Hostelworld.com

Freemans lodge

Ceny
mapa
Recenzje
6.6
Dobry 440 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.4
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 5.6
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
6.6
Dobry 440 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.4
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 5.6
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 6.7
Freemans lodge Located at 65 Wellington street, Freemans bay,Auckland, Auckland.
Freemans lodge
New Zealand
Auckland Auckland 1001 65 Wellington street, Freemans bay,Auckland
66% 440
-36.8527542 174.7537064
Freemans lodge
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2016
5.7

We stayed in freemans lodge for 3 nights and it's the dirtiest hostel I have ever stayed in. They were dirty towels and full bin from the customers before us. The rooms smelled like mould. The only good thing was the friendly staff.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
18 Kwi 2016
6.0

Quite rundown and isn't very clean. The staff are unfriendly and don't recognize or appreciate customer loyalty. I stayed they multiple times and when I needed to hangout after checkout, they treated me like trash and kicked me to the curb, trying to swindle more $ out of me. The only way you will have a pleasant stay is if the female manager takes a personal liking to you. She is an extremely vindictive person and her lack of professionalism and maturity make her unsuited to manage.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
31 Mar 2016
6.3

Seltsame Atmosphäre, gutes Wi-Fi, Sehr freundliche und bemühte Managerin, Betten sauber, Küche jedoch schmuddelig

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
22 Mar 2016
8.6

Had a really nice experience in this hostel, its quiet, no parties, surrounded by trees, 15 mins away from the CBD so its perfect if u r looking for a quiet place to spend ur days in Auckland. The staff is super friendly, 100% Reccomended.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Mar 2016
9.7

With out a doubt the best hostel in Auckland.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Lut 2016
7.4

It is a good enough place to stay. Great mattresses. Small kitchens not totally equipped. Sonna, the receptionist, is really sweet. I think that some refurbishing would go a LONG way, though. Would stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lut 2016
2.0

nous ne pouvons pas renseigner car changés au dernier moment donc pas satisfait car pas connu!!!!!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sty 2016
9.7

The best hotel i stayed in in Auckland, such a friendly atmosphere and the staff were so friendly. Would absolutely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.