Hostelworld.com

Funky Fes

  • 60, Arset Lamdelssi - Bab Jdid - Fes Medina, Fez, Maroko
Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1352 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1352 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
6 Lut 2017
8.0

Toilets smell pretty Bad and if the normal Guide isnt avaible for the Walking Tour i wouldnt recommend to do it with Paco, the old Guy from the hostel. only if you speak spanish and have a fetish on doors, weird places or Like to watch him talking to locals in arabic.. besides that nice hostel with a Great breakfast!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your feedback! We'll do our best to improve our facilities. Paco was just trying to be nice as you weren't a big enough group to hire the actual guide. He didn't push you the offer and also didn't ask for any money. In anyway, we feel sorry you didn't enjoy it.

  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
31 Sty 2017
8.3

Personnelles très sympathiques et toujours prêt à aider. Et un décor très joli !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • thegodfuzzy2431
  • Szkocja, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
21 Sty 2017
9.1

This was quite a tranquil,relaxed stay after the hustle of Fez. The staff brilliant and I enjoyed their company. Open folk who want you to enjoy as much as you can. Food was magic and fair price. The hostel had some great folk staying at my time. Really lovely vibe and chats. You can organise all the tours from here and no fuss at all. Shower was warm,only lacking lockers for bags but actually never felt the need for it. Again,good folk. Breakfast was great. A great hostel at great value.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Sty 2017
10.0

everything was great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sty 2017
9.4

Supernettes hostel, die mitarbeiter sind total bemüht und freundlich! das hostel zieht viele coole traveller an! das frühstück ist auch voll okay, vor allem die marokkanischen pancakes waren richtig lecker! würden sofort wieder kommen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
7 Sty 2017
8.6

Medina is nice area in Fes. There are many old markets, people. But many of local people make me border. I'm not sure that kind of attitude is from their natural character or the concept which trying to get some money from foreign tourists. Anyway guest house is nice, but kitchen has some problem. There are no fit for use pots. I don't want to make my food using that kind of dirty pots. Good, nice breakfast considering price. Clean sheets on bed. Anyway it's good guest house.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Maroko, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Sty 2017
10.0

I have nice stay. Thank you .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2017
8.9

Wonderful people at funky fez!! Paco is the best. We had a great stay, good value for your money, though it is really cold at night.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
30 Gru 2016
8.6

personnel très sympa, on y rencontre beaucoup d'autres voyageurs c'est super pour partager les sorties, super hostel !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2016
7.7

All of staff was good but one wasn't ...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.