Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Frienz.com Backpackers Accommodation Auckland

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 495 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 495 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Kwi 2017
9.4

Great location. Nice staff good facilities and secure. Would stay again. Good showers

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
17 Kwi 2017
8.0

Good location, clean, good security, helpful staff. The big downside for me was that wifi was ridiculously expensive (it's not free at most hostels in Auckland, but this was totally ridiculous pricing). Nicer than most Auckland hostels I've stayed in.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
15 Kwi 2017
8.9

Jeden Abend coole Aktionen vom Hostel aus, wie Filmabende, kostenlose Getränke oder Eis. Außer die Bäder sehr sauber und die Zimmer sind auch okay - nur die Matratzen ziemlich dünn. Personal ist sehr nett und hilfsbereit. Leider ist das Internet sehr teuer. Erstmal gekauft, ist die Verbindung aber gut.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2017
8.6

Pros: la ubicación e instalaciones. Contras: internet y q el personal no se responsabiliza del servicio de internet q venden, compre 2GB que en teoría dan para una semana y me duro solamente 4 horas, sin haber hecho ninguna descarga, solamente para ver mis emails y preparar la ruta del día siguiente y ploff se me había terminado. Fui a decirlo a la recepción pero no pudieron ayudarme ni darme ninguna explicación. Una pena de q no esté incluido y así puedan ofrecer un servicio de internet digno.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
28 Mar 2017
7.1

Due to it's central location, don't bother trying to get a good night's sleep at the weekend. The drunken noise from the street is ridiculously loud. Otherwise an okay hostel and I'd stay there again but only during the week.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Mar 2017
8.3

Das hostel hat eine super Lage, man ist gleich im Zentrum. Die Zimmer und das ganze hostel waren sehr süß in pink eingerichtet. Für Jungs wahrscheinlich nicht unbedingt so toll. Die Küche war super ausgestattet. Die Betten waren leider sehr durchgelegen. Und es gab kein free wifi. Nicht mal in der lobby.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Mar 2017
4.0

Pro:Saubere, moderne Toiletten und duschen, guter Wasserdruck genügend vorhanden. Kontra:Zimmer werden nur einmal pro Woche schlecht gereinigt, sehr dreckig, sehr muffig, kleine Locker und wenige Steckdosen, Matratzen sehr dünn, man merkt das Lattenrost, die Küche ist völlig beschissen ausgestattet, die Kühlschränke unglaublich dreckig und voll mit uralten Tüten und Müll, kaum Besteck, Tassen und Teller. Die Belüftung der Küche, Speiseraum sehr schlecht, Mitarbeiter belagerten oft die Küche

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Mar 2017
7.4

No locks provided for lockers, towels $5 to rent and had to pay for WiFi. Good location and nice communal areas and rooftop seating.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Mar 2017
6.6

A bit of a party hostel. Perfect for if you want to be right in the centre and go out drinking. Not great if you want to socialise and meet new people as most guests were travelling in groups and tended to be very young. Too impersonal for me so I moved a little out of the city to another hostel, but that's my taste.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Mar 2017
4.0

Wouldn't stay again. Very rundown. Dirty bed linen.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.