Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Franz Kafka Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 457 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 457 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
12 Wrz 2017
9.4

Location is just amazing. So close to main square. Very safe, nice bedrooms, comfty beds, everything very clean. It didn't had best astomosphere as only had kitchen. I don't give 10 because I felt they weren't enough showers and toilets for so many rooms, I didn't had much problem because I went in september. It had hot water and you can get private shower. Would stay again though if it's low season, maybe summer and Christmas time could be very busy to get a shower.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bułgaria, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2017
8.9

Perfect location for tourists.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Wrz 2017
7.1

The kitchen facilities were minimal, but if you intend to eat out, that isn't a problem (there are plenty of options close by to buy food). I only stopped over there one night on the way to the airport and it was fairly quiet/calm, which is good if you just want to get some sleep. Overall, I thought it was a decent option.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
21 Sie 2017
10.0

Muy buena ubicación! Piezas limpias! Recomiendo 100%

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Sie 2017
5.7

Ottima sola la posizione e la grandezza della camera. Il resto molto fatiscente: servizi vecchi, claustrofobici e non molto puliti; causa inagibilità dovevamo andare due piani sopra a fare la doccia; cucina non invitante per fare da mangiare.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
9 Sie 2017
4.6

그 감기 걸린 여자 스텝 개싸가지(케바케 감안하고 읽어주세요)1층 인터폰 잘 안들려서 게스트라고 했는데도 안열어주고 끝까지 지 대답에 답하는거 듣고 문열어줌. 여기까지는 별 생각 없었는데 방열쇠는 던지고 락커랑 수건 유로 사용 안한다니깐 똥씹 표정하고. 솔까 위치 좋다고 하는데 프라하 구도심은 좁아서 어디나 비슷하다 생각함 4,5층 건물이지만 엘베는 있음. 화장실, 샤워실 별도로 있는데 더럽고 냄새남. 카드키가 아니어서 불편. 부엌도 좁고 불편함.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • esmeware1329
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
5 Sie 2017
8.9

We had a lovely modern room with comfy beds. It was huge and had been newly decorated. Great location, however can be loud at night if you have the windows open.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
3 Sie 2017
8.3

It's quite nice to stay in there. Except there isn't any airconditioner or even fan. But the location is perpect

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Lip 2017
4.9

There's no ventilation in the whole building No comon areas to relax after a long day Showers and wc smell and there's no ventilation

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
20 Lip 2017
8.9

Perfect location. Getting up the room requires 4 physical keys! I guess that makes it secure, but a bit of an annoyance when coming home late. The sinks seemed to leak a bit. I stayed in a large 4 person room. No lockers in the room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×