Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Garden House Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 1,617 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 1,617 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.3
Garden House Hostel Located at Rua de Santa Catarina, 501, , Porto.
Garden House Hostel
Portugal
Porto 4000-452 Rua de Santa Catarina, 501
95% 1617
41.1506109 -8.6057925
Garden House Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
6 Sty 2017
10.0

Can't think of anything to complain about. The staff was lovely, it was a super homey environment, and one of the cleanest (if not the cleanest) hostels I've ever stayed in. It was super quiet, but I was there during the low season so there were also very few people in the hostel. I imagine it would be pretty quiet regardless. Would definitely stay there again!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
10.0

Hostel muito bem localizado, staff simpático e prestável, ambiente muito agradável. Recomendo vivamente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
9.7

Un sitio encantador, super acogedor, te sientes como en casa, la gente es muy amable, todo está súper limpio y tienes todo lo que necesitas. El desayuno esta muy bien y la cocina perfecta a si quieres cocinar algo. Recomendable 100% , volvería sin dudarlo, mi único pero es que pasamos un poco de frío, sobre todo en el baño. Un saludo desde España 😉

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Gru 2016
9.1

I have two cons of this hostel. First, I got a little cold, because I stayed in that hostel over new years eve and even that the heating was fully turned on, the room was pretty cold. Second, the wifi in my room was very bad, but I am sure that they will fix it. The rest was absolutely perfect. I enjoyed my stay and the people are very nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Gru 2016
10.0

Hostel muito bom! Quarto grande, muito agradável. Só uma coisa ruim: o banheiro é compartilhado entre homens e mulheres, então zero conforto pra tomar banho e etc.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Gru 2016
10.0

Muito obrigado pela simpatia de todos gostei muito de estar aí abraço e até breve.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • hye2sun25
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
14 Gru 2016
6.6

개츄유ㅓ요 츄버서 뎨졔는 쥴 알야쎠요

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Gru 2016
9.7

The staff is very friendly & helpful. The beds are comfortable and the place is clean. I also had the luck to share my room with some awesome people from Poland.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Gru 2016
10.0

Love this hostel. Perfect location, very clean, big bedrooms, cosy and nice staff. Definitely I will come back

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Gru 2016
10.0

Ambiente brutal, local extremamente limpo e excelentes condições. Bem situado e perto do metro. O pequeno almoço é bastante bom e com um bom horário. Staff (Miguel) super atencioso e prestável. Recomendo vivamente!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.