Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Gaudys Backpackers Hostel

  • Ave. 5 / Calle 36 y 38, Casa 3636, Del Banco de Costa Rica de Paseo Colon, 200 al nor, San Jose, Kostaryka

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1030 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1030 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
2 Lip 2017
8.6

This was a nice hostel. We loved the interior courtyard and sitting area. Beds are comfortable. Some of the rooms are on the road, which is a bit noisy. Noise from the common area carries quite a bit as well. The included breakfast was good!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Cze 2017
9.7

Had a fantastic stay at Gaudys. Airport pick up ran very smoothly despite my plane being delayed - the team were very helpful and accommodating. Fernando was a great help and the location is great - close enough to stroll easily to the city centre but out of the hustle and bustle. I highly recommend Gaudys if you are visiting San Jose.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Cze 2017
7.4

Helpful staff, good English, clean, quiet, and good breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Cze 2017
10.0

Clean, lots of space, great location. Loved it, will come back!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2017
4.9

Sinceramente no volveria a este hostal, al menos que no tuviera otra opción. Lo unico bueno es la ubicación que esta cerca del centro, sin embargo el personal deja mucho que desear. Despotas, cero accesibles, pareciera que siempre estan de mal humor. Mi cuarto tenia hormigas. El unico personal amable fue wilfredo y fernando; las demás personas que al parecer son colombianas y familiares de los due;os, cero buen servicio.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias por tu comentario, fuera de lugar y realmente no vale la pena dar explicaciones a esto ya que no es normal esto..

  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
30 Maj 2017
6.9

Functional. Good breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • nataliehenshall7395
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
30 Maj 2017
6.6

Booked a twin room but found it so small for me & friend we were moved to an empty dorm. This was still tiny with a tiny bathroom we could hardly move in. Wifi didn't seem to work well either. Staff were very friendly & helpful however

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Maj 2017
9.7

Lovely place; very welcoming and colorful, with many areas to sit - chat - read. Great pancake breakfast! (I paid $2 as I was in a dorm, but it was worth it).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Izrael, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Maj 2017
10.0

We stayed at Gaudy's for almost a full month due to personal reasons! The staff, location, place and everything else were absolutely fabulous! We thank the entire staff for making us feel like home and family!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Maj 2017
8.9

Gutes Frühstück. Schöne, weiläufige Gemeinschaftsflächen. Mein Dorm hatte leider kein Fenster, aber für eine Nacht total in Ordnung. Sehr hilfstbereite Reception, Wäscheservice innerhalb weniger Stunden. Sehr nahe der Bushaltestelle vom Flughafenbus (sehr praktisch, laufnähe). Supermarkt in der Nähe. Nachts hab ich aber lieber ein Taxi genommen - aber vielleicht bin ich auch ein Schisser.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.