Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Freehand Miami

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1095 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1095 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2017
9.4

Great hostel, vibe around the pool and the bar was perfect, very chilled out. Would highly recommend this hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2017
9.7

I really enjoyed my stay at the Freehand Miami. The vibe there is so chilled out, unlike some of the other party hostels in the area. Its very clean with great facilities and a block away from Miami Beach. The staff there are also very helpful. I will be staying there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Maj 2017
8.6

This is a very up and coming trendy place. It is fun however, it is important to be aware that many people who are not staying at the hostel come only for the bar at the hostel. They wait in line for long periods of time to get in and there is very limited seating. This limits hostel stayers ability to enjoy the facilities. It also became frustrating having to show security my card each time I needed to go to my room to ensure I wasnt just trying to cut the bar line.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • andrey_tennis4780
  • Rosja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Maj 2017
8.6

Great atmosphere, music, people and very nice restaurant on campus!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
6 Maj 2017
5.4

Estuve en el Hostel en 2013 y había tenido una mejor experiencia que esta vez. Me parece muy avaros cobrar 4 dls x paquete de Amazon que reciben. La habitación estaba muy sucia, el personal de limpieza apenas sacaba la basura. Más de una vez no había papel, el lava manos y la bañera estaban tapados,el AA no funcionaba bien. Además al ingresar ofrecen una fichas para cambiar por un ponche de gin q solo se puede canjear entre las 15 y las 17 y es horrible.Podrían dar un trago del bar. No volvería.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
18 Kwi 2017
7.4

Tiene un bar incorporado (carísimo) y un restaurante pequeño (caro). A la noche en el patio abren al público , lo cual está bueno si querés tomar algo ahí y no trasladarte pero no muy útil cuando querés descansar un poco. La pileta y el desayuno muy buenos. En los luagres comunes no dejan tomar alcohol que no sea el proporcionado por su bar.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2017
9.1

Fantastic place to get into all the action, with many tips and suggestions to make your stay in Miami an eventful one.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Kwi 2017
10.0

Gorgeous place, we had a really great time here. I loved the different punches available every night at the cocktail bar!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2017
9.7

The best hostel I've ever been to. Super friendly staff and perfect location. Great choice of breakfast and a very nice bar and pool.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Kwi 2017
8.3

Sauberes, ordentliches, modernes Hostle mit Hotel-Feeling. Betten sind sehr bequem, Zimmer und Bad haben alles was man braucht. Frühstück ist einfach mit Tee, Kaffee, Orangensaft, Toast, Marmelade, Cornflakes und Obst. Rezeption war immer voller Leute die was wollten - es ist aber meist nur eine Person am Counter. Für mich war das kein Problem, weil ich Zeit hatte. Personal war immer nett und hilfsbereit. Gut wäre eine Dusche für Gäste die ausgecheckt haben.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.