Hostelworld.com

Garden Stone

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 919 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 919 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
7 Lut 2017
6.0

Good days are over

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
30 Sty 2017
9.7

Muy buen lugar. BIen ubicado y limpio. ALtamente recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Sty 2017
7.7

Really nice place to stay as it is close enough to bus station to walk and close to town. The pool was great to chill out in. Staff don't speak English so was a little tough to communicate but overall a nice play. Clean enough. Lots of mosquitos though so bring repellent! (This is typical everywhere in Iguazu).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sty 2017
5.7

Der Pool konnte nicht benutzt werden. Grundsätzlich gab es zum Frühstück zu wenig Geschirr. Das junge Personal machte größtenteils einen sehr unmotivierten Eindruck. Der Inhaber selbst war sehr freundlich. Im Grunde ist es ein nettes Hostel, aber die vielen kleinen Dinge waren am Ende doch sehr störend. Bei der Bezahlung wollte der junge Mitarbeiter 100 Peso mehr als zuvor vereinbart, nach kurzer Aufklärung mussten wir diese aber nicht bezahlen.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sty 2017
6.6

Lovely Gardens, very well kept. Comfy beds. Kitchen area could be cleaner, more cooking utensils needed and pool definitely needs to be cleaned but other than that our stay was very chilled. Not a party hostel, which is what we were looking for.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sty 2017
4.9

unhelpful staff, no English spoken at all, bathrooms needed renovation seemed dirty and very wet 24/7. Bedroom was ok but sheets stained. Pool unusable while we were there which was one of the main reasons we booked. No atmosphere at all. We spent the entire time socialising up the road at another hostel.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2017
8.9

Un lugar super comodo, con personal siempre atento tratando de solucionar cualquier inconveniente y brindando toda la información que podían. Queda cerca de la terminal de omnibus (unas cuatro cuadras) y a un par del centro de la ciudad. Las habitaciones privadas, cuentan con baño privado, aire acondicionado y lo indispensable para estar tranquilo. PD: Faltaria un televisor :P

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sty 2017
8.3

It's like staying in a rain forest. Beautiful plants, a cute little pool, semi outdoor kitchen. Friendly staff, but spoke no English. They said "men's dorm & women's dorm" then put my husband & I in separate rooms. Later we found out there were 2 girls in the men's dorm, so we might have been able to stay together? It was weird. The water stopped working for some reason the morning that we left. Women's dorm had a good AC and a restroom. Men's dorm did not. It was outside & shared with several

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Gru 2016
8.0

The Hostel has a cool location and you feel like you´re in the jungle. The bathrooms were more or less clean, but our room was clean. The air conditioning worked, but not too well. But all in all I can recommend the hostel, and you don´t come to Puerto Iguazu for the hostels, but for the waterfalls, so for one or a couple of nights it´s totally fine!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Gru 2016
4.9

Todo estaba muy sucio. Me fui dos día antes de lo programado, ya había pagado toda la estancia y no me quisieron devolver el precio ni del último día. No lo recomiendo, no volvería.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.