Hostelworld.com

Funky Fes

  • 60, Arset Lamdelssi - Bab Jdid - Fes Medina, Fez, Maroko
Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 1,225 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 1,225 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.0
Funky Fes Located at 60, Arset Lamdelssi - Bab Jdid - Fes Medina, , Fez.
Funky Fes
Morocco
Fez Morocco Morocco 60, Arset Lamdelssi - Bab Jdid - Fes Medina
82% 1225
34.0579749 -4.9742102
Funky Fes
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Kwi 2016
9.4

Good location. Very friendly staff. Helped me with my next booking and bus ticket.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
9.7

Nous avons vraiment apprécié l'accueil et la propreté de cette auberge. Notre avion partant très tôt, nous avons pu cependant nous reposer sereinement étant donné le service de taxi qui nous a été proposé pour nous rendre à l'aéroport. Nous recommanderons ce lieu à tous nos amis... et à ceux qui nous liront ! Merci !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Kwi 2016
4.9

The main owner was not warm or welcoming, the atmosphere is strange and sometimes felt like you were intruding in someones home. I read a sign the evening I arrived that said you can do your own laundry. I woke early the next day and put one load of washing on. I was greeted by this man who said ' Can you not read the sign' where it said laundry service available - I said I was confused and thought I had the option to do it myself, he continued to be condescending and grumpy..

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Kwi 2016
9.4

Bien organizados me gustó q nos enviarron bien detallada la info de cómo llegar y otros tips para el viaje, el personal amable, se vive un ambiente Marroqui, incluye un desayuno modesto bien local. La habitación normal. Está bien para el viajero low-cost 😉. El ambiente tranquilo y me sentí segura.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
11 Kwi 2016
7.7

Overall beautiful and comfortable hostel with a great terrace though there are only two showers for 18 people. Breakfast is okay. Staff is attentive though not familial.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Kwi 2016
9.4

Stayed for 2 nights in Funky Frz and it was great. Really clesn , spacious hostel, wonderful big bathroom with hot showers and a good breakfast. The staff were also really helpful, including helping us get to a local football game!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Kwi 2016
9.1

Nice hostel with a good atmosphere, good place to meet other travellers, and nice reception area and terrace for hanging out. Helpful staff. Was very happy to stay here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Kwi 2016
7.1

Pros: Lockers, nice beds, clean sheets, hot showers, basic breakfast, really nice building and terrace. Cons: extremely lacking guest kitchen (light wasn't even working), hostel offers services such as tours, hammam and food ranging from 2 to 5x what you should be paying. Main guy on staff is incredibly unhelpful, rude and generally disinterested -- better than being hassled, but certainly didn't make things easier.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • sooyoung10215218
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Mar 2016
8.3

It is a nice place to chill after getting lost in the busy small streets of fez. One thing we were a bit annoyed was the attitude of a staff. He was a little bit pushy to make us take the desert tour that they're providing with the contracted agency, almost gave us a feeling that he's getting a huge commission by doing it, insisting this is the best price we can get in entire Fez which turned out to be not true.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Mar 2016
6.3

Need more light, tv didn't work, good walking tour, food was reasonable, wifi could be improved.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.