Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Funky Fes

  • 60, Arset Lamdelssi - Bab Jdid - Fes Medina, Fez, Maroko

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1462 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1462 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • valentinduquet615
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
23 Cze 2017
9.7

Of all the hostels I have been to, Funky Fes was probably the nicest and funniest, but also one of the most affordable. The staff is amazing, the place is beautiful, and they even have actual AC in the dorms (which for the price of a bed there is uncommon). I would definitely go back there!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Cze 2017
10.0

Funky Fes was amazing! The location is the best to go to the Medina, the staff is incredibly helpful and you have the chance to meet other travellers to do daytrips or travel together. I really enjoyed my stay in Fes and would deffinetly recomend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
12 Cze 2017
9.7

Le funky Fès est l'hostel a choisir lorsqu'on va à Fez. Je le recommande fortement. Tout est parfait!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
10 Cze 2017
8.0

Good location, inside the Medina! Big rooms, with air conditioning only at night, they turn off at 6 am. Bathroom and kitchen aren't so clean, but is a good value for the price.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Cze 2017
10.0

This place was amazing the staff was extremely helpful and the tour that they organize for the guests was perfect!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Cze 2017
10.0

The people there were really friendly and the place was traditionally decorated! It was great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Cze 2017
10.0

Es un hostel perfecto, uno de los mejores que he ido. Se crea muy buen ambiente, todos son muy agradables y te ayudan en todo lo que necesites. Incluso si viajas solo, ahí puedes encontrar a más gente con la que compartir el viaje.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Cze 2017
8.9

One of the best hostels I stayed in Morocco, nice staff, they are never going to deny you a place to sleep , al least you'll get a couch if they don't have anymore beds available. Breakfast is pretty decent and the terrace is really nice to chill.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
30 Maj 2017
10.0

Best food, best staff. I had a great time!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Maj 2017
9.7

Solo pasamos una noche alli porq nos pillaba de camino, la verdad q nos sorprendimos para bien. Muy detallistas, taquillas con candado gratis, una cena muy rica, habitaciones grandes, espacios con muchos sofas, una cocina grande con nevera, lavadora y una terraza guapa. Para el poco tiempo que estubimos me gustó! Recomiendo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.