Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1,506 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1,506 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.2
Ganbara Hostel Located at Prim, 13-bajo, , Bilbao.
Ganbara Hostel
Spain
Bilbao 48006 Prim, 13-bajo
85% 1506
43.2584419 -2.9194078
Ganbara Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • rishabhchikker
  • Indie, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Sie 2016
9.4

Great place to stay in Bilbao. At the city center. Great accessibility.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Sie 2016
5.4

Auberge soit disant neuve mais déjà à moitié fonctionnelle: fenêtre de la chambre cassée (ne fermait pas bien), casier sans porte, verrou de toilette inutilisable, porte savon rouillé, grille pain en panne... Personnel gentil mais peu pro-actif. Seul avantage: localisation à 50m du centre ville et du métro. Malheureusement situé dans une rue peu calme: chaque passage de véhicule y résonne et des gens qui hurlent et s'écharpent à 20m de l'auberge régulièrement (désagréable et insécurisant).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
8 Sie 2016
7.1

Die Zimmern sind ziemlich klein und eng.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2016
8.3

Easy location and very friendly staff. Not the most social hostel but not difficult to make a few friends. As a solo female traveller I felt very safe here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
6 Sie 2016
6.9

The room and bathrooms weren't that clean, the mattress has to be changed, they give you free lockers and free breakfast (ok it's free but it's a poor breakfast). The common areas are the best part of the hostel, one can avoid the tiny and uncomfortable rooms there. The staff was ok, they're efficient and polite. Very good location, right in the old town.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Sie 2016
7.4

This hostel had an amazing location! the hostel has a large dining room area and living space which is nice to chill in. The beds didnt have many plugs, but that wasn't a big problem. The desktops were also useful if you needed quick internet access. Cool design and nice space, however hostel workers weren't as open and friendly as I thought they'd be. Nevertheless, decent place to stay for a few nights!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Sie 2016
9.7

trés bon emplacement super quartier bonne atmosphére rien a dire

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Sie 2016
5.7

Ganbara Hostel is a standard hostel with friendly staff but poor to standard amenities. I stayed in room 5, whose only window was at street level so you could hear people walking on the street at all hours. There was only one outlet in my room, the beds were standard, the bathrooms were clean but the lights are on a timer/motion sensor. I sadly didn't get to speak with anyone in my room during my stay either, it wasn't an environment of camaraderie.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2016
8.6

Very good, good hostelnin the center of Bilbao

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Diego218
  • Chile, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
30 Lip 2016
10.0

Excelente Hostel. Muy limpio y ordenado y el personal siempre dispuesto ante cualquier duda. Ubicación muy buena en el casco viejo a un paso de todo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.