Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Frienz.com Backpackers Accommodation Auckland

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 398 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 398 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.5
Frienz.com Backpackers Accommodation Auckland Located at 27-31 Victoria Street East, Auckland, Auckland.
Frienz.com Backpackers Accommodation Auckland
New Zealand
Auckland 1010 27-31 Victoria Street East, Auckland
79% 398
-36.8495777 174.7667741
Frienz.com Backpackers Accommodation Auckland
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Sty 2017
6.9

This hostel was fine, saw a lot of bad reviews for it but kind of unwarranted I think. Pretty clean, good location, alright kitchen and bathroom. I've stayed in a lot worse. Was out most of the time so not sure re atmosphere. It was noisy due to traffic, but it was so central that can't be helped.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2017
8.0

We were happy overall, we paid $88 for a private double room which I feel is a bit much for what it was, but you are paying for the location, and it is very well located. Pros: - location - security seems good - staff friendly in person - fairly clean Cons: - aggressive signs all over the place: "it's not our job to wake you up" etc., I know that's a weird thing to say but it gives me bad vibes - bit pricey for a private room

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Sty 2017
8.3

Recommande sans soucis!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2017
7.4

Quite good place Staff are very kind and helping It's a very big hostel then lot of people inside and lot of noise. Dormatory are enough with little locker to assure you safe place for some stuff only.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Sty 2017
8.6

Sehr viele, sehr tolle Leute. Die Lage könnte besser kaum sein. Duschen, WC's sind genügend vorhanden, nicht immer klinisch sauber aber für Hostel Verhältnisse wirklich top! Die Küche ist angenehm gross mit guter Ausstattung. Ich werde am Ende meiner Reise wieder dort sein.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Sty 2017
8.0

Backpacker super bien placé! Proche de queen street donc en plein centre ville. Attention, si vous ne réserver pas sur un site internet, ils changent votre reservation sans vous prevenir.....

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Sty 2017
10.0

One of the best hostels I have stayed in so far on my travels. Clean, reasonably priced, great people and good facilities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Gru 2016
8.0

No free internet, small dorm rooms

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Gru 2016
9.1

Best hostel in the city Centre in my opinion. Nice areas to hang out and a separate room to read, bathrooms cleaned frequently. Would stay here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • fabiosweb
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 42 Recenzje
8 Gru 2016
4.9

Ho visitato più di 90 ostello e non mi è mai capitato di essere trattato male dal personale di un ostello. Tra l'altro anch'io gestisco diversi ostello ed ho esperienza con i clienti. Non ho visto professionalità ne umanità da parte dello staff/gestore L ostello lavorerà ugualmente con i ragazzi che fanno il working Holiday che si sentono un po' i padroni dell ostello ma così facendo si crea un atmosfera non piacevole con i viaggiatori che vogliono visitare Auckland.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.