Hostelworld.com

Fully Hong Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 225 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 225 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.7
Fully Hong Hostel Located at 57, Gwansu-dong, 110-420, Seoul.
Fully Hong Hostel
South Korea
Seoul 110-420 57, Gwansu-dong, 110-420
91% 225
37.5698506 126.9913099
Fully Hong Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
8 Kwi 2016
7.7

They offer a breakfast and I liked the location. Since the common room is quite small, I think it is not a meeting point for the guests.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Mar 2016
10.0

Best hostel ever! The workers and coworkers were very helpful and was always around to help me out. Wonderful company and would total come back to see them!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Lut 2016
9.1

Have stayed for 5 days here. Nicest breakfast in Seoul. And I made really good friends there, including Mary Hong, really miss you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
24 Sty 2016
10.0

No complaints

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Sty 2016
10.0

The staff is great and also the location, breakfast service is included untill 10:30 a.m , what is really good The Hostel´s crew made my trip, so kind, helpful and always ready!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
12 Sty 2016
10.0

Perfect location, nice atmosphere, good facilities. But the staff are what make it excellent. Anyone with half a heart will fall in love with Tony and Mary the instant they meet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sty 2016
5.7

Location is in a very smelly and dark alley and sheets were stained. Heap for a single night, but wouldn't recommend for multiple nights, or if you intend to see the larger areas of Seoul. Close to Hongdae and a subway stop, but might as well pay an extra few thousand won and stay IN Hongdae.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
4 Sty 2016
10.0

Comfortable mattresses and good service provided by the staff: made the breakfast available earlier because we wanted to leave early in the morning and moved us to a better room because our original room was a bit smelly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.