Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Franz Kafka Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 343 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 343 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.4
Franz Kafka Hostel Located at Kaprova 14/13 Praha 1 Josefof, , Prague.
Franz Kafka Hostel
Czech Republic
Prague Praha 1 ,Josefof 110 00 Kaprova 14/13 Praha 1 Josefof
82% 343
50.0880153 14.4187831
Franz Kafka Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2016
8.6

Good hostel! The rooms are basic but the location is AMAZING and the staff is friendly. This was perfect for my three night stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Wrz 2016
6.6

Lockers are too small for a cabin-size luggage. For the rest, nothing to tell specifically, quite impersonnal.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • inescorreiasousa
  • Portugalia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
16 Sie 2016
10.0

I recomend this hostel. In the downtown near everything. The rooms are very good, very confortable seems like home.The Kitchen and the toilets were always clean. Is a good hostel for sure

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
11 Sie 2016
9.1

Muy buen hostal, muy céntrico y limpio. Por mejorar las recepciones de la mañana (6:00 a 9:00) y el wifi. De resto muy bien

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Sie 2016
8.3

Excelent enviroment!!! Very good location!!! Good staff.. With a nice kitchen... Nice Spot

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowenia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Sie 2016
7.7

We stayed there for three nights. The histel is really good located. It is in the centre of Prague. You just need to go like a minute and you already stay in the Main Square- by the astronomical clock. For those who cannot live without internet- the WIFI doesn't work properly- but who cares :) you have to go explorr the city! Deffinitley reccomended- city free tour.the guys are awesome (Tijo-well done!!)- 10a.m.red umbrella.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
3 Sie 2016
10.0

4 piso y sin elevador pero me gusto el lugar, ubicacion excelente y sobre la mejor casa de cambio en Praga ojo la entrada no esta muy marcado el Hostal hay que buscar en la lista de timbres de la puerta

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
2 Sie 2016
9.4

We loved our stay at Franz Kafka hostel! Everything that we needed was there, as advertised. Brilliant central location. Rooms were exceptionally clean; the receptionists were very helpful. The showers and kitchen area were good, too. The lockers aren't big enough for large rucksacks, however. There also wasn't a huge socialising area, and as the hostel was split over two floors off the building's stairwell, it may not be the best place to meet fellow travellers. Great value for money!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Sie 2016
7.4

Me dieron mi cama 2 horas tarde

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chorwacja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lip 2016
7.4

Toilets were dirty as the people don't clean after themselves, showers full of hair and similar horrors. Wi-fi access poor and slow. No night lamps in the room.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.