Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Franz Kafka Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 361 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 361 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.5
Franz Kafka Hostel Located at Kaprova 14/13 Praha 1 Josefof, , Prague.
Franz Kafka Hostel
Czech Republic
Prague Praha 1 ,Josefof 110 00 Kaprova 14/13 Praha 1 Josefof
83% 361
50.0880153 14.4187831
Franz Kafka Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
2 Gru 2016
8.3

Location is amazing. Beds are different from the pictures and not comfortable. Staff is helpful and we could check in after 20:00. Confirmation email states fees must be payed in the local currency, but they would prefer euros. Thanks to the staff we could pay in CZK. I would highly recommend it because of the location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lis 2016
9.1

Not as pretty as in the pictures, but still nice. Great for visiting Prague and staying in a central accomodation.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lis 2016
6.6

Bathroom was not very clean and there was only one for a large amount of guests so we had to wait in lines each morning to use facilities.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • jjaviercorella
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
23 Lis 2016
10.0

Volvería sin pensármelo! Está muy céntrico.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lis 2016
10.0

Excellent location!! Very helpful and gentle staff! The room is large and cozy. Highly recommended!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
13 Lis 2016
8.3

Excelente ubicación. Personal muy amable. Todo recomendable, lo único a resaltar es que no hay un gran espacio comun para todas las personas del hostel porque cada piso tiene su propia cocina chica, lo que dificulta un poco relacionarse con los demas. Gracias por todo!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Lis 2016
7.4

Lo positivo: excelente ubicación. A menos de una cuadra de la plaza de la ciudad vieja. El personal excelente. Lo negativo: no hay ascensor y son 4 pisos por escalera. La limpieza deja mucho que desear, especialmente la del baño!!! No lo recomiendo si no toleran pelos ajenos

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lis 2016
10.0

We are very happy we have chosen Kafka Hostel. It is only 150 m distance to the Old Town Square ! The internet connection failed during first night but in the morning it was restored and since then we had no more problems. I could always find free showers or a place to stay in the kitchen, so no need to queue. Friendly staff and tourists. We highly recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • juneng
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 32 Recenzje
12 Paź 2016
8.0

하필 리프트 공사중일 때 가서 좀 힘들었지만 나쁘지 않았음 위치가 상당히 괸춘!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Paź 2016
9.4

Pretty much everything about the FK is top notch - great location, friendly staff, clean and nice. But nothing is ever perfect. 2 things to note. First, the wi-fi on the 5 th floor crapped out and for two days they couldn't fix it. A minor gripe. Second, and this is of importance to the physically challenged, chain-smokers, and the just plain lazy. Currently there is no lift/elevator. Workmen are tearing out the old as I write this. All the rooms and Reception are on the 4th and 5th floors.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.