Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Funky Fes

  • 60, Arset Lamdelssi - Bab Jdid - Fes Medina, Fez, Maroko

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1382 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1382 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Mar 2017
8.6

Funky fes is a nice hostel where i have only met good people. The beds were good, and there is a lot of space in the dorms. The only problem was that it was freezing in the lounge area. A heater would have been great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
19 Mar 2017
9.4

As we only stayed here one night, can't say much about it but the staff was really helpful-- we checked in around midnight and they still cooked an AMAZING dinner for us (only €4). The bathrooms were very spacious and clean although when I used it they didn't have hot water...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Mar 2017
10.0

El mejor hostel de Marruecos. Atentos todo el tiempo. Limpieza 10/10. Ambiente 10/10. Todo super bien. Ademas el riad es super lindo y amplio.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

muchas gracias por el buen comentario. Esperamos no decepcionar en el futuro y que si vuelves, sigas opinando lo mismo.

9 Mar 2017
5.7

The rooms are quiet and dark and the beds small and can be very uncomfortable depending on which bed you get. The restroom in my room stinked, and my bed was next to the restroom door so that was not a pleasant sleep. Also, do NOT book the desert tour through the hostel. The tour they sold me was different from what I actually got. I ended had to pay more afterwards to get to Marrakech the way I wanted to. I could not contact the one who booked me the tour in the hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Mar 2017
7.1

Das Hostel hat einen besonderen Charme. Die Medina-Tour mit dem Guide ist zu empfehlen! Bei dem Preis muss man über die Mängel an Möbeln und den Geruch im Bad hinwegsehen. In der Beschreibung stand leider nicht, dass ein kleiner Hund im Hostel ist und sich dort überall frei bewegt (auch in den Zimmern). Für ein paar Nächte war es in Ordnung :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
7 Mar 2017
10.0

Vous avez envie de vous sentir à la maison dans une ville qui vous est inconnue? Funky Fès est LA place où il faut aller! Situation idéale, déjeuner à volonté, propre, convivial, excursions diverses, soirées thématiques et la cerise sur le sundae, un staff hors du commun. Voici tout ce que vius retrouverez au Funky Fès Hostel! Merci pour tout et à la prochaine!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Mar 2017
8.3

La recepcionista era un encanto. Se respira un ambiente tan agradable que cuesta salir del riad. Funky Fez totalmente recomendado además lo acaban de redecorar!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Mar 2017
8.9

On se sent comme a la maison!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lut 2017
9.4

Loved my stay at Funky Fes! The staff were all very helpful and friendly. The hostel dinners were the best meals we ate in Fes and were reasonably priced. I definitely recommend doing the medina tour with Abdul, he shows you the main sites in the medina that would be very difficult to find on your own since it's basically a maze, and he showed us good places to get cheap Moroccan food. If I find myself in Fes again I will definitely be staying at Funky Fes!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
28 Lut 2017
8.9

Excellent place to stay on Fès, great staff, great cook, great tour of the Medina !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.