Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Freehand Miami

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1079 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1079 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2017
9.7

The best hostel I've ever been to. Super friendly staff and perfect location. Great choice of breakfast and a very nice bar and pool.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Kwi 2017
8.3

Sauberes, ordentliches, modernes Hostle mit Hotel-Feeling. Betten sind sehr bequem, Zimmer und Bad haben alles was man braucht. Frühstück ist einfach mit Tee, Kaffee, Orangensaft, Toast, Marmelade, Cornflakes und Obst. Rezeption war immer voller Leute die was wollten - es ist aber meist nur eine Person am Counter. Für mich war das kein Problem, weil ich Zeit hatte. Personal war immer nett und hilfsbereit. Gut wäre eine Dusche für Gäste die ausgecheckt haben.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • tamarag159558
  • Austria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2017
10.0

Ist echt ein super Hostel, und das Bad ist auch schön - weil manche schreiben es gehört renoviert. Die Mitarbeiter waren stets freundlich und bemüht.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2017
9.1

A very nice hostel! I would highly suggest it to everyone

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Kwi 2017
7.4

Great location, just 2walk min to the most amazing beach, bars and stores walkable distance, great bar included, good breakfast, great coffee place in the hall, the lockers are a little old and in this way not the securest I've seen, bikes to rent was cheap and easy-cool bikes,nice stay at that hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Mar 2017
9.7

The best hostel/hotel I have ever stayed (and I traveled a lot!)! I was traveling alone and it is so easy to meet people here. There are people from all over the world and all ages which makes it fun. The outside area is unbelievably pretty. The lights in the evening are amazing and the atmosphere is just perfect for hanging out with people. All the people who were only visiting the bar wished they were staying there. The rooms are clean and the bunk beds give you some privacy. Perfect!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Mar 2017
8.6

This place is kind of more of a hotel than a hostel. If you're looking for a place with a great group vibe and local activities this isn't the hostel for you. Don't get me wrong it's a great hostel, very clean and close to the beach and public transport but the bar and restaurant mean that the places to relax/ pool area are often filled with people not staying at the property but that are paying to drink/ hang out. Not your classic hostel vibe but still a very lovely property

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Mar 2017
9.4

Incredible hostel with great atmosphere

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Mar 2017
8.0

Bella atmosfera giovanile... ma ok per tutte le età... buona la possibilità di passare del tempo in piscina👍

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Mar 2017
5.7

Las fotos son bastante engañosas. Las habitaciones que muestran no son ni un cuarto de lo lindas que parecen. Las camas no estan hechas, tenes que hacerlas vos. Pero lo peor de todo es que todas (y cuando digo todas son TODAS) las noches hay fiesta en el hostel. Si vas para eso está genial, porque la decoración y el ambiente es muy lindo, pero si vas a descansar y a dormir, es muy molesto, ya que TODAS las habitaciones dan al patio, y se escucha un monton.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.