Hostelworld.com

Gallery Hyde Park

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 1,449 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 1,449 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.9
Gallery Hyde Park Located at 23 Inverness Terrace, , London.
Gallery Hyde Park
England
London London W2 3JR 23 Inverness Terrace
77% 1449
51.5115669 -0.1863196
Gallery Hyde Park
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
18 Maj 2016
7.1

계단 엄청 많고요.....방음 하나도 안되고..... 그리고 침대가 진짜 제일 불편하고....화장실도 많이 없어요 근데 위치은 정말 좋은 편 입니다 바로 공원도 있고 좋아여

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
4.3

Chambres, draps et matelats dans un état déplorable. Taches de sang et autres liquides. Chambres mal isolées au niveau chaleur et sonore.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2016
7.1

We were welcomed very warm from a great and open minded staff, seems like a big family which was very nice. The hostel is central, near to the Hyde park and the area around is multicultural with a lot of good restaurants. The room interior was simple but okay, but we missed a cupboard for our luggage and the mattresses were very used. In our room, we had a own bathroom which smelled and was dirty, so that we had to use the public bathrooms which are more tidy. The luggage room should be looked!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
6 Maj 2016
8.3

朝食開始時間が遅く、二回とも食べられなかった。せめて 7時からであってほしかった。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
8.6

There isn't a ton of atmosphere but it's clean, in a great location, and the staff are really awesome! My only complaint would be that the beds are pretty loud, but I've stayed here twice and would again in the future. Good value for the price!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
3.4

The security was terrible here. I'm not sure how the place has such a good rating. There were no lockers in our room, and the lockers in the common room were too small to fit even the smallest luggage in. The luggage room remains unlocked all day and is right by the front door, which anyone can enter. Someone also asked to buy drugs off of me after they saw me taking a Benadryl, which I'm assuming they thought was something else. I was worried he would later go through my bags looking for drugs.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
29 Kwi 2016
7.4

I would recommend this place to people who want to stay in London for a few days. Nice location off-beat but still central. We rented a private single bedroom, twin bed. We got a room at the very top and it sure was a shoebox with a bunkbed but it was perfectly fine. The wireless internet isn't too fast, and the facilities are nothing to brag about but the staff are super friendly! The breakfast is fine and the shower facilities are totally OK. Value for money. It's a hostel not a hotel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
10.0

Great location for the Albert Hall and Hyde park, saw a concert and had a great early morning run. Can't fault Gallery 😄👍

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2016
8.9

Thanks to the yooung people who made a Boomer feel comfortable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
5.1

cuando llegamos al hotel y entramos en nuestra habitación estaba sin limpiar toda sucia tuvimos que decirlo y esperar media hora para entrar la verdad que no me gusto nada si volviese a ese hostel no volveria

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.