Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Funny-Farm

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 1483 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 1483 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2017
6.3

This was my first stay in a hostel, so I don't have much to compare it to, but the Funny Farm felt... dingy. The bathroom didn't come equipped with hand-soap, the only places to actually lock your stuff were very tiny, and the whole place just had a creepy vibe to it. It got the job done for cheap, but I think I'd shell out for something different next time.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2017
9.4

Très beau hostels avec une belle ambiance. Le Funny-farm est situé un peu plus loin que les autres auberges de jeunesses en générale mais Interlaken est une petite ville alors c'est vraiment pas un gros inconvénient et ça se marche très bien en plus d'avoir une belle vue.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Mar 2017
9.7

Such an awesome place! The view we had from our room was the best view I have ever had in my life. The staff were all amazing and super helpful in every aspect. The breakfast was nothing special so I would pass on that but everything else was amazing. Definitely recommend this hostel to anyone traveling in Interlaken.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • silvadljose7265
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Lut 2017
8.3

Falta cobertura de Internet

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lut 2017
10.0

AMAZING. Got upgraded to a single for free with my own bathroom. Staff was great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sty 2017
9.7

Great place, didn't feel like a hostel at all! Initially my friend and I were supposed to stay in the girls dorm ensuite, but they upgraded us to a private room for free! The bathroom there was great as well! The bed was comfy enough, and the views were very nice. The staff were friendly and the place was clean. Only downside was that the wifi is only available in the lounge so you can't use it from your room. Other than that, was very happy with what I paid for.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
8.0

인터라켄 동역에서 조금 멀었지만, 이동하면서 인터라켄의 경관을 볼 수 있어서 좋았다. 숙소 시설도 나쁘지 않았지만, 화장실 물 나오는 시스템이 이상해서 샤워를 할 때 매우 불편했다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wietnam, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2016
8.3

Good. However, 2€ for credit card payment is ridiculous.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
7 Gru 2016
9.7

Awesome building with lots of space to chill and eat. I got a free upgrade to a private room! Not such a great backpackers atmosphere in winter but nice place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.