Hostelworld.com

Fukuoka Hana Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 448 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 448 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.8
Fukuoka Hana Hostel Located at 4-213, Kamikawabata-machi, Hakata-ku, Fukuoka City.
Fukuoka Hana Hostel
Japan
Fukuoka City 812-0026 4-213, Kamikawabata-machi, Hakata-ku
91% 448
33.5926436 130.4098525
Fukuoka Hana Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hongkong, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Maj 2016
9.7

Incredibly great location and nice staff 15 mins to FUK airport 10 mins walking to 天神

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Maj 2016
8.6

Good location Friendly staff

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
8.9

Nice cozy little hostel, in a very good location.The bed are comfy. About the staff..I met only Chiisa and she was very very nice and helpful. Cheers

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
9.1

It was little bit far from Hakata station but you can walk enough. I recommend you use nakasu-kawabata station if you have heavy luggage. room was clean but one of bed in my room made noise. (was not mine) staffs were kind :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
4.9

Good side of this hostel 1. Near Gion station 2. Great staff Bad side of this hostel 1. Really have bad smell all over the place. 2. Not enough light, really dark inside. 3. Not enough place to relax. 4. Kitchen too small, only 1-2 can use it at the same time. 5. Really bad atmosphere to spend time with. I went to lot's of hostel (khaosan tokyo, K house kyoto, J -hopper osaka) and i really happy to spend time in those hostel but on this Ine I can't. I never go to this hostel again.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
17 Kwi 2016
8.3

Nice rooms, large personal space in the bunks w curtain and own lock box. Lacked atmosphere in the dorms as everyone locked themselves in the curtains and didnt say boo. Bathrooms clean. Nice enough staff. I would stay here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2016
9.7

MUST-GO! Beautiful staff are serving you there!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Kwi 2016
8.3

Clean hostel, friendly staff and a good location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
16 Kwi 2016
8.6

A clean hostel that is in a covered shopping street. With helpful staff. A pleasant and easy walk from the train station. Bring some ear plugs, as the clubs are just over the river.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
10.0

지진떄문에 유후인을 못가서 당일예약을 해야되서 급하게 찾다가 딱 하나 남은 하나호스텔이 있어 예약을했어요 다행히 화장실딸린방이라 편했어요 직원분이 영어와 한국어를 섞어가며 쉽게 설명해줘서 편히 이용했어요 보증금만 호텔월드에서 계산하고 현장에서 카드로결제했어요 위치는 구시다신사옆 상점가 안에 있어서 근처 구경하기에 좋았어요

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.