Hostelworld.com

Funky Cordoba

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 2270 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 2270 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Mołdawia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2017
5.4

No funciona la tele. No hay mando para tele. Mucho ruidos de las calle. Es tremendo. No quiero experimentar mas este hostal.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sty 2017
8.3

Todo me ha parecido muy bien para un fin de semana, pero también indico que deberían incrementar el tipo de seguridad del hotel, respecto al cliente o turista.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Sty 2017
7.1

El personal super simpático y agradable. Las duchas un poco malas y la cocina pero en general la calidad precio está bien!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
17 Sty 2017
6.0

Reception staff were fabulous & welcoming & most helpful during our entire stay. Hostel advertises free tapas &. movie on Tuesday nights, didn't happen. Also no breakfast available for purchase as advertised. Shower was cold & TV had no stations, not impressed.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Sty 2017
6.0

Cold room no hot water at shower.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Sty 2017
9.7

En general muy bien aunque la habitación estuvo un poco fría. Me encantó el trato en recepción... Gracias por los tips :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sty 2017
6.0

Lighting in the rooms wasn't great but it was better than some places we stayed at. There were 3 safes in the room however only one of them opened. There were six power sockets however they were all next to one bed. There was wifi in the room. Bathroom was pretty gross looking, especially the shower floor. Kitchen was good. Staff were really helpful on arrival about where to go the next day and how to get in for free. They also stored our luggage for the day for free.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
3 Sty 2017
10.0

Es un lugar muy tranquilo, está muy bien ubicado a 10 minutos de la mezquita. Ordenado y muy limpio La atención es muy buena y te ayudan con todo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Gru 2016
6.0

Not great. The rooms were cold and the sheets were dirty but good location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • aberella
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Gru 2016
9.7

Everything was provided or easy to find that I needed and the lady at the front desk was very helpful! Would definitely stay here again on my next visit to Córdoba. Only suggestion would be to advertise check out time more clearly! Couldn't find it on any signs or the site and my things were removed from my room for me as I was out in the city at the time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.