Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Garden House Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 1658 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 1658 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2017
9.4

The hostel is amazing! Its perfect! The staff is very friendly and willing to help you get around. The only thing is that the wifi worked a bit slow, other than that, the hostel is incredible!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2017
10.0

Very nice Hostel! Big rooms, comfy beds, clean showers and bathrooms, and a very accommodating staff. Can only recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Mar 2017
9.4

Stayed here for three nights. Entrance to the place can easily be missed if you don't pay attention - trick is to pay attention! Great security as there is someone manning the reception desk by the door 24 hours. Bedrooms and bathrooms are always kept clean, and their guest kitchen is fully equipped. Breakfast is basic but enough to sustain you until lunch although the neighbourhood is full of nice cafes and eateries. Within walking distance to many sights but also close to metro station.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Mar 2017
8.9

We arrived late, because our flight landed at 11pm. But the check in was not a problem and everything was shown to us and introduced perfectly. The breakfast was good and we did not miss anything. We had to leave early, but what we saw seemed like a nice place to stay and enjoy Porto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lut 2017
9.7

Es ist ein wunderschönes Hostel, mit hohen Stuckdecken und hellen, großen Räumen, hat eine sehr familiäre Atmosphäre und dazu noch eine super zentrale Lage. In der Küche findet man alles was man braucht und kommt schnell ins Gespräch mit anderen Gästen des Hostels. Die Mitarbeiter sind alle super nett und hilfsbereit. Für ein paar Tage in Porto absolut perfekt!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lut 2017
9.4

Ao chegar em Hostel, entrei antes do horário e pude guardar as malas, fui caminhar, depois me apresentaram a casa e fui me instalar. Casa limpa, ambiente muito agradável e preço justo. Recomendo. Eles são muito prestativos e nos ajudam com as informações, bem ao lado tem um restaurante Nata, sensacional!!!! Bem localizado e com recepção 24hrs. Recebe encomendas para você se vc precisar, que foi o meu caso.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lut 2017
9.7

We really enjoyed our stay there and we'd definitely go back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Lut 2017
7.7

Insgesamt ein sehr schönes Hostel in einem tollen Altbau mit sehr schönen großen Zimmern. Leider war das Bad nicht getrennt nach Jungs und Mädchen und auch nicht wirklich sauber ...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Lut 2017
9.1

My second stay at the Garden House this year. Friendly staff, clean and well-stocked common areas where people were always hanging out. Rooms facing the street were a little noisy on the weekend but not too much, and sound didn't carry from the common room. Beds are sturdy, each has its own outlet, lockers are big and secure. I'll be back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lut 2017
10.0

Genial este hostel! La atmósfera es buenísima, y el personal que trabaja ahí muy bueno también. La terraza es muy bonita y amplia. El desayuno muy bueno y completo. Lo único un poco negativo es que los baños y las duchas eran mixtos y hubiese preferido uno para mujeres y otro para hombres.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.