Hostelworld.com

Gallery Hyde Park

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 1,422 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 1,422 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.0
Gallery Hyde Park Located at 23 Inverness Terrace, , London.
Gallery Hyde Park
England
London London W2 3JR 23 Inverness Terrace
78% 1422
51.5115669 -0.1863196
Gallery Hyde Park
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
5.1

cuando llegamos al hotel y entramos en nuestra habitación estaba sin limpiar toda sucia tuvimos que decirlo y esperar media hora para entrar la verdad que no me gusto nada si volviese a ese hostel no volveria

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • andy22ol2684
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
12 Kwi 2016
9.1

Die Matratze war alt und durchgelegen ein Lattenrost gab es auch nicht. Der Gepäckraum konnte von jedem geöffnet werden ohne das abgeschlossen wurde. Schränke in den Zimmern gab es auch nicht aber ansonsten war alles gut. Nur 2 Min zu laufen zur U-Bahn mehrere Supermärkte nah dran und gleich in der Nähe der Hyde Park. Für Eine Nacht war es O.K

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2016
7.7

I had a good stay here while I was looking for a permanent room in London. + very nice and helpful staff!!! + they are always trying to improve (they had a lot of work done while I was there and were also very eager to repair anything that didn't work) + rooms and kitchen were clean, bathrooms were mostly too, only problematic after a few people used it obviously - Wifi there is really bad - Beds are squeeking on every turn - no lockers in the rooms, luggage room not locked

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Kwi 2016
8.6

nice and clean, no curtains and no lockers in the room

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
5.7

Bedroom was nice and clean but the rest of the place was a bit too shabby for the price. Not nearly enough showers and toilets and only tiny lockers available on the ground floor. Breakfast was fine and the location is pretty handy, staff could have been a bit more professional and helpful. Overall, it's probably OK for a few days but I've stayed in far nicer hostels for way less money.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2016
6.6

Gallery hostel was an okay place to stay. The staff was nice and willing to accommodate in any way. The location was nice because it is right at Hyde park and Kensington palace. There are also 2 tube locations very close by. The beds were not comfortable and the bathrooms were tiny. Also, I couldn't find a shower that worked very well. The water was either freezing or scalding hot. The breakfast was fine. Cereal and toast. The wifi did not work at all.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
23 Mar 2016
7.4

La atmósfera es linda. La cocina (y el gas) cierra a las 23 (aunque los hacíamos cerrar a la 1 nosotros), el wi fi prácticamente no funcionó (cosa que me complicó las cosas), el personal es muy buena onda, hay ambiente agradable, las duchas son pocas y están algo sucias, pero es entendible teniendo en cuenta que hay muchísima gente hospedada a la vez. Se puede entrar sin llave, la puerta está abierta, aunque el barrio no representa un problema de seguridad. Está bien ubicado junto al Hyde Park.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2016
10.0

Excellent séjour,le top pour moi,grâce à Gregory qui est français et qui fait part du staf.Bien situé à deux encablures du centre et de hyde park.L'etablissement en lui même est très propre,le ménage est fait tous les jours,les douches sont néttoyées tous les jours.Le personnel est très accueillant et serviable.Queenway et les boutiques ne sont pas très loin pour les courses,je recommande cet établissement à tout le monde voila c'est dit. Cordialement Thierry

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Mar 2016
7.4

To be honest at the beginning I did not know what to make of the hostel then after two days I was so pleased I was there something truly nice in there, it is called people. I am so amazed how great the staff was. whom ever managing them he or she must be a great person. Even though they are easy going people but extremely competent and professional. Thank for introducing me to a nice place.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
8 Mar 2016
9.1

cancelled my trip but the staff are brilliant of helping out.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.