Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Funky Cordoba

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 2,264 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 2,264 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.8
Funky Cordoba Located at Calle Lucano, 12, , Cordoba.
Funky Cordoba
Spain
Cordoba 14003 Calle Lucano, 12
77% 2264
37.8802901 -4.7753405
Funky Cordoba
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
6 Sty 2017
6.0

Cold room no hot water at shower.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Sty 2017
9.7

En general muy bien aunque la habitación estuvo un poco fría. Me encantó el trato en recepción... Gracias por los tips :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sty 2017
6.0

Lighting in the rooms wasn't great but it was better than some places we stayed at. There were 3 safes in the room however only one of them opened. There were six power sockets however they were all next to one bed. There was wifi in the room. Bathroom was pretty gross looking, especially the shower floor. Kitchen was good. Staff were really helpful on arrival about where to go the next day and how to get in for free. They also stored our luggage for the day for free.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
3 Sty 2017
10.0

Es un lugar muy tranquilo, está muy bien ubicado a 10 minutos de la mezquita. Ordenado y muy limpio La atención es muy buena y te ayudan con todo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Gru 2016
6.0

Not great. The rooms were cold and the sheets were dirty but good location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • aberella
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Gru 2016
9.7

Everything was provided or easy to find that I needed and the lady at the front desk was very helpful! Would definitely stay here again on my next visit to Córdoba. Only suggestion would be to advertise check out time more clearly! Couldn't find it on any signs or the site and my things were removed from my room for me as I was out in the city at the time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Gru 2016
8.0

Perfectly locsted hostel for a short stopover in Cordoba. Clean and quiet but not great common space

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Gru 2016
8.0

Très bonne pension. Nous avons passé un bon séjour. La pension est proche du centre ville où l'on peut tout faire à pied. Il est possible de se garer de l'autre côté du fleuve sans payer et sans avoir de problème avec la voiture. Les réceptionnistes sont gentils, de bons conseils pour visiter, se restaurer et sortir. Nous recommandons.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • JessicaAF
  • Peru, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
5 Gru 2016
7.7

El personal muy bueno, pero decían que incluían desayuno y NO fue así. Por otro lado el bar también estaba cerrado por esta temporada. Deberían avisarlo antes pues pude elegir un hostel del mismo precio pero que si daba desayuno.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

hola muchas gracias por todo..solomente recurdarte que en la pagina nunca hemos puesto que el desayuno esta incluido..lo puedes verificar ..tal vez sera otro hostal...de todo manera gracias por todo

4 Gru 2016
8.6

My friend and I stayed for one night. The staff was friendly and the location is very good, it is easy to walk wherever ever you need to go. We stayed in an 8 person room and it was quite tight, but what was expected for the cheap price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.