Hostelworld.com

Freedom Traveller

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 4158 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 4158 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • CamiBrombatti
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
10.0

Amazing place! Great location, close to Roma Termini Station. The staff is amazing and friendly! I recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Etiopia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Lut 2017
10.0

Nothing to complain about. It is the best place. I highly recommend, especially the private rooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lut 2017
10.0

I had a very pleasent stay Thank you

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Lut 2017
7.1

We stayed in the hostel for one night. It was a rather nice experience. The beds were comfy and sheets all very clean and fresh. There was hot water for the shower. But the problem was that the bathroom was a bit old and rusty at some places. It could definitely use a renovation.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lut 2017
9.7

I liked this hostel. Everything is well organized ...from the check in moment the staff showed me and explained me everything about the hostel and the city. Its the best choice if you don't have that much time in Rome

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2017
9.7

Everything was amazing , i met a lot of ppl, all the staff is cool nice and friendly. They help me a lot , i didn't organize smth , and they help me from the begging till the end of my trip in Rome it was amazing. If i ever come back to Rome ill be back here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Lut 2017
9.1

La happy hour vino gratis.. simplememte nos pusimos las botas los 2 dias quw estube ahi, perfecto para conocer gente y pasar un buen rato a la hora de cenar

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Lut 2017
9.4

Very close to Roma Termini station...very good location, good setup for the rooms, very clean, helpful staff, good WiFi, not really a good common area to meet people, but there are some decent spaces to sit down and chat. Overall, GREAT value for money, excellent place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Lut 2017
9.1

The hostel was great. The reception girl was really nice. They have good atmosphere. It fullfilled all our expectations. The only bad thing is that they said the check in was at 3, but we couldnt get in until 4. We would deffinitly go back if back in Rome.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sty 2017
10.0

Tolles Hostel, nettes Personal. Immer wieder gerne.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.