Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Freedom Traveller

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 4161 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 4161 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
22 Lut 2017
7.4

떼르미니에서 가깝고 공항셔틀 걸어서 오분이에요. 그 외엔.. 잠만 잘 숙소 ㅎㅎ 겨울인데 한쪽은 물이 아예 안나오고 한쪽은 씨원한 물만 졸졸나왔어요. 그 다음날엔 그래도 뜨듯한물 정도는 나왔는데 오분정도 몸을 맡기니 다시 냉수마찰 ㅎㅅㅎ 그래도 저렴하고 위치가 정말 좋습니다! 아침무료로 주지만 안먹어봤고 저녁에 와인도 줘용

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
9.1

Had such a great stay at freedom traveller! The staff, rooms and facilities are all fab. Free wine and breakfast were a definite plus and good to meet people. Central location but wouldn't walk around in the middle of the night. Would stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • CamiBrombatti
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Lut 2017
10.0

Amazing place! Great location, close to Roma Termini Station. The staff is amazing and friendly! I recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Lut 2017
8.9

The staff were so friendly and helpful and the building was kept well and tidy. Only downside is the lack of hot water, which isn't ideal for winter. All in all, will definitely visit again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Etiopia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Lut 2017
10.0

Nothing to complain about. It is the best place. I highly recommend, especially the private rooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lut 2017
10.0

I had a very pleasent stay Thank you

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Lut 2017
7.1

We stayed in the hostel for one night. It was a rather nice experience. The beds were comfy and sheets all very clean and fresh. There was hot water for the shower. But the problem was that the bathroom was a bit old and rusty at some places. It could definitely use a renovation.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lut 2017
9.7

I liked this hostel. Everything is well organized ...from the check in moment the staff showed me and explained me everything about the hostel and the city. Its the best choice if you don't have that much time in Rome

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2017
9.7

Everything was amazing , i met a lot of ppl, all the staff is cool nice and friendly. They help me a lot , i didn't organize smth , and they help me from the begging till the end of my trip in Rome it was amazing. If i ever come back to Rome ill be back here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
4 Lut 2017
9.1

La happy hour vino gratis.. simplememte nos pusimos las botas los 2 dias quw estube ahi, perfecto para conocer gente y pasar un buen rato a la hora de cenar

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.