Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Fukuoka Hana Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 462 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 462 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7
Fukuoka Hana Hostel Located at 4-213, Kamikawabata-machi, Hakata-ku, Fukuoka City.
Fukuoka Hana Hostel
Japan
Fukuoka City 812-0026 4-213, Kamikawabata-machi, Hakata-ku
89% 462
33.5926436 130.4098525
Fukuoka Hana Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lip 2016
10.0

정발 친절하고 분위기도 좋았어요 위치도 완존 좋아요 바로앞에 구시다 신사가 있고 캐놀시티랑 연결되는 에스컬레이터도 있어요 정말 강추합니다 저는 11월에 또 갑니다 ㅎ

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Cze 2016
8.6

I stayed just one night. Good location, close to bars and restaurants. easy to get from train station or the ferry from Korea. Bed with privacity (curtain, big spce inside). Not easy to meet others travelers). Good wifi.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Cze 2016
8.9

Fantastic staff and location!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Starrzan
  • Republika Południowej Afryki, Grupy mieszane, 31-40
  • Obieżyświat
  • 39 Recenzje
29 Maj 2016
10.0

Clos to Hakata Station, good food to be found along the river and streets. Very helpful and friendly staff, helped with online booking of bus ticket to Hiroshima.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Maj 2016
9.4

Great hostel, even after some mishap with hostel world. Managed to sort it. Great stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Maj 2016
9.7

Incredibly great location and nice staff 15 mins to FUK airport 10 mins walking to 天神

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Maj 2016
8.6

Good location Friendly staff

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
8.9

Nice cozy little hostel, in a very good location.The bed are comfy. About the staff..I met only Chiisa and she was very very nice and helpful. Cheers

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
9.1

It was little bit far from Hakata station but you can walk enough. I recommend you use nakasu-kawabata station if you have heavy luggage. room was clean but one of bed in my room made noise. (was not mine) staffs were kind :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
4.9

Good side of this hostel 1. Near Gion station 2. Great staff Bad side of this hostel 1. Really have bad smell all over the place. 2. Not enough light, really dark inside. 3. Not enough place to relax. 4. Kitchen too small, only 1-2 can use it at the same time. 5. Really bad atmosphere to spend time with. I went to lot's of hostel (khaosan tokyo, K house kyoto, J -hopper osaka) and i really happy to spend time in those hostel but on this Ine I can't. I never go to this hostel again.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.