Hostelworld.com

Franz Josef Montrose

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 539 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 539 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
19 Lut 2017
9.1

Great hostel in franz- nothing's really far away here and bus, intercity, dropped us off at the yha three doors away.All the rooms are pretty small, only 3s I think from the look around. Kitchen and dining space is large and good for socialising, though little outdoor space in the summer.All clean, though toilet situation is limited as all toilets are in shower rooms so if all showers are in use it screwed. Close to three bars which offer happy hours and 15min max walk to hot pool/glacier centre

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
18 Lut 2017
9.1

Good bathrooms and free brekky and soup!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lut 2017
9.4

Sehr schönes Hostel, hatte ein Bett im geräumigen 8er Zimmer mit Ausblick auf die Berge!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
9.4

A lovely, friendly and quirky hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lut 2017
5.7

Hostel itself is quite nice. Good mattresses and the spa is very nice as well. However, the people working at reception are very rude and unwelcoming. When we arrived we were not allowed to use any of the facilities until the 2pm check in time. Is it really so much trouble to let people make use of the lounge room, until they can check in? In the morning after checking out, it's also not possible to hang around in the lounge room for a bit longer. Very unwelcoming.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Lut 2017
8.6

Really nice small hostel. Lovely staff. Small rooms I really enjoyed my nights in a 3 bed dorms ! The kitchen may be a bit busy around dinner time and there's not much bathroom but I never had to wait too long.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Lut 2017
9.7

Great hostel. Kitchen area kept clean and a large chill out area. Hostel is always kept warm.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
8.0

Had a great night, soup was good and free Wi-Fi

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lut 2017
8.6

Overall good! A pretty young crowd but still fairly quiet!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Lut 2017
10.0

Absolutely loved this hostel, it's got a great vibe and the free soup / breakfast is good. Shuttle bus to the glacier stops off at the hostel which is so handy! Everyone that works here is lovely and make sure it's kept clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.