Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Gallery Hostel Porto

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 920 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.8
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 920 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Mar 2017
9.4

Loved this place! Best hostel I've stayed in. The staff are fabulous, and the dinners for €10 are a must, so much great food. Great relaxed atmosphere and lovely rooms and bathrooms. Highly recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Mar 2017
7.7

Sehr cooles Ambiente dank der umfangreichen Kunst im Gemeinschaftsraum und im Flur. Leider war nichts los, aber es war auch keine Saison. Zimmer sind super groß, Betten bequem, doch mein Zimmer hatte leider reichlich Schimmel an beiden Fenstern. Das Personal wurde aber informiert, so dass das bestimmt schnell behoben wird. Sehr schöne Free Walking Tour und gutes Frühstück.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • simon66morris3963
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
18 Mar 2017
9.7

Nice hostel. Clean good facilities and friendly staff. Meals good value

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Mar 2017
9.7

Gallery Hostel is a beautiful space with caring staff and great food. The location is about a 15 minute walk from the city center. We really loved the atmosphere - it's so quiet and relaxing! They have a winter garden, a rooftop terrace, a movie room, and tons of chairs for lounging. They also have a bar! While it's not a party hostel, it was very social and we met lots of other travelers while eating or hanging out. The 24 hour reception was a nice plus. Would stay again in a heartbeat!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Mar 2017
10.0

Location was walking distance to everything. The dorm was beautiful and sunny with plenty of secure storage. Breakfast was great. Everything I could have wanted!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Mar 2017
10.0

Sin lugar a dudas uno de los mejores hostel en los que he estado. Las habitaciones son grandes, muy cómodas y perfectamente equipadas con baños grandes dentro de la habitación e incluso aire acondicionado, y todo realmente limpio Los trabajadores son muy amables y te ayudan recomendándote sitios donde comer o lugares que visitar y el desayuno super rico y completo Porto es una ciudad maravillosa, con mucha vida y mucho encanto, volveré seguro a este hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Mar 2017
9.4

Amazing hostel! It looks really beautiful inside. The dorms are great as well. Location is nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
27 Lut 2017
10.0

One of the best hostels I've stayed at. The staff especially Joana and Katarina were amazing, the place was comfortable and just the right size (not too crowded or noisy), the free breakfast includes scrambled eggs, the €10 dinner was fantastic. My only quibble would be the Wi-Fi, which was spotty at times. I would definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Lut 2017
8.9

No podría haber elegido mejor hostel! Hay un ambiente inmejorable, todos sus empleados son muy simpáticos, agradables, extrovertidos....la situación perfecta en pleno barrio de los artistas. Siempre me decanto por hostels que hacen cenas comunitarias y en Gallery Hostel sin ninguna duda, es la mejor cena que me han ofrecido nunca en un hostel, increíblemente deliciosa. Lo recomiendo al 200%, de hecho, ya lo he hecho y unas amigas ya han reservado allí.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • tinajimbob8483
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2017
9.7

Loved this beautiful hostel. Very comfortable, clean and fab walking tour. Highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.