Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Garden House Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 1,449 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 1,449 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.3
Garden House Hostel Located at Rua de Santa Catarina, 501, , Porto.
Garden House Hostel
Portugal
Porto 4000-452 Rua de Santa Catarina, 501
94% 1449
41.1506109 -8.6057925
Garden House Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Sie 2016
9.7

Muy lindo el hostal, las habitaciones amplias, cómodas, buenos espacios comunes, rico desayuno y muy buena ubicación. El único problema, es que los baños y duchas son compartidos entre hombres y mujeres y es un poco incómodo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
9.1

Very cool place ! The staff are just amazing people they help with everything u need 24\7 The place looks great and kept clean and functioning all the time . super clean and very good and new bathroom and showers . I really recommend for people who look for good and quiet time with nice peole . but this is no party hostel !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Sie 2016
8.9

Really nice hostel with great facilities and fantastic location. Beds are super comfy and security is great. Lots of nice places to chill out too. However, this hostel has a very strange atmosphere, it feels more like a hotel - no one talks to each other. It's a nice place to chill out in your own company but wouldn't recommend if you want to meet people. Luckily Miguel is the friendliest receptionist and is always up for having a chat or helping you with whatever you need!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
18 Sie 2016
9.4

Clean, central, all the facilities you could need. Nice big back garden, the hostel is also very quiet despite being situated on quite a busy pedestrian street.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • AApolinario
  • Portugalia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
9.7

Excelente a vários níveis! É um hostel com alma dos antigos casarios... Quartos super espaçosos, roupa de cama e limpeza de quarto muito boas, quartos interiores com varanda para o jardim, top! Casa de banho extremamente limpa, chuveiros altamente! Pequeno almoço bom, cozinha limpa, muito organizada! O lounge do jardim é muito pitoresco, agradável! O staff muito hospitaleiro e boa onda! Recomendo e pretendo regressar... Muito bem localizado, centro do Porto... Ambiente super tranquilo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2016
10.0

The staff was amazing, Really helpfull and made our stay even better! The rooms as well as the bathrooms were clean and tidy. The garden is nice and if your are lucky you will find the turtle :) The garden house hostel was one of the best hostels we ever stayed in! Thanks for welcoming us in such a nice way and making our stay so amazing

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • DAYOUNGHAN
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
10.0

아침이 맛있고 정원과 거실이 넓었으며 스텝들이 모두 친절했습니다!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • elenagiacchi3697
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Sie 2016
9.7

Wonderful staying. Recommended ++

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2016
9.4

Que des points positifs ! Le personnel était très sympa et faisait de gros efforts pour parler en français, ce qui nous a beaucoup touché. L'ambiance décontractée et conviviale nous a séduit. La localisation est idéale, la décoration très belle, chambres et salle de bain spacieuses. Le + était le pub crawl organisé, super idée !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sie 2016
9.1

It was an absolute pleasure staying at Garden House Hostel. It is exceptionally clean, spacious and the outdoor area is gorgeous. I definitely recommend you stay here if coming to Porto. The staff also went above and beyond.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.