Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Freedom Traveller

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 4190 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 4190 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2017
8.6

Nosotros fuimos a una habitación individual, era muy pequeña pero buena en relación calidad precio. Teníamos baño incorporado en la habitación, lo único malo era que no siempre salía agua caliente. El wifi muy bueno.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Mar 2017
9.7

就是有点难找……环境还好……老板也好

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Mar 2017
8.3

Good place! Some of the staff were really nice while some others were a little formal. A very light breakfast offered, which was nice. Its close to the main station was well. Recommended!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Mar 2017
8.0

Location and cleanliness were great, happy hour from 7-9pm was a wonderful bonus. My only complaint was the lack of a social area inside, the area where happy hour took place was a small room with a few four person tables and resembled a cafeteria and made it difficult to meet people. Also that the common area closed at 11, meaning if you wished to continue chatting with anyone you met you had to leave the hostel. For a place to stay though it was everything you need, hot showers and good wifi

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Mar 2017
10.0

Our private room was ideal! We would recommend this hostel and we'd stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • martininho14
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
16 Mar 2017
9.1

Instalaciones muy limpias y amplias, sobre todo cuartos y baño. Casi no hay gente en el área común pero afortunadamente se puede convivir muy bien gracias a la barra libre de vino. Bastante cerca de termini, de donde se puede partir a cualquier atractivo de la ciudad o a transporte a otra ciudad. El recepcionista que estaba por las mañanas era demasiado grosero, pero los que estaban por las noches eran muy amigables e incluso convivían en las áreas comunes.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Mar 2017
9.7

Loved my time at this hostel! Definitely recommend to anyone who wants to travel to Rome!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Mar 2017
8.3

This was my first solo trip abroad and the people at Freedom Traveller made it such an amazing experience. Lovely staff, clean rooms, wifi throughout and free wine in the evenings. I met so many great friends and had a great time staying here!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Mar 2017
7.1

Not everything as photos promised, quite far from standard on the pictures ... only location was great.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello Aleksandra, Thank you for the review , We are sorry to hear that...you know sometimes, the room is not the same like on the internet because you book a different type. I mean on the website probably you've seen 4 beds , and you booked for a Singola room, which obviously is not the same. All the best, See you next time And i hope there will be no confusion about the rooms :)

9 Mar 2017
8.6

Das Hostel ist klasse. Die Mitarbeiter sind nett, Zimmer sind groß und sauber. Kleines Frühstück war kostenlos enthalten. Die Lage ist toll (nur 5min Fussweg zum Hauptbahnhof/Termini). Negativ ist, dass wir direkt das Zimmer (101) neben der Rezeption bekommen haben, wo es abgesehen von 1-6Uhr morgens immer laut war. Wenn wir nicht dort waren, haben die Putzfrauen die Zimmer nicht abgeschlossen. Zudem wechselten leider täglich unsere Zimmergäste, sodass man niemanden kennenlernen konnte.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.