Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Franz Josef Montrose

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 646 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 646 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Cze 2017
7.1

Staff could be slightly more welcoming! but apart from that the hostel experience wasn't to shabby, spa pool was great and for the price paid it is definitely a good shout if your heading to Franz Josef

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Cze 2017
8.0

It's a simple but a very good stay for a couple of nights!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Cze 2017
8.3

Good stay, we didn't have any issues. Intercity droped us right outside.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Maj 2017
10.0

Fantastic living experience

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Maj 2017
9.7

Stayed in Franz Josef Montrose over the weekend. Couldn't be more impressed. Amazingly Clean shared areas and room. Comfy beds. Free breakfast had as much as you could expect from a free breakfast if not more and Cesar, the manager was friendly and helpful. I found the Wifi to be a bit slow- the only fault in this great place. 100% recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
26 Maj 2017
8.9

Really nice place to stay! Soup was good, tasty and breakfast was enoug - bread and spreads, cereals, milk. Rooms are okay, beds comfy, bathroom okay as well. Big living room with couchs, good to have some rest :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Maj 2017
10.0

One of the best hostels in NZ. The price is really low. The services included are a lot and the atmosphere is really nice. Sociabe enviroment. Stayed more than I thought.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Maj 2017
10.0

Staff were very friendly, very good and clean facilities. The kitchen was immaculate! Free vegetable soup was very tasty and the breakfast in the morning had free coffee, bread, spread, variety of cereals, yoghurt and canned fruit. Highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
4 Maj 2017
10.0

The manager was so so friendly and the room was lovely. Great facilities and value for money. The free pumpkin soup was delicious! Thank you :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Maj 2017
8.0

Wir waren eine nacht in dem hostel. Die duschen waren sauber und gut. Die betten waren bequem aber die Zimmer waren ein bisschen kalt. Frühstück war super alles da was man braucht toast, müsli und auch sogar milch Mitarbeiter sehr nett und hilfsbereit

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.