Hostelworld.com

Funny-Farm

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 1,372 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 1,372 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.8
Funny-Farm Located at CH 3800, Interlaken, Interlaken.
Funny-Farm
Switzerland
Interlaken 3800 Interlaken CH 3800, Interlaken
77% 1372
46.6794766 7.8643763
Funny-Farm
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
8.6

Great value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
8.3

The staff were very helpful and courteous and the room was clean with a great view!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Maj 2016
8.9

Overall a good place. Staff was super helpful and the free shuttle service is convenient too. It sucks how there's no wifi in the room but I'd still recommend this hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Lut 2016
8.9

I liked funny farm hostel and actually was recommended this place by a friend. I only stayed in Interlaken for one evening in the middle of the week in February so there weren't many people in the town or in the hostel. However, on my arrival, the receptionist moved me into a 4-bedroom room because there were so few people and I actually ended up being the only one in the room all night. The room had a lovely view from the balcony and though the room was a little old it was nothing significant.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Justinevv
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
15 Sty 2016
4.9

It's just a bed. Its partnered as a hotel so there isn't a social hostel environment. There wasn't any organized events and when I asked questions I was just handed a brochure. It is cheaper than a lot of the other hostels in Switzerland though so if you're just looking for a bed then it's fine. Had nice washrooms and showers and was clean.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2016
8.6

Superpreis-/Leistungsverhältnis an einem wundervollen Ort

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sty 2016
8.6

The first room we were in was clean but smelt very strongly of stale smoke, which is surprising when the smoking ban has been in force for a number of years. They were kind enough to move us without any problems for the second night.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2015
4.0

Locks were not working the whole days we stayed was with open door We had to shift the luggages every time to car to keep it safe

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2015
7.4

Das Hostel war an für sich okay gewesen. Für die Schweiz Verhältnisse, war Preis/Leistung Verhältniss gut gewesen. Die Mitarbeiter waren nett, bis auf Neujahr der DJ "Chef". Als mein Kumpel einfach nur den DJ fragte ob er nicht was hartes sprich Techno oder sowas spielen kann. Kam als Antwort von ihm tausend mal ganz laut: FICK DICH,FICK DICH,FICK DICH. Und auch noch rausgeschmissen hat die security mein Kollege von der Party. Das war sehr sehr unprofessionell gewesen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
25 Gru 2015
6.0

Only a bed to sleep in

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.