Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1661 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1661 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Kwi 2017
10.0

Excelente hotel, el staff siempre dispuestos a ayudarnos y a recomendarnos cosas que hacer, las instalaciones súper bonitas y la ubicación inigualable. Definitivamente la recomiendo y me volvería a hospedar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2017
5.4

No tenían edredones limpios, la habitación de 4 estaba distribuida de forma que apenas cabíamos si estábamos a la vez en la habitación. En cuanto a las literas, una tenía medio roto la barra protectora anti caídas. Solamente contaban con una ducha por sexo y por planta lo cual es insuficiente para todas las habitaciones que hay por cada piso.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2017
10.0

El personal es muy agradable y resuelve cualquier duda que tengas, te da consejos para conocer la ciudad según tus necesidades. Las instalaciones limpias, cómodas. Además, tiene una perfecta ubicación. Volvería sin pensarlo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
6 Kwi 2017
9.7

My stay could not be better I am so greatful for the staff I enjoyed a lot my stay Location is brilliant...close to every attractions ...nestled in the heart town...the old part of Bilbao and close to the metro and buses Cleanliness is super in the hostel Facilities is ok they have a kitchen quite well It ticket all my boxes If you are looking for a nice hostel to stay and spend a good time in Bilbao surrounded by a Good staff and a laid back hostel this is the one. Price and quality

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Kwi 2017
10.0

Maria, que trabaja ahi, es muy calida y divertida. Nos gusto la comodidad de los baños (estaba un espacio para cambiarte y la ducha propia). Los lockers estaban buenos para guardar las valijas y te daban candados para los mismos. El desayuno era completo y la cocina estaba buena para cocinar

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Mar 2017
10.0

Todo estaba muy bien. Las instalaciones muy agradables, mucho ambiente (sobre todo ayuda el tener cocina, es el lugar ideal para hacer nuevas amistades y compartir conversaciones en torno a una mesa) y el personal super amable. Mención especial a Josan que nos explicó todas las opciones. Repetiremos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Mar 2017
9.7

One of the staff members was so lovely! He played music on the speakers when we were lounging in the common area, gave us postcards and free totebags, and gave us some awesome tips about the Sunday flea markets. The place is well located in old town and all the facilities were spacious and clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 39 Recenzje
11 Mar 2017
9.1

Very nice place, beautiful staff and so interesting price, enjoy there!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Mar 2017
9.1

Good weekend spent at Ganbara. Located just off center in Casco Viejo, and a quick walk from the metro, light rail, the river, and the mercado. Good location, good staff, free locks for the locker was nice, free breakfast was okay but welcome. Being in Casco Viejo means the area is a little loud, but the hostel itself is fairly quiet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
7 Mar 2017
9.7

Muy bien ubicado, el recepcionista de la tarde un genio, me dio opciones para realizar en dos días y recorrer gran parte de Bilbao. Hostel era limpio y tenia un gran espacio común y comedor. Recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.