Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Garden View Bed and Breakfast

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 137 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 10.0
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 137 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 10.0
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.6
Garden View Bed and Breakfast Located at Stadionkade 70-1, , Amsterdam.
Garden View Bed and Breakfast
Netherlands
Amsterdam 1077 VS Stadionkade 70-1
96% 137
52.3445783 4.8683303
Garden View Bed and Breakfast
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chorwacja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lis 2016
10.0

Our stay in Garden View Bed and Breakfast was a great pleasure! I have only words of praise for the lady owner. The accommodation was better than excellent. So great view, with a breakfast service in the room, and the celanliness you will rarely ever see. I`` fell in love with the place at the first sight, and my love has grown even more, during my stay there. Thank You Nessie for everything. It was our pleasure :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lis 2016
10.0

Thank you very much, Nessie ! It was very nice ! Everything was perfect. We could only recommend this place !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Paź 2016
9.4

Excellent séjour à Amsterdam dans cette résidence propre et calme avec 2 chambres très confortables. La propriétaire a été très accueillante Un seul petit regret le matin du départ avec le refus de pouvoir bénéficier du petit déjeuner vers 7h30 pour un départ obligé pour nous à 9h.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Wrz 2016
9.7

Staying at this facility was really nice. The hospitality of our host Nessy was at the highest level. + not mentioned in the description: you'll have a variety of about 100 DVDs to choose from to see on your TV equipped with a DVD-player, you can expess your personal wishes for the breakfast and your breakfast will be according to them! YOU can have coffee or tea any time. The location is OK- railway starion is at 15 min. walk, tram station is at 10 min. walk, food stores are also near.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2016
8.6

Sistemazione molto rilassante in una zona tranquilla e ben servita dai mezzi pubblici. Si arriva facilmente e rapidamente dall'aeroporto. La proprietaria e' discreta e molto disponibile a fornire qualsiasi informazione suggerendo anche locali/ristoranti. Buona la colazione, che viene servita in camera. L'ambiente e' pulito. La condivisione dei servizi potrebbe essere talvolta "difficile" e comunque accettabile solo per brevissimi soggiorni. Forse un po' costoso, forse dipende dai

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Lip 2016
10.0

My stay here was absolutely lovely! The atmosphere was very welcoming and relaxing, the food was delicious, the location was convenient (easy to get to city center via walking or tram), and the hostess was really helpful in terms of suggestions/getting around the city. I recommend a stay here for sure and will certainly stay again myself when I return!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2016
9.7

Excellent accueil, quartier trés calme accessible, en tram depuis la gare. relativement proche des musées.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2016
9.7

A destacar la limpieza del alojamiento y los detalles que la anfitriona tiene con sus clientes. Un lugar en un barrio muy tranquilo y cerca del tranvía que lleva al centro, es una opción con muy buena relación calidad-precio. Totalmente recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2016
9.4

Un hospedaje diferente, tranquilo, donde se puede descansar muy bien y cómodamente, además de tener a diez minutos una estación de tren y metro para alcanzar cualquier punto de la cuidad. El desayuno es increíble, todo casero realizado por su dueña Nessie, quien nos trató de mil maravillas y nos dio excelentes sugerencias con respecto a Amsterdam. Muy amable y hospitalaria. Lugar hallado en la zona Zuid, tranquilo, con mucho verde y cerca de la zona de museos. Altamente recomendado!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.