Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Funky Fes

  • 60, Arset Lamdelssi - Bab Jdid - Fes Medina, Fez, Maroko

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1524 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1524 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2017
7.4

Nice place to come. Meeting nice new people! But there was no WiFi in the private room on the roof. And the toilet was not working. But very Nice stay!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2017
9.1

Funky Fes was a memorable hostel, with beautiful Moroccan interior decoration and a delicious breakfast included. The common area is a great place to meet people and chill, or drink some of the delicious mint tea. The staff are friendly and welcoming, and will gladly help you with suggestions and directions. Amazing value for money; would recommend this hostel for anyone!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2017
9.7

Muy buen lugar, me gustó la atención y la ubicación. Además que tienen muchos servicios para ofrecer a los turistas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Sie 2017
10.0

Tout est parfait....aucune commentaire négative de mon part.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sie 2017
9.4

An amazing Hostel!! Great atmosphere and the girls working there were nice, polite and available. Gave us tons of advises on what to visit next also :) only thing there were not many lockers..so we had none (but still felt safe leaving our stuff in the dorms) and the toilet in our room was broken, but there were many others working, so that was not an issue. Absolutely loved our stay and would recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • caitlinrosearmstrong1453
  • Kanada, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
2 Sie 2017
10.0

Tours are pricy but very easy to book and you can get dropped off in Marrakech at the end which is a huge time saver. Hostel vibe is good- easy to meet people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Sie 2017
7.7

Ponen música en las mañanas muy alto, no está mal poner música pero no a todos nos gusta escuchar música súper alto.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Lip 2017
7.7

The place was really nice! Nice rooftop terasse!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 30 Recenzje
30 Lip 2017
10.0

Was an amazing place to stay, Amazing brekky and the two Moroccan Artists are super Chill

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Lip 2017
7.1

Good free breakfast and rooftop terrace. I stayed in the 6 bed dorm and had the worst sleep. The sound of people talking travels from downstairs through the middle of the hostel and into every room. I asked the staff to turn on the ac one night at 12 and she said no you I have to wait till the dorm is full with everyone and then she didn't even turn it on and the room was so hot. The walking tour that they organise is not worth the money and the guy only takes you to shops.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.