Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Funny-Farm

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 1,446 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 1,446 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.0
Funny-Farm Located at CH 3800, Interlaken, Interlaken.
Funny-Farm
Switzerland
Interlaken 3800 Interlaken CH 3800, Interlaken
75% 1446
46.6794766 7.8643763
Funny-Farm
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
11 Wrz 2016
8.6

Sadly pool was drained. Staff was nice but seemed worn out (probably from a long season). Comfortable beds and decently clean facilities. Good value for expensive Switzerland. No kitchen - just a microwave and kettle, but a market very close by. Wifi only works in lobby so that's where You meet people. Definitely more of A hotel vibe but can also meet people. I would stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
9 Wrz 2016
6.6

Good location, no kitchen, no atmosphere, wifi only in lobby. Seems a bit run down and not as clean as I would like. Staff were great though

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
3 Wrz 2016
9.4

Es literalmente un hotel, con algunos cuartos que los cobran a precio de hostel. Por ende, no esperen nada parecido a un hostel (y el desayuno a precio de hotel). Pero la verdad que Interlaken es para estar todo el dia afuera, asi que no cambia mucho si hay o no ambiente. Lo unico que no me gusto es que no tengan luggage room para dejar las cosas el dia del checkout

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sie 2016
9.7

It was amazing! we had a great time, it was sunny,we enjoyed the nature, the color of the river, we even went rafting! It was so worth it, i would love to do it again, i dint't expect that of Interlaken one of the best places i have visited in the world. And the hotel was so big & confortable,as well the hospitality & kindness of the personal. Thank you so much for that weekend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
20 Sie 2016
4.3

Bed bug - 베드버그에 물려서 엄청 고생하네요. 위치는 그럭저럭괜찮은데 방에 들어갓을 때 냄세가 너무 안 좋앗고 무엇보다 침대에 누워서 자면서 베드버그에 물려서 몸에 4~50군데 두드러기 비슷한 현상이 일주일째 지속되고 잇네요ㅡㅡ 비추천합니다.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Sie 2016
8.0

It was great to stay Most people very kind

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
10.0

really nice place,lovely view from the room and the staff really friendly.Loved it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sie 2016
5.7

A fine, average place. Nice lounge area. Great travel card for Interlaken.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Sie 2016
7.1

락커룸 말고는 다 마음에 들었습니다 이가격에 이시설이면 완전 좋았어요 호텔에 옮겼는데 그 호텔보다 더좋았어요 추천

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2016
6.6

가격만큼! 침대는 깨끗해요. 식당에서 뜨거운물 받을 수 있고 전자레인지 있어요. 뜨거운물 잘나오고 수압도 세요.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.