Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1,479 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1,479 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.3
Ganbara Hostel Located at Prim, 13-bajo, , Bilbao.
Ganbara Hostel
Spain
Bilbao 48006 Prim, 13-bajo
86% 1479
43.2584419 -2.9194078
Ganbara Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2016
10.0

Ubicado en un sitio ideal. Un trato muy bueno. Todo limpio y nuevo. Desayuno muy completo incluido en el precio. Repetiría

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Lip 2016
7.4

The hostel itself was okay. However I have been double charged and have tried to contact the hostel numerous times and they haven't responded

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2016
9.7

Absolutely positive place. The staff gave us breakfast even if we left at 4 a.m. Location is perfect

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lip 2016
8.3

The hostel was very decent. Relatively clean and felt safe. Had lockers and have padlocks for free upon request. The rooms were a little small. Checked out too early to have breakfast but that's included as well.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
12 Lip 2016
6.9

Ruido hasta 230 am desde el comedor ubicado muy cercano a las habitaciones, deberían no permitir posterior a las 12, sino se debería mejorar la aislacion del ruido con algun sistema. Faltan enchufes y focos personales para que no enciendan la luz 230 pm algunos huéspedes cuando se ingresa a la habitación.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Lip 2016
6.9

Hate to leave a bad review but some things need to change here. My locker didn't work and I had to leave my stuff out or check it behind the desk. The shower door was broken, it was dirty, and the staff was not knowledgable or very helpful. The atmosphere was cool, and it is in a GREAT location. At least it was cheap. It just needs some work.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Lip 2016
9.7

My stay was really great. Well, would like to have paid less, but there was a festival happening, so perhaps prices were bigger because of that. Nevertheless, I liked my stay. Staff is really friendly (they took my huge bike in) and the location, and breakfast, and facilities are all OK. I guess, it might be even the best hostel in Bilbao. By the way, ask for help at the reception where to go to eat! :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lip 2016
9.7

Nice, new, clean. Great location. Good people. Breakfast wasn't amazing but it was better than nothing.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2016
6.6

Faltan enchufes en las habitaciones, entra demasiada luz y la calle a veces es un poco ruidosa. El staff muy amable y lo demás todo bien.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Lip 2016
9.4

Muy buen Hostel, bien organizado y muy moderno. El desayuno es muy completo. El único problema es la ubicación para algunos lugares turísticos, pero se encuentra igualmente en el casco urbano así que las comidas y bares están muy cercanos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.