Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 297 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 297 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.2
Franz House Located at Via de Fossi N1, , Florence.
Franz House
Italy
Florence italy 50123 Via de Fossi N�1
82% 297
43.7711557 11.2477040
Franz House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Paź 2016
8.0

Impeccably clean bathrooms and comfortable accommodations. Good value and in great location as Florence is a relatively small town. Close walking distance to all areas of interest. A bit noisy since on a busy road, but we didn't mind that. Pedro and Paolo were very nice and great hosts. My wife and I had a great time here and will definitely stay here again next time we're in Florence.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Paź 2016
4.3

Quedamos con el propietario a las 15h.Estaba ausente.Hubo que llamarlo y tardó más de 30min en llegar. No se disculpó por ello.Reservamos una habitación con baño privado y nos dio una con baño compartido.Las contraventanas no cerraban con el consiguiente ruido de la calle que no te dejaba dormir.Los enchufes fuera de clavijas y alguno ni funcionaba.Teníamos pagado el desayuno pero no lo vimos por ningún lado.Al dueño sólo lo volvimos a ver para irnos.Una atención pésima y lamentable por su parte

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
21 Wrz 2016
10.0

とても良かったんです

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Wrz 2016
9.4

Lovely little hostel, very central and with excellent staff. Would definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2016
9.4

Lovely host, clean and airy room. Perfect location. Loved it and would stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Cze 2016
10.0

Beautiful hostel, in the perfect location. Staff were so helpful, coming out after hours to help us, they were amazing! Would definitely come back again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Cze 2016
7.1

Cheap and cheerful. Very close to the train station (about 10min walk). The room was quite noisy, though most of the noise from the busy street was blocked out by the shutters, I could hear everything from the other rooms - maybe I was just unlucky and had super noisy neighbors who kept slamming doors at 4am! Also note, this is not a b&b, there is no breakfast provided.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Cze 2016
9.1

A nice place, well located. Very friendly and helpful staff. Decent room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Cze 2016
8.3

The location is great, close to Florence SMN train station. The staff is very nice and warm hearted. Reception will be closed at 8pm so for those who are going to live in this hostel please bear in mind of this

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.