Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Garden House Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 1,523 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 1,523 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4
Garden House Hostel Located at Rua de Santa Catarina, 501, , Porto.
Garden House Hostel
Portugal
Porto 4000-452 Rua de Santa Catarina, 501
95% 1523
41.1506109 -8.6057925
Garden House Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Wrz 2016
10.0

We absolutely loved the Garden House..... What a great amazing feeling it was to be welcome at the Garden House the way we were. We arrived too early for checkin but Maryanne, (Sooooo lovely hostess/reception) greeted us with a smile and offered to put our luggage in the "locked" cupboard for until time to checkin! Maryanne, gave us a tour of the Hostel and explained everything we had to know about the hostel, making sure all questions were answered! Thank You Maryanne & Garden House!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Wrz 2016
9.7

El hostal no puede estar mejor ubicado: a 2 min de la parada de metro de Bolhao y a 10 min caminando de cualquier punto de interés de la ciudad. El personal es atento, amable (no dudéis en pedir recomendaciones sobre la ciudad) y todo está limpio y bien cuidado. Las habitaciones son espaciosas, seguras y todas ellas cerca de un lavabo,a parte de bonitas. Podría mejorarse el café del desayuno y poner algo de fruta y variedades de pastas o avena, pero calidad-precio, es más que suficiente! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Wrz 2016
10.0

Mit einem Wort... perfekt Hab mich in einem Hostel noch nie wohler gefühlt. Komme auf jeden Fall wieder

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
10.0

Ein wunderbarer Ort, an dem man sich unheimlich wohl fühlen kann. Super Mitarbeiter, egal ob an der Rezeption oder die netten Damen, die sich um die Sauberkeit und das Frühstück kümmern. Wirklich ganz toll. Immer wieder gerne. Freue mich, bald wieder dort Gast bzw "zu Hause" sein zu dürfen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
16 Wrz 2016
9.7

Great location, great facilities. Clean, neat, the staff is really friendly. Great choice to stay in Porto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Wrz 2016
10.0

Excelente, en todos los aspectos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Wrz 2016
9.7

Insgesamt einfach super Hostel! Wir haben uns sehr wohl gefühlt und die vorhandene Küche nach sieben Tagen Essen gehen sehr genossen. Kleines Manko war, dass es für die Haustür keinen Schlüssel oder Code bekommen hat und immer darauf angewiesen war, dass das Personal gerade in der Nähe ist und die Klingel hört.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2016
10.0

Wonderful place with a superfriendly staff, always there to help.. Thanks for the awesome week!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Wrz 2016
8.9

Hostel muito agradável, com limpeza impecável e staff extremamente simpático. Fiquei em um quarto para 6 pessoas bem amplo, com camas confortáveis. Boa localização, mas não muito próximo da vida noturna da cidade. Ponto negativo é o café da manhã que ficou a desejar. No mais, recomendo o hostel a todos!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Wrz 2016
8.3

Nice hostel with a lovely garden area outside. Bathroom facilities are quite old and look a little shabby, but they were always kept very clean. Staff is very nice and helpful. Free wine and snacks offered every evening. Location is very convenient to explore the city and to get to and from the airport.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.