Hostelworld.com

Gallery Hostel Porto

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 906 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.7
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 906 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • tinajimbob8483
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2017
9.7

Loved this beautiful hostel. Very comfortable, clean and fab walking tour. Highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lut 2017
10.0

En atención, instalaciones y ubicación, simplemente el mejor en Europa

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lut 2017
9.1

Es ist ein super schönes altes Hostel, das durch die Galerie und die Einrichtung einen besonderen Charme hat. In der Umgebung kann man schöne galerien und kleine Läden finden. Das Frühstück ist auch sehr lecker und die Zimmer sauber.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lut 2017
10.0

Lovely warm staff who are always keen to give you the inside scoop on Porto. Clean, classy and inviting atmosphere-- I will be back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sty 2017
10.0

It was my first time in a hostel and I really enjoyed it. Straff was so nice and very helpfull and hostel was cozy. I joined City tour offered by the hostel and it was quiet interesting and I met some new friends. Breakfast was also quiet good and rooms were very clean. Thanks for making my stay in Porto so greatful! Hope to come back some day.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Sty 2017
10.0

Amazing place to stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2017
10.0

We stayed here on the recommendation of a friend, and his glowing report was completely accurate: this is a fabulous hostel. The staff were friendly, exceptionally helpful and multilingual; the double room was charming and spotless; and breakfast was wonderful--fresh fruit salad, ham, cheese, home-baked cake, breads, cereals and scrambled eggs. Perfect. We didn't have the chance to stay for dinner, but will do so next time, because there definitely will be a next time. Highly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
14 Sty 2017
9.7

This hostel was one of the best hostels i have ever stayed! It is very clean with an awsome staff that makes you feel home with great friends. I'd totally recommend, as well as return.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Sty 2017
10.0

The best hostel I've stayed in so far. Excellent staff, excellent free breakfast, 10 euro dinner option on point. Pretty much excellent everything really. The wifi signal could be a touch better but nothing that you can't work with.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sty 2017
9.7

El mejor hostel en el que he estado en mucho tiempo! El ambiente es increíble, divertido y amigable. Las habitaciones y baños enormes! Súper cómodo.. y la cena deliciosa! Super recomiendo que pasen por ahi si van a Porto!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.