Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Funky Cordoba

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 2342 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 2342 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Sie 2017
6.3

Room was without air conditioning despite being advertised as such. Staff was quick to remedy mistake for next night. Other services are minimal. Only place to hang out is roof. Good for a cheap bed... not much else.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sie 2017
8.0

Central hostel, was really easy to find. We had a fan in our room that was really fantastic while we had 42 degrees Celsius outside. On the rooftop there was a terasse with a wonderful view over Córdoba.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
15 Sie 2017
8.9

Buona posizione vicino al centro Camera con aria condizionata Bagno privato ma senza finestre Cucina sporca

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
15 Sie 2017
7.7

Really small bathroom. Very friendly staff. Recomend to join all their tips!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
31 Lip 2017
6.6

Ostello molto essenziale

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
29 Lip 2017
10.0

Great place, nice roof top area where you can see the mosque

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
17 Lip 2017
4.3

There is no where to sit and chill apart from the rooftop or some crabby couches. A lounge room where people can hang out away from the heat is needed, atmosphere in the hostel is horrible. The bathrooms are pretty dirty, rooms are tiny, kitchen is filthy, you can get a better hostel for the same price near by. I wont be back!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2017
9.1

Très très bien situé à quelques centaines de mètres de tous les sites à visiter. Un personnel très accueillant et de très bon conseils que ce soit pour les visites, les restos et activités. L'auberge très bien mis à part la douche qui inonde un peu partout. Conseil attention de pas stationner n'importe où, même 2mn , il y a des caméras partout qui repère la plaque . Et l'amende est de 200€. Dès son arrivée signaler où on est garer l'hôtel peut le signaler aux autorités et annuler.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2017
5.4

Although the staff are very nice, the facilities are in very bad shape. Stairs and corridors are not very clean, the elevator doesn't work, so one has to take the luggage up the stairs three floors. The room with 4 beds was very tiny, the bathroom was extremely tiny, the toilet and shower are side by side and not very clean. The worst part was that there is no air conditioner! Cordoba in June was 45 degrees Celsius and the room just had a simple standing fan (for 4 people sleeping!).

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
14 Cze 2017
4.9

Really run down, dirty Hostel that has obviously seen better days. The bathroom shower head was broken and flooded our dorm room whenever anyone took a shower, mattress was super lumpy, wifi was spotty, and tiny kitchen was disgusting. Only perks were location and air conditioning inside the dorm rooms.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×