Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Fortuna Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 367 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 367 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
1 Kwi 2017
9.4

Raccomandato

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
28 Mar 2017
7.7

Nice hostel, clean, very quiet. Good kitchen and bathrooms. Close to old town and train/bus stations

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Mar 2017
7.4

샤워실 아주 많이 녹슬었어요. 전체적으로 깔끔하지않아요. 근데 딱 그정도 기대했어요. 가격만큼이에요. ㅎㅎ 침대가 애기침대같아요. 너무 안괜찮게썼지맘 괜찮아요 ㅋㅋㅋㅋㅋ

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
14 Mar 2017
6.3

Wi fi didn't work correctly in our room. Sometimes the showers were cold! Not so good atmosphere, there are people who live in the hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Mar 2017
8.6

Showers are a little small and the Stove didn't work very well. Besides that, the hostel was very good! Two big kitchens, excellent, friendly and helpfull stuff, we had a great stay and can clearly recommend it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Lut 2017
4.0

Worst place I've ever lived in. Many old guys who certainly are living there for a long time. There is a weird smell in all hostel. If you are about to visit Vilnius better pay 2 or 3 more € and enjoy your stay. Hostel calls itself "youth hostel" while almost all people staying there are over 40

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Macedonia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2017
8.3

Really great location, 5 minutes from the train station and right actoss the street from the old town. Helpful staff, free coffee and tea in the kitchen. The cleanliness can be improved but overall really good value for the money. Perfect for short stay in Vilnius.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
24 Sty 2017
7.7

Hostel bom, apesar de ter muito "morador" (pessoas que trabalham, estudam, etc, e não são turistas). As vezes da sensação que você está na casa deles, alguns são mal educados, falam alto, fazem barulho, mas nada demais e constante. É muito perto da estação, do supermercado e da old town. O quarto não tem locker, o banheiro é ducha mesmo e não ex-banheira/chuveirinho. A cozinha é equipada com o básico e tem chá e café toda hora. Não tem tomada em todas as camas, a internet pega no quarto.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2016
9.7

A great place to stay, with very clean rooms and bathrooms ! The staff was nice, there is not too much noise during the night ! We only stay one night but this was a perfect place for us :D

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Gru 2016
9.7

Расположен в центе, хотя сложновато найти по описанию, лучше по карте ориентироваться. А так все чисто, все есть, чайник, чай , кофе. Полотнце, фен, карта, даже обргреватель. Рекомендую, цена - качество соответсвуют!)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.