Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Funky Cordoba

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 2,252 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 2,252 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.9
Funky Cordoba Located at Calle Lucano, 12, , Cordoba.
Funky Cordoba
Spain
Cordoba 14003 Calle Lucano, 12
77% 2252
37.8802901 -4.7753405
Funky Cordoba
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
5 Gru 2016
7.7

El personal muy bueno, pero decían que incluían desayuno y NO fue así. Por otro lado el bar también estaba cerrado por esta temporada. Deberían avisarlo antes pues pude elegir un hostel del mismo precio pero que si daba desayuno.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

hola muchas gracias por todo..solomente recurdarte que en la pagina nunca hemos puesto que el desayuno esta incluido..lo puedes verificar ..tal vez sera otro hostal...de todo manera gracias por todo

4 Gru 2016
8.6

My friend and I stayed for one night. The staff was friendly and the location is very good, it is easy to walk wherever ever you need to go. We stayed in an 8 person room and it was quite tight, but what was expected for the cheap price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
3 Gru 2016
7.7

The hostel has a perfect location and the staff was really nice, they even waited for us as we arrived past midnight. The kitchen isn't really well equipped, and they only have a rooftop terrace for eating which isn't the best idea if it's raining.. Rooms were okay, and as the hostel is quite cheap you get good value for money :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lis 2016
8.0

Auberge très bien située, accueil très sympa. Pas chère. Dortoirs corrects sans plus. Cuisine moyen propre.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Lis 2016
8.9

Todo muy centrico, muy bonito, buen precio por lo que ofrecen, lo unico malo es que no había lockers y bueno... el personal se ofrece a guardarlo pero no hay nada mejor que disponer de tus cosas cuando las requieras, en fin... el personal super amable!! todo excelente, la ubicación, limpieza. solo el detalle de tener lockers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lis 2016
8.0

El sitio es barato y muy bien ubicado. Las camas son cómodas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • keatingesam6339
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
7 Lis 2016
9.7

I really enjoyed my stay here. It was perfect for what i wanted and great value for money, there did not seem to be many guest but it was low season and that was perfect for me. Staff were great and i wpuld 100% stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lis 2016
9.1

Personnel très accueillant et emplacement idéal, impliquant pas mal de bruit en soirée ! Cuisine plutôt bien équipée, et terrasse donnant une jolie vue sur la Mezquita. Chambre de 4 personnes sommaire mais très convenable au regard du prix.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Paź 2016
5.4

El lugar está muy bien ubicado. No tiene tazas, cubiertos y platos como para comer. No tiene para guardar pertenencias bajo llave o candado. El personal es bueno y amable. Volveria, pero es un hostel de 8 euros....

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
26 Paź 2016
8.0

La ubricación del hostal es perfecta! Está justo en el cento, a un par de minutos andando hasta la Masquita. Tiene una azotea con vista bonita. El personal en la recepción es muy amable y da consegos muy útiles sobre la visita turística de Córdoba. El dormitorio femenino de 4 tiene buen tamaño, pero el baño es pequeño y necesita reformas. La limpiea deja mucho que desear. No había taquillas individuales.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.