Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1748 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1748 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
18 Sie 2017
9.1

Emplacement idéal. Personnel assure le boulot. Les parties communes sont très bien mais on aurait apprécié plus de service dans la chambre (veilleuse, prise electrique et table chevet à chaque lit).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Sie 2017
6.6

Mediocre reception, when we arrived. Receptionist wasn't really very welcoming or forthcoming with information about the city, which was a shame. Generally the atmosphere in the Hostel seemed rather melancholy. The night receptionist Pablo, was however very helpful and gave us some great tips. The Hostel is clean and in a great location, but needs to work on creating a more warm and welcoming experience for its guests.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • riekekutsche136
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2017
8.9

If you want to stay in the old part of Bilbao, this is good place to stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sie 2017
7.7

Sehr unpersönlich. Aber gute Zimmer

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2017
8.6

Hostal muy limpio con excelente atención al cliente. Punto negativo: habitación demasiado pequeña para 4 personas

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2017
10.0

We stayed for one night in a 8 bedroom with a private bathroom. There were lockers in the room, in which our 40L backpacks fitted perfectly. The staff was really nice, the whole hostel was pretty clean with a nice vibe too. Breakfast was nice, with a selection of tea, coffee, juices, biscuits and pastries, bread and jams. A backpackers' paradise :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sie 2017
8.9

Muy lindo lugar, las instalaciones y salas comunes muy comodas y bien ambientadas. Los baños muy limpios. Un poco desorganizado el desayuno y faltaban utensillos ( tazas, cubiertos). El personal muy amable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Lip 2017
8.3

El hostal está medio dejado, los colchones son incomodos y no hay actividades como walking tour o salidas en la noche. Los que trabajan son simpáticos y atentos. La ubicación muy buena.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
28 Lip 2017
9.1

Nice place, well located. Not too much atmosphere but great, nice and well located hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Lip 2017
9.4

muy bueno y bien ubicado! desayuno rico

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.