Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Franz Kafka Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 432 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 432 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Lip 2017
8.3

Very friendly and helpful staff! A bit worn down facilities but definently would recommend staying here to anyone, the location is super.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lip 2017
8.3

Location was definitely the best part of this hostel. Literally cannot fault it and would choose this hostel based on this alone. Bathrooms were okay and the kitchen was very useful to have. On the whole, rest of the travellers kept to themselves and was quiet which I quite liked. Great 5 storey nightclub nearby. Staff were also useful and answered questions when needed. Was possible to leave our bags in the hostel for the day after we checked out and it was easy to get there from the airport.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Cze 2017
8.3

Great location! Not much of an atmosphere though, as there weren't many places for people to just "hang out" and meet. Woke up one morning with bites all over my arms and back, which I'm hoping was just due to the open windows. Kinda made an inconvenience for the rest of my trip though

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
25 Cze 2017
10.0

Muy bien ubicado, personal super amable, muchos baños disponibles y limpios. Habitaciones con espacio y luz.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Cze 2017
10.0

Sucha great location . Nothing could have been better !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Cze 2017
10.0

This Hostel is very well located, main attractions, bars, restaurants, clubs and metro station in short walking distance. It's clean and the rooms are light and spacious and the staff was very friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Cze 2017
8.9

Reallhy good hostel in the Center. Well located. Not a place to make friends or common areas just for sleeping.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
14 Cze 2017
6.9

Great location next to main square and good facilities but definitely not a social hostel. Staff didn't seem to care too much about making guests enjoy their stay at the hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 43 Recenzje
13 Cze 2017
9.4

Very good hostel, located in the most central part of the city. Very clean and quiet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • dmsk2002
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
23 Maj 2017
10.0

위치 최고!! 진짜 나가면 광장에 천문시계도 코앞이고 시설도 좋아요 깨끗하고 넓고 사람들도 조용하고 청소하시는 분이 진짜 깔끔하신 것 같아요 나갔다가 들어오면 침구정리까지 완벽하게 되어있던 덕분에 호텔투숙하는 줄 알았어요 ㅋㅋㅋㅋ

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.