Hostelworld.com

Funky Fes

  • 60, Arset Lamdelssi - Bab Jdid - Fes Medina, Fez, Maroko
Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 1,241 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 1,241 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.1
Funky Fes Located at 60, Arset Lamdelssi - Bab Jdid - Fes Medina, , Fez.
Funky Fes
Morocco
Fez Morocco Morocco 60, Arset Lamdelssi - Bab Jdid - Fes Medina
82% 1241
34.0579749 -4.9742102
Funky Fes
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
10.0

Muy lindo hostel! una terraza super bonita!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
10 Maj 2016
8.3

Es war alles super aber die Lage ist schon recht weit außerhalb des Zentrums.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2016
5.7

The location is perfect - 5 mins from the Medina & close to essential services. The host, however, was rude & inconsiderate. We were in a 12-bed dorm & we came back to one of our friend's beds being occupied by a new occupant. My friend was asked to move, instead of making the other person take over the new bed. Breakfast was served and was a decent portion. Coffee and tea are also provided. Wasn't super comfortable with leaving our luggage in a 'locker' that wasn't locked.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2016
9.1

I had a lovely time at Funky Fes! The staff were lovely, very helpful and happy to help. There's a great little roof terrace with views across Fes and plenty of space to hangout with other guests at the hostel. It has an intimate and friendly vibe overall - but don't expect a party. During my stay there weren't any events organised by the hostel, but I liked this. The only thing I'd have to complain about are the facilities in the guest kitchen - mostly unusable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
29 Kwi 2016
10.0

Nice place to chill. Value for money. The owner is helpful and honesty. Interet is on and off sometimes but it's normal in the country. Fez is absolutely worth to explore for few days!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Kwi 2016
8.6

Was a great hostel! Wifi was a little spotty.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Kwi 2016
9.4

Good location. Very friendly staff. Helped me with my next booking and bus ticket.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • GypsygirlFA
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
23 Kwi 2016
9.4

Im really happy that I chose this hostel. The staff were so nice and I feel like it was in a really good location. I also really enjoyed the walking tour! I definitely would stay here again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
9.7

Nous avons vraiment apprécié l'accueil et la propreté de cette auberge. Notre avion partant très tôt, nous avons pu cependant nous reposer sereinement étant donné le service de taxi qui nous a été proposé pour nous rendre à l'aéroport. Nous recommanderons ce lieu à tous nos amis... et à ceux qui nous liront ! Merci !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Kwi 2016
4.9

The main owner was not warm or welcoming, the atmosphere is strange and sometimes felt like you were intruding in someones home. I read a sign the evening I arrived that said you can do your own laundry. I woke early the next day and put one load of washing on. I was greeted by this man who said ' Can you not read the sign' where it said laundry service available - I said I was confused and thought I had the option to do it myself, he continued to be condescending and grumpy..

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.