Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Gallery Hostel Porto

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 1028 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.7
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 1028 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
7 Sie 2017
10.0

Super hostel, great stuff and location, all clean and especially breakfast included for the price is great! Hostel offered everything that traveller could ask for! Will use again when back in Porto! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sie 2017
10.0

Uno degli ostelli più belli in cui sia mai stata, peccato aver dormito lì solo 1 notte. Lo staff cordialissimo, colazione buona, posizione ottima e location da 10/10! Quando tornerò a Porto, il Gallery Hostel sarà sicuro la prima scelta!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
6 Sie 2017
10.0

Excellent Service, the best hosts ever!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • rlawodbs
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
6 Sie 2017
9.1

위치가 조금 외진데 있다는 거 빼곤 전부 완벽한 호스텔...!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Sie 2017
9.7

Great hostel in very convenient location. Friendly staff who can organise tours for you. Included breakfast is delicious and is a great way to meet other travellers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Lip 2017
9.4

Bellissima struttura, pulizia impeccabile e colazione abbondante. Ottimo il tour gratuito della città che offrono tutti i giorni.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Lip 2017
9.7

Un ostello piccolo, ma soprendentemente accogliente! Stanze e bagni spaziosi e ben attrezzati. Personale molto disponibile e cordiale. Presenza di una bella sala comune, sala cinema e area fumatori. Buona la colazione internazionale. Buona anche la posizione che permette di raggiungere facilmente il centro della città a piedi. Consigliatissimo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Lip 2017
9.7

Beautiful hostel in the art district, close to all the main attractions. Super welcoming and friendly staff who are more than willing to help out whenever. Good breakfast, good security though the lockers are a little difficult to unlock and lock. Would definitely stay here again next time I go to Porto!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Lip 2017
9.4

Brilliant hostel with very friendly staff. The cleanest I think I've ever stayed at - more like a hotel than a hostel. They make your bed each day even in the dorms, and do your dishes at breakfast. Only downside is that it's not the most social hostel, if you're a solo traveler I wouldn't count on meeting too many people here. I, however, went with a group of friends and wouldn't hesitate to book again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lip 2017
10.0

Great place in a great location with helpful staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.