Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Franz Josef Montrose

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 660 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 660 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Sie 2017
10.0

This place definitely exceeded our expectations! Staff lovely, rooms incredibly clean. We will be back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lip 2017
9.4

Muy lindo,cómodo y muy buena atención!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2017
10.0

Couldn't have asked for a cleaner, friendlier stay. The people who kept the hostel going we're great and the complementary soup was incredible.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
29 Cze 2017
7.1

Good location. The best thing about my stay was the free soup at 8pm - it was really delicious. Overall the hostel is really cold (it's winter now) and it seems like the cleaners are more important than guests. I think it is unnecessary to close the kitchen area from 10am till 1 pm. Other hostels are super clean and you can use the facilities all the time. The furniture is outdated and reading lamps are most certainly missing at the beds in dorms. The atmosphere: nobody was talking to each other

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Cze 2017
7.4

The hostel offers quite a bit like breakfast and soup everyday but the main area was pretty cold and also the rooms so you definitely needed the heater which was provided. Overall it is a well equipped and clean hostel would've liked to have a second bathroom for the people in 4 four dormrooms we just had one bathroom. Other than that a good hostel for a night or two.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
24 Cze 2017
8.3

Good Hostel but wasn't very busy due to low season.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
13 Cze 2017
7.1

Staff could be slightly more welcoming! but apart from that the hostel experience wasn't to shabby, spa pool was great and for the price paid it is definitely a good shout if your heading to Franz Josef

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
13 Cze 2017
8.0

It's a simple but a very good stay for a couple of nights!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Cze 2017
8.3

Good stay, we didn't have any issues. Intercity droped us right outside.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Maj 2017
10.0

Fantastic living experience

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.