Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Fukuoka Hana Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 498 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 498 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.9
Fukuoka Hana Hostel Located at 4-213, Kamikawabata-machi, Hakata-ku, Fukuoka City.
Fukuoka Hana Hostel
Japan
Fukuoka City 812-0026 4-213, Kamikawabata-machi, Hakata-ku
91% 498
33.5926436 130.4098525
Fukuoka Hana Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Gru 2016
9.1

Super friendly receptionist who helped me make the most of my limited time in Fukuoka, particularly with a great dinner suggestion. Rooms were comfortable and clean. Would stay here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Gru 2016
10.0

Thanks a lot! Host is very kind. And everything is enough! Good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • msantamarina0126
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
30 Lis 2016
9.7

Had an excellent stay at Hana! All the staff was really helpful and friendly, and the general athmosphere of the place was very pleasant.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • aristotv
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lis 2016
10.0

가와바타상점가에 위치해서 정말 좋고 쇼핑하기에도 좋아요 직원분들 친절하고 깨끗했고 커텐도 있어서 조용히 지내기에도 좋았습니다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lis 2016
10.0

Great hostel!! Staff held a party which was a good opportunity to try local food and meet other travelers!! Amenities were good, good wifi and clean - would stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Obieżyświat
  • 43 Recenzje
23 Lis 2016
6.0

Average hostel. Laundry is a bit weak.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Paź 2016
9.1

Was in a private double and a twin. Twin was preferable as the mattress was a "prober" spring mattress vs the futon. The twin had enough space for two people on the buttom bed. Also more floor space as the beds were bunk bed. Location walkable from the station. Everything was clean, good wifi.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Paź 2016
10.0

Bien placé, direct en bus depuis le port des ferries, et non loin de la gare à pied. Confortable, mais une odeur d'humidité dans le dortoir féminin, pas vraiment gênante. pièce commune agréable. Situé dans une galerie marchande. Personnel chaleureux.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indonezja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Paź 2016
9.7

This is my first hostel experience. It was great, very easy to access, and all staffs were very friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Paź 2016
5.4

상품평 보고 선택한 숙소였는데요. 생각보다 별로더군요. 시설은 평범한데.. 전 어쩔수 없이 선택한 남성혼용 방을 선택했거든요. 그게 실수였던 것 같아요. 방안에 냄새며 탁한 공기며 뭔가 찝찝하고 별로예요. 전 다시는 안갈래요.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.