Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Garden Inn

  • No.7 Wenmiao Alley, Beimen Street, Old Town, Lijiang, Chiny

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 657 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 657 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Sie 2017
2.0

女老板态度很差,有蚊子建议准备个蚊香态度就很不爽,要杯热水喝又嫌客人多事,没见过这么屌的客栈老板

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • jamesmlow4768
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
25 Lip 2017
9.4

Staff were fantastic and very helpful when it comes to planning what to do in and around Lijiang. Location is just outside the old town (literally over the road), which is good given how busy it gets at night. Dorms were fine and had their own bathroom (and curtains for each bed).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lip 2017
10.0

Great stay ! Hotel is just perfect in terms of comfort and location. The team was very kind and helpful. Would recommend this place for sure !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Cze 2017
9.4

Beautiful little inn, cute family, helpful in getting to tiger leaping gorge, nice location. Going back, tho, I'd spend a bit more time in the new part of he city, getting a taste of that area

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
10 Cze 2017
10.0

Enjoyed my stay here for sure. The staff are helpful, seemed to be run by the family. Beds and facilities are really nice!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
6 Cze 2017
9.4

Loved staying here! The staff was wonderful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Cze 2017
9.7

great hostel, almost like a home stay. Close to (but not in) the old town which was perfect by me. Favorite part was the stunning views, very relaxing vibe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Maj 2017
10.0

Garden Inn was located super close to Lijiang Old Town and was in a very convenient location. The staff were very helpful and nice. I really enjoyed my time there!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
28 Maj 2017
10.0

친절하고 깨끗하고 부족한게 없었음

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
27 Maj 2017
9.1

Sehr liebe und hilsbereite Betrieberfamilie. Hilft beim arrangieren von Touren in die Tigersprungschlucht. Shuttleservice vom Flughafen oder Bahnhof können direkt per Mail bestellt werden ohne einen Aufpreis zu zahlen. Wir waren 4 Nächte im Garden Inn. Leider wurde während dieser Zeit das Zimmer nie gereinigt, so dass der Mülleimer überlief. Ingesamt können wir dieses Hostel weitermpfehlen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.