Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 502 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 502 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.9
Funky Meridiano Located at Angulo 9, , Granada.
Funky Meridiano
Spain
Granada Granada Spain/18002 Angulo 9
75% 502
37.1767142 -3.6028236
Funky Meridiano
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Kwi 2016
7.1

Perhaps add some shower curtains? The rooms weren't entirely clean. Also extremely cold overnight. Staff could have informed us better about hostel events and facilities.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
26 Mar 2016
8.3

The guy at the desk gave great advice on where to go in Granada for some great views of the city. He was great! The room was decent and there were mostly clean bathrooms.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
24 Mar 2016
9.4

Good hostel. Really close to the main touristic attractions and pretty comfortable. However I stayed in a room for 4 people and there were only two plugs, which was a bit inconvenient.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Mar 2016
7.1

It was a bit far from the Alhambra and the busy commercial streets. The bathrooms were dirty and there weren't enough of them. That being said, the staff very helpful and kind and it was cheap.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
22 Mar 2016
9.7

Great location right by the Cathedral and not too far away from other great sights. The staff was super friendly and helpful and they gave us great recommendations. After check-out we were able to leave our bags for the day and they were locked up. The place was also pretty clean for the most part. I will definitely stay here again next time I come to Granada.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Mar 2016
4.6

Para mi una decepción total. Fuimos de congreso y esperábamos un ambiente más distendido y relajado y nos llevamos una decepción desde el inició, con problemas absurdos que les contaba resolver siendo muy simples. A la salida cuando intentamos devolver las llaves, no querían devolver el dinero del depósito de muy mala gana. Limpieza escasa o nula, alguien uso el videl y dejó un pedacito de hez dentro el cual tardaron en limpiar dos días.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
20 Lut 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Miałem najlepszą jakość obsługi klienta kiedykolwiek w moim życiu !! Przyjechałem tak późnym czasie do schroniska, tuż przed północą i Azji, pani recepcjonistka było takie przyjemne, przyjazny i pomocny, nawet jeśli to było jej ostatnie godziny robocze wieczorem. Wyjaśniła, wszystko to, co potrzebne, aby wiedzieć na temat mojego pobytu. Czułem się jak w domu ... Jest to najlepszy hostel być z doskonałej atmosferze !! Będzie zdecydowanie uzyskać typowe hiszpańskie wrażenie: dużo informacji co się dzieje w Granadzie ...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lut 2016
9.4

Lovely atmosphere and friendly helpful staff. Great location. Only thing that wasn't great was the tapas tour (which was a visit to one not very good tapas bar.. Not really a tour. Having said that, met nice people and it was only 2 Euros!) Overall would strongly recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lut 2016
8.6

Très très bon accueil à l'auberge FunkyMeridiano, en plus nous avons pleins de conseils et de bonnes adresses pour notre séjour à Grenade. Je valide à 100%

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2016
8.0

Amé la atención de los empleados. Siempre atentos, y con solución a lo que necesitara.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.