Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Fukuoka Hana Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 519 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 519 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
15 Mar 2017
9.1

시장안에있고 커낼시티와 가까워 위치가 최고입니다. 다른 게스트들과 친해지기도 편할것같습니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Mar 2017
10.0

Every hostel I stayed at while in Japan was amazing, and Hana was no exception. I only stayed one night, but wished I had been able to stay longer. The hostel was very clean & organized, the staff were friendly & kind, and the bunk beds were so cozy & comfortable that I overslept a bit, and almost missed my train in the morning! Great location within a shopping arcade in downtown Fukuoka, conveniently located a 10-15 min walk from Hakata Station. Highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lut 2017
9.1

We got a private room which included it's own private bathroom. The room was cozy and even had a TV. The location was excellent right next to the shrine, cheap shopping arcade mall, and lots of ramen and izakaya houses. The staff were very friendly and polite. I would recommend anyone this place. For the money it's a good deal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
21 Lut 2017
9.7

하카타역에서는 도보15분정도 걸리지만 텐진, 나카스, 캐널시티 등 대부분 명소들을 걸어서 볼수있는 위치가 최고인듯 합니다 정말 조용한 분위기에 도미토리룸 침대마다 잠금장치가 있는 큰 수납공간이 있어 좋았어요 시설도 얼마나 깨끗한지요 다음에도 머물고 싶네요

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
31 Sty 2017
8.0

다 좋은데 새벽이나 늦은밤 드라이쓰는거 통제를 안해서 꽤 시끄러움. 다른 호스텔은 늦은밤부터 이른아침은 금지시키던데. . .개인커튼에 청소도 수시로해서 상당히 깨끗했음. 스텝도 친절. 거리도 하카타 텐진 딱 중간이여서 좋은편.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
24 Sty 2017
9.1

숙소의 위치가 모든 관광지의 중심에 있는 느낌이 었습니다! 캐널시티는 가장 가기 쉬웠고 호텔 뒤쪽으로는 나카스강이 있어 분위기가 좋았으며, 이치란라멘 본점과 돈키호테는 걸어서 가기 괜찮은 위치에 있었습니다. 또 버스를 이용하실 승객이라면 근처에 버스정류장 또한 가까이에 있어 하카타 역까지 대략 두세정거장이면 가 정말 편리했습니다. 직원분들 또한 기본적인 영어도 능숙하시고 친절하셔서 편하게 체크인 아웃을 할 수 있었고 그외에 시간에 짐을 맡기는 것도 편하게 할 수 있습니다. 조금의 단점이라면 숙소에서 조금 떨어진 곳에 유흥가가 있어 밤늦게 여자들끼리 다니는 것은 무섭기도 했습니다. 그런점이 상관없으시다면 추천합니다!숙소 자체의 분위기도 조용하고 자유로운 분위기라 저희끼리 조용히 즐기기에 좋았습니다^^

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sty 2017
7.4

Heater doesn't work well. Except that, everything was ok.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
27 Gru 2016
9.4

I was very pleased with Fukuoka Hana Hostel. They were clean, very friendly, and very helpful. The lockers in the rooms were a little small, so you wouldn't be able to fit your entire bag in it, and they offer locked baggage storage by the office, but didn't pay that close attention to it. However Japan is very safe to begin with, so there's not much need to worry. Overall I enjoyed my stay, and would definitely stay here again. Excellent location too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Gru 2016
10.0

Awesome! Loved it! Would recommend and come back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Gru 2016
8.0

시장 중간에 있어 하카타역이나 텐진역까지 10-20분 정도 걸으면 갈 수 있어서 편리하였습니다. 직원분들도 모두 친절하고, 가격대비 시설도 나쁘지 않았습니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.