Hostelworld.com

Freehand Miami Hostel and Hotel

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 834 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 834 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.4
Freehand Miami Hostel and Hotel Located at 2727 Indian Creek Drive, , Miami.
Freehand Miami Hostel and Hotel
USA
Miami Florida 33140 2727 Indian Creek Drive
85% 834
25.8045353 -80.1266462
Freehand Miami Hostel and Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Cze 2016
9.7

Freehand Miami was fantastic. The staff were friendly and helpful. The pool, bar and reception area had a great atmosphere - even the locals recommended going there! You could have a free breakfast if you got up before 10 as well. And best of all, the beds were super comfy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2016
9.4

Loved this hostel idea my first hostel stay will absolutely stay at freehand again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • eddyphdhong
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
19 Cze 2016
8.6

in miami, best beach is in south beach near lincoln road. this hostel is so far from main street. but very near just beach. to think for hostel, this place is great. but for private room middle ranged. staffs are not so kind. but i met really nice guy Justine. only he took care me. this building is really old one. in private room water for shower was terrible. but in bunker bed, water for shower is good. garden and swimming is good and cozy. bes is ok. comfortable and big size.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • christinakmetz6178
  • USA, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
12 Cze 2016
7.4

Little far from south beach, but not a bad walk or uber. Pool and bar were fun, definitely a cool little place. Room was spacious and comfy but be warned, if you expect to sleep, do NOT get a room overlooking the pool, music plays loud and until 2 am even on a sunday! Also, internet was a hassle to log on to. For the price, it was a good bargain, looked cleaner and more spacious than other Miami hostels, and for that, i would stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Cze 2016
2.9

The rooms were dirty with roaches n the shower didn't work

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2016
8.3

O hostel é exelente, fui sozinho e conheci muita gente lá ! Tem um bar que é ótimo e bomba e não atrapalha quem quer dormir nos quartos! Só achei que pecam por falta de limpeza podiam dar mais atenção a isso . Tive um sério problema por conta da falta de informação dos funcionários, aluguei um carro e perguntei onde poderia estacionar pois eles vendem o ticket, levaram o carro e o hostel simplesmente n se responsabilizou, 256 dólares. Portanto não confie nas informações disponibilizadas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
8 Cze 2016
8.6

Super! on se croirait dans un hôtel! Staff sympa et prêt a aider a tous moments. la piscine est super, le petit déjeuner et le restaurant sont vraiment bien, la plage est a deux pas, je recommande. la décoration est vraiment sympa aussi.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Cze 2016
10.0

Very chill and comfy place with good staff, walk-able to beach, free breakfast :) Will def come again if i go to Miami

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Cze 2016
8.3

Very good. It's a very cool place - super clean and with most of the staff giving above-par service. However, not the easiest to meet new people, so might not be the best for alone travellers looking to meet friends.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Cze 2016
9.7

Amazing location, close to beach and sobe bars. Great restaurant and bars on site as well. Pool is fun, trendy atmosphere. Def recommend it to others!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.