Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Funky Cordoba

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 2276 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 2276 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Mar 2017
8.6

Very helpful staff, wifi actually works, great location! Only downside is the rooms leave something to be desired, but who cares when it's just a place to sleep right? Would definitely recommend to a friend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2017
9.1

Clean and comfortable bed, however the common areas are not really big, so it's hard to meet people in the hostel. Wifi works good. Staff really friendly and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Mołdawia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2017
5.4

No funciona la tele. No hay mando para tele. Mucho ruidos de las calle. Es tremendo. No quiero experimentar mas este hostal.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
14 Lut 2017
10.0

Great location and the staff are incredibly helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sty 2017
8.3

Todo me ha parecido muy bien para un fin de semana, pero también indico que deberían incrementar el tipo de seguridad del hotel, respecto al cliente o turista.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Sty 2017
7.1

El personal super simpático y agradable. Las duchas un poco malas y la cocina pero en general la calidad precio está bien!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
17 Sty 2017
6.0

Reception staff were fabulous & welcoming & most helpful during our entire stay. Hostel advertises free tapas &. movie on Tuesday nights, didn't happen. Also no breakfast available for purchase as advertised. Shower was cold & TV had no stations, not impressed.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Sty 2017
6.0

Cold room no hot water at shower.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
4 Sty 2017
9.7

En general muy bien aunque la habitación estuvo un poco fría. Me encantó el trato en recepción... Gracias por los tips :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sty 2017
6.0

Lighting in the rooms wasn't great but it was better than some places we stayed at. There were 3 safes in the room however only one of them opened. There were six power sockets however they were all next to one bed. There was wifi in the room. Bathroom was pretty gross looking, especially the shower floor. Kitchen was good. Staff were really helpful on arrival about where to go the next day and how to get in for free. They also stored our luggage for the day for free.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.