Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Garden Inn

  • No.7 Wenmiao Alley, Beimen Street, Old Town, Lijiang, Chiny

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 647 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 647 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
10 Cze 2017
10.0

Enjoyed my stay here for sure. The staff are helpful, seemed to be run by the family. Beds and facilities are really nice!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Cze 2017
9.7

great hostel, almost like a home stay. Close to (but not in) the old town which was perfect by me. Favorite part was the stunning views, very relaxing vibe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Maj 2017
10.0

Garden Inn was located super close to Lijiang Old Town and was in a very convenient location. The staff were very helpful and nice. I really enjoyed my time there!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
28 Maj 2017
10.0

친절하고 깨끗하고 부족한게 없었음

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
27 Maj 2017
9.1

Sehr liebe und hilsbereite Betrieberfamilie. Hilft beim arrangieren von Touren in die Tigersprungschlucht. Shuttleservice vom Flughafen oder Bahnhof können direkt per Mail bestellt werden ohne einen Aufpreis zu zahlen. Wir waren 4 Nächte im Garden Inn. Leider wurde während dieser Zeit das Zimmer nie gereinigt, so dass der Mülleimer überlief. Ingesamt können wir dieses Hostel weitermpfehlen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
21 Maj 2017
9.4

One of the best rooms we've stayed in on this trip with an incredible view! The staff was super friendly and helpful. The hostel kept our bags when we went in the Tiger Leaping Gorge hike and organized the bus there for us. Would highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • dutmddbfz9822
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
14 Maj 2017
9.4

고성에서 가깝고 메인 거리와도 가까움. 도미토리 내 화장실 세면대 샤워실 분리. 역에서는 찾아가기 번거롭긴 함(버스 환승해야함). 개인 자리마다 커튼있음.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Maj 2017
7.1

위치는 좋으나 화장실 및 샤워실이 침대랑 가까이 있어 침구가 꿉꿉해요ㅠㅠㅠ(도미토리 기준!) 위치는 고성 밖이라 조용해요!! 호도협가는 버스도 예약가능하고 좋아요~

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
30 Kwi 2017
10.0

Garden Inn was a great hostel. Stay here if you want a relaxing stay in Lijiang and are interested in doing Tiger Leaping Gorge. Staff were super friendly and helpful at all times and arranged the bus for us for the Gorge. When we needed to change our dates for the Gorge, they were able to rearrange our booking no problem. It's only a short walk into the old city and the views over the old city, from the terraces outside the private rooms, are beautiful! Hostel really clean and quiet :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Makau, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
15 Kwi 2017
9.4

位置很便利,一下坡就是古城入口。整潔程度也高!床鋪寬敞舒適,老板夫妻都樂於解答各種問題,是麗江及周邊旅遊的住宿好選擇。唯一小小缺憾是我們住的多人間,有時候wifi訊號會不穩定,但基本都可以長時間使用。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.