Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Garden Stone

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 881 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 881 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 7.1
Garden Stone Located at Av. Cordoba 441, , Puerto Iguazu.
Garden Stone
Argentina
Puerto Iguazu Misiones 3370 Av. Cordoba 441
79% 881
-25.5666667 -54.5666667
Garden Stone
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2016
9.4

Es un lugar tranquilo, con linda vegetación y servicio de desayuno muy variado. Bueno para descansar!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Wrz 2016
4.6

Accueil très impersonnel. A peine arrivé, on nous expose les circuits des différentes visites, même pas le temps de poser nos sacs. En outre, odeur nauséabonde dans notre chambre et les salles de bains sont vraiment très sales. Ne parlons pas de la piscine.... La qualité du wifi est mauvaise, pas un problème en soit mais l'utilisation de l'ordinateur est payante. Pour finir, rencontre nocturne avec un cafard dans le couloir et réveillés la nuit par le bruit de souris au dessus de la chambre.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
31 Sie 2016
7.4

Garden stone is a lovely looking hostel. We stayed here in the quiet season so there was not much social activities or people. The people from the hostel didn't speak English but we're very helpful. The hostel was not really clean (it is all outside, so probably a little bit harder to clean. Security was okay, but you can just walk past the reception and to the rooms. Breakfast was good. Good location in the sweet town of Puerto Iguasu.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Sie 2016
7.7

Very nice owner in a great location for tours to iguazu with the bus station only a few minutes walk. WiFi and breakfast not as good as we hoped for.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2016
8.3

Gestore gentilissimo, colazione mediocre, pulizia scarsa

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2016
9.1

Muy bien situado, cerca de la estación de buses. Personal amable e informa de cualquier cosa.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2016
8.3

Firstly, the host was super friendly. He helped us with everything. The hostel was very quiet and you feel like being in the jungle, which was very nice. The rooms were okay bit the bathroom was a little and you couldn't close the bathroom door. The kitchen though was clean. Breakfast would have been alright if someone would have filled it up. All in all I would recommend staying there.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
22 Lip 2016
6.9

Prix de la chambre assez élevé et un wifi qui ne fonctionne pas bien ...

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Lip 2016
9.1

Pasamos 4 noches y todo perfecto, la habitación doble es hermosa y la atención de las personas que trabajan en el hostal inmejorable, siempre dispuestos a ayudar. No pudimos probar la piscina, una lastima!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2016
8.9

It is a very nice "jungle like" place. Breakfast is quite simple. Unfortunately, the temperature of the water was not hot enough to shower in our private room (and we had to shower in another bathroom). Our room was next to the kitchen-living room which could be quite annoying in the summer if you'd like a good night sleep... something to keep in mind depending your age!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.