Hostelworld.com

Four Seasons Hostel Rome

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 1,506 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 1,506 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.5
Four Seasons Hostel Rome Located at Via Carlo Cattaneo 23, , Rome.
Four Seasons Hostel Rome
Italy
Rome Rome 00185 Via Carlo Cattaneo 23
81% 1506
41.8975655 12.5015616
Four Seasons Hostel Rome
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Maj 2016
10.0

Nice hostel very close to station. Clean and nice staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
9.1

We had a brief but excellent stay here. The staff are very friendly and helpful and the rooms and bathrooms were very clean. It's less than a five minute walk to the train station and walking distance to the colosseum, the Spanish steps and the Trevi fountain.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Maj 2016
7.1

Se ve mejor en las fotos, pero esta limpio y tiene buena ubicación

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
10.0

Great location, free luggage room for early arrivals and everything else was great

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
10.0

it was perfect

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Maj 2016
6.6

I've stayed here twice because I booked a weekend vacation departing from Rome and needed a place between flights. Both stays were adequate, better than other hostels in Rome but not the best. They have an award for cleanliness in 2013 but I'd say that's no longer valid. My first rooms bathroom smells like cat pee. They provide one sheet and do not change the bottom sheet, so you're sleeping on either a shared blanket or a shared bottom sheet. They do a quick clean everyday but that's ab

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
8.9

ES war ein schöner Aufenthalt

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Maj 2016
9.7

El albergue juvenil es total. He estado en bastantes y creo que lo puntuaría como el mejor de todos. Es barato, el desayuno está bien, te intentan por entender y hacen por hablar español, son amables, de verdad, lo recomiendo 100%. Una pasada

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
10.0

100% great

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
10.0

Perfect location near the main station. Owner very pleasant and staff helpful. Overall a great stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.