Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Funny-Farm

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 1,436 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 1,436 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.9
Funny-Farm Located at CH 3800, Interlaken, Interlaken.
Funny-Farm
Switzerland
Interlaken 3800 Interlaken CH 3800, Interlaken
74% 1436
46.6794766 7.8643763
Funny-Farm
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
20 Sie 2016
4.3

Bed bug - 베드버그에 물려서 엄청 고생하네요. 위치는 그럭저럭괜찮은데 방에 들어갓을 때 냄세가 너무 안 좋앗고 무엇보다 침대에 누워서 자면서 베드버그에 물려서 몸에 4~50군데 두드러기 비슷한 현상이 일주일째 지속되고 잇네요ㅡㅡ 비추천합니다.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
10.0

really nice place,lovely view from the room and the staff really friendly.Loved it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sie 2016
5.7

A fine, average place. Nice lounge area. Great travel card for Interlaken.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Sie 2016
7.1

락커룸 말고는 다 마음에 들었습니다 이가격에 이시설이면 완전 좋았어요 호텔에 옮겼는데 그 호텔보다 더좋았어요 추천

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2016
6.6

가격만큼! 침대는 깨끗해요. 식당에서 뜨거운물 받을 수 있고 전자레인지 있어요. 뜨거운물 잘나오고 수압도 세요.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • es_song
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
10 Sie 2016
9.1

No hair dryer and expensive towels

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Sie 2016
7.7

I stayed in a 4-bed room with a private en suite bathroom. Each guest had a key card with access to the bedroom. Our room also had a private balcony over looking Interlaken. The room was very spacious for hostel standards. The Wifi was great as well, but only in the common areas. The feel of the hostel was a cross between a hotel and a hostel. Unfortunately there is no kitchen. Overall, I would recommend staying here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sie 2016
6.3

Pretty average place to stay, was the cheapest in Interlaken I could find. It has a great lobby however there was no wifi in the rooms, the beds are super creaky however it is in a fairly central location about a 5min walk anywhere.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
7 Sie 2016
6.9

Good hostel at Swiss prices. Not really a hostel, a hotel with some rooms filled with bunk beds. Has a pool and an amazing view. If you want the hostel feel go somewhere else.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sie 2016
7.4

This was my 3rd time staying at Funny Farm. Not a bad hostel, but definitely depends on the room you get. Each time I have reserved a private room. Some are much nicer than others. Considering how expensive Switzerland is, this hostel is a good value, especially if you just need a place to sleep. One thing that many have pointed out is that there are no lockers. Not a big deal, but some might be put off by this.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.