Hostelworld.com

Garden Stone

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 859 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 859 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.3
Garden Stone Located at Av. Cordoba 441, , Puerto Iguazu.
Garden Stone
Argentina
Puerto Iguazu Misiones 3370 Av. Cordoba 441
79% 859
-25.5666667 -54.5666667
Garden Stone
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Maj 2016
5.7

Sobre mi puntuación, me da pena porque realmente era excelente persona el dueño, pero debo aclarar. dormí solo 2 noches. habitación compartida de 5 mujeres, estaba yo sola. Sobre el ambiente no puedo decir mucho porque no había mucha gente por ser baja temporada. Solo voy a opinar sobre la habitación. Habitación fría, húmeda, pisos sucios, ducha precaria. La habitación pegada al sector donde la gente se reúne a cenar, x ende ruidosa. Pase mucho mucho frío ambas noches y no tenía calefacción.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
17 Maj 2016
10.0

We had a fantastic stay at Garden Stone. Such friendly owners and receptionists! Super helpful! Great clean room and pool. Perfect hostel around the corner from downtown. Close by another hostel that has a bar & food.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
12 Maj 2016
7.4

I had a great time at this hostel, I met nice people. The location is great, near to the bus station, but still super quiet. The staff is nice and try to help you.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Kwi 2016
7.4

Very nice place in the middle of jungle but just a 10 Minute walk from the Center. We had a very nice double room but uf course it's obvious that insects love the climate in iguazu. So don't be surprised to see a bug or something - but actually it's a clean Hostel. Breakfast could be better but would realy recomend this place to stay.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • petersina7557
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
29 Mar 2016
6.0

Wir haben das Hostel für 3 Nächte für unseren Besuch bei den Wasserfällen gebucht. Das Hostel ist grundsätzlich nicht schlecht, aber leider hat jegliche Atmosphäre und der Austausch mit anderen Backpackern gefehlt. Ab 20/21:00 war kaum noch jemand zu sehen, es gibt keine Bar, an der man andere Traveler treffen könnte. Auch das Frühstück ist sehr mager gewesen und wurde nach 9 kaum aufgefüllt. Der Garten ist toll und wenn man Ruhe möchte, wäre das Hostel sicher zu empfehlen.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • aileenmccarthy2001
  • Irlandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
23 Mar 2016
7.7

Nice hostel. Good outdoor area. Really close to the bus station for trips to the falls. Social area for cooking and brekkie.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2016
8.9

We had terrible water pressure and Luke warm water. Other than that, everything was great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Mar 2016
8.0

L'emplacement est parfait et la piscine super agréable, a côté de ça la salle de bain du dortoir n'était vraiment pas super propre et le wifi ne marchait pas très bien non plus. Le personnel est très sympa et a vraiment cherché à nous aider à nous organiser.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
4 Mar 2016
8.3

Muy buena ubicación, y atencion del personal a cargo; excelente la limpieza.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Lut 2016
10.0

lindo lugar, mucha naturaleza, excelente relacion precio/calidad; lo mejor, la atención y el ambiente de "familiaridad"

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.