Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Funky Fes

  • 60, Arset Lamdelssi - Bab Jdid - Fes Medina, Fez, Maroko

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1,342 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1,342 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3
Funky Fes Located at 60, Arset Lamdelssi - Bab Jdid - Fes Medina, , Fez.
Funky Fes
Morocco
Fez Morocco Morocco 60, Arset Lamdelssi - Bab Jdid - Fes Medina
88% 1342
34.0579749 -4.9742102
Funky Fes
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sty 2017
9.4

Supernettes hostel, die mitarbeiter sind total bemüht und freundlich! das hostel zieht viele coole traveller an! das frühstück ist auch voll okay, vor allem die marokkanischen pancakes waren richtig lecker! würden sofort wieder kommen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
7 Sty 2017
8.6

Medina is nice area in Fes. There are many old markets, people. But many of local people make me border. I'm not sure that kind of attitude is from their natural character or the concept which trying to get some money from foreign tourists. Anyway guest house is nice, but kitchen has some problem. There are no fit for use pots. I don't want to make my food using that kind of dirty pots. Good, nice breakfast considering price. Clean sheets on bed. Anyway it's good guest house.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Maroko, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Sty 2017
10.0

I have nice stay. Thank you .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2017
8.9

Wonderful people at funky fez!! Paco is the best. We had a great stay, good value for your money, though it is really cold at night.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
30 Gru 2016
8.6

personnel très sympa, on y rencontre beaucoup d'autres voyageurs c'est super pour partager les sorties, super hostel !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2016
7.7

All of staff was good but one wasn't ...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
28 Gru 2016
8.3

The staff is great, very helpful, kind and good vibes. The location was next to the Medina. Rooms, beds, breakfast and facilities were just average. Be careful because some people from other hostels will try to take you to another place or get your money.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Gru 2016
7.1

Coldest hostel I've ever been to, the room was damp and cold at all times. The overall vibe was nice but the only place you could comfortable sit in your down jackets and scarfs was downstairs next to the heater...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Gru 2016
6.3

Mixed feelings about this place. It was freezing and most of us were sleeping in jackets and scarves. At times the staff were super helpful and friendly, but at other times they appeared disinterested. When something was stolen from my room (NO LOCKS ON DOOR) their attitude was Zero Fezes given which kinda ruined it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Gru 2016
9.7

Staff was great very sympathetic, helpfull and the tour guide for the Medina is a must!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.