Hostelworld.com

Gallery Hostel Porto

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 772 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.8
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 772 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.8
Gallery Hostel Porto Located at Rua Miguel Bombarda, 222, , Porto.
Gallery Hostel Porto
Portugal
Porto 4050-377 Rua Miguel Bombarda, 222
96% 772
41.1499525 -8.6192303
Gallery Hostel Porto
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • laucnj
  • Singapur, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
26 Maj 2016
9.7

The gallery hostel did not disappoint. Dorm & bathroom were clean & the included breakfast was variety nice. Staff were very friendly & I went for their walking tour which was very enjoyable. The wifi on level 2 & 3 was erratic though. Best connection is on the ground floor.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Maj 2016
10.0

Loved our stay. Recommend the private rooms for young and old. Super friendly staff and good bar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Maj 2016
10.0

an exceptionally nice hostel! the space is beautifully designed, comfortable and clean. the staff is genuinely friendly and attentive. the family dinners are delicious and such an easy way to make friends with fellow travelers. the large rooms and ensuite bathrooms are next level. the breakfast is legit. if you are going to Porto this is absolutely where you should stay. book in advance to make sure you can get in!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Maj 2016
10.0

Amazing hostel!! Very big and clean, many chill out areas too!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Maj 2016
10.0

De loin la meilleure auberge! J'y ai séjourné avec ma mère et nous avons toutes deux adoré! C'est surtout l'accueil chaleureux de Rens qui nous a fait sentir comme à la maison! J'ai adoré le walking tour et les excellents soupers servis par l'auberge! Un grand merci et j'y retournerai c'est certain!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2016
10.0

I especially like the staffs. They are super friendly and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Maj 2016
10.0

One of The best Hostel in Europe

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Kwi 2016
10.0

Super Hostel! Die Zimmer sind groß und sehr sauber. Die Mitarbeiter haben auf jede Frage eine Antwort und die Atmosphäre ist super. Es gibt jeden Abend ein leckeres Dinner für nur 10€ und das lohnt sich absolut. Schon beim Ankommen fühlt man sich wie zuhause.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Kwi 2016
8.6

I was there for a short night only, but the staff was extremely friendly and helpful. The rooms have a lot of space compared to other hostels. Can totally recommend although I didn't have an experience over a couple of days

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Kwi 2016
9.4

Best staff ever, super friendly and always helpful! The breakfast was great, the interior is very stylish and they even offer a free walking tour!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.