Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Frienz.com Backpackers Accommodation Auckland

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 520 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 520 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Cze 2017
7.7

It was a bit dirty but really I would say that was the only major fault. The rooms was cute. I was placed in an all females room and the bedding reminded me of a childhood slumber party. It was certainly less social than many other hostels that I have stayed at, but I didn't mind much as I was not traveling alone. Awesome location that was easy to get to all the tours and lots of cheap restaurants nearby. I would go back if I find myself in Auckland again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Maj 2017
3.7

I've been to about 20 hostels and the staff at this one were the absolute worst. Cleaning people never knock before opening your room door, no one at the desk was friendly, and there were signs all over the place saying ABSOLUTELY NO REFUNDS etc etc

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
13 Maj 2017
8.6

Propre, confortable, bien situé . Le moins, pas de prise à chaque lit.. Et le rooftop est vraiment sympa, permet de rencontré du monde. Très bonne ambiance, je recommande sans hésiter

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
13 Maj 2017
6.9

Globalement c'est une assez bonne auberge. Quelques petits bémols : wifi dans les chambres payant et assez cher (utilisation gratuite de 3 pauvres ordinateur communs), les lits sont confortables mais les grinçant, et il ne faut pas être trop sensible au bruit car l'isolation sonore est pratiquement inexistante... Quant à la propreté des chambres rien à redire, petit problème d'innondation la sale de bain lors de mon séjours. Cuisine correcte quand elle vient d'être lavée.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
10 Maj 2017
8.0

Está en un lugar muy céntrico, cómodo para visitar la ciudad. La instalaciones son algo viejas. Lo peor las literas, que son viejas y hacen mucho ruido al moverse la gente por la noche. Los baños estaban aceptablemente limpios. Los empleados fueron muy amables.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Maj 2017
8.9

Super freundliche mitarbeiter, direkt in der city, persönliches highlight: rooftop für drinks und smokes;) Zimmer wurde in den 4 tagen wo ich da war nicht geputzt aber king trotzdem noch klar!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
4 Maj 2017
6.6

Te cobran wifi , no hay desayuno.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Maj 2017
9.1

Good hostel, well located and clean. I stayed in the 14 bed dorm, it was full so it feels crowded but that is what I expected. Very friendly staff and everything is well organized and safe.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • yelrom
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
28 Kwi 2017
7.4

Direkt in Little India gelegen. Frühstück okay mit Toast, Cornflakes oder Kaffee. Raum klein und ich musste das Bett noch beziehen, was bei der langen Anreise ein bisschen nervt. Ansonsten soweit okay für 1-2 Nächte.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Kwi 2017
7.1

This hostel was conveniently located near the art gallery, shopping, the sky tower and close to the harbour. I found the facilities to be clean and the kitchen is huge. There is a lot of fridge space so you can save money by cooking there. I found the only downside to be the street noise- as it's downtown the cars and people passing by were extremely loud. A lot of people staying there were long term, so the atmosphere for meeting people wasn't as open as I had hoped.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.