Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Fortuna Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 346 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 346 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.6
Fortuna Hostel Located at Pelesos str 61/ Liepkalnio 2, , Vilnius.
Fortuna Hostel
Lithuania
Vilnius Vilnius 02103 Pelesos str 61/ Liepkalnio 2
77% 346
54.6718705 25.2915197
Fortuna Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 95 Recenzje
20 Lis 2016
6.6

Beetje in een shady plek, veel Russen, geen kluisjes en weinig sfeer. Wel aardig personeel en veel gemeenschappelijke ruimtes. Voor een laatste nachtje om ' ochtends de vroege bus te pakken, prima.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Lis 2016
7.4

Es un hostel básico, no tiene una atmósfera acogedora pero si una buena ubicación. Por el precio pagado está bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
2 Lis 2016
8.9

Hi! I've been in 2 bed room, the location it's close to train and bus station and the centre is straight on, it was all clean, it was no noise, perhaps if you are very young it is not the most funny hostel, but for my needs it was good!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Paź 2016
9.4

It was great

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Paź 2016
8.9

This is a really nice hostel that offers two kitchens and a very large and nice common area of space to hang out. Unfortunately, I will have to agree with the last review posted for this hostel about the middle-aged local men living at the hostel. There seems to be an overabundance of them?! The beds were thin and were very uncomfortable in the dorms and there were no lockers in the rooms. Lady at the front reception is quite rude and doesn't give you ANY reason to feel welcome ;-(

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 29 Recenzje
18 Wrz 2016
7.7

Location is a little grubby, but super close to the old city, and security is excellent. The hostel itself scores nearly perfect in terms of amenities, and the staff do their best. HOWEVER, I did have a massive issue with the fact that they allow anyone to check in, including at least 2 middle aged locals who, in my professional opinion, suffer from severe mental illness and are prone to violence. This is a super serious problem, as I felt extremely vulnerable and in danger throughout the stay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Wrz 2016
8.9

Je recommande, simple et chaleureux

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czechy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Sie 2016
6.9

They've forget to notice, that there is huge noise from cars in the morning.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Sie 2016
8.6

We stayed there a few days. The best thing about it is its location - it is a walking distance from the Bus and Train stations and from the entrance into the Old Town. We stayed in the 7 dorm room. It was clean and quiet and we slept well. The beds were comfortable. The staff was helpful. The bathrooms are floor-level showers (not a problem for us, but be aware). Problem: bathrooms and toilet facilities had no soap and they could be cleaner. They have two kitchens which we did not use much.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
31 Lip 2016
9.4

빌뉴스에서 가성비 최강이에요. 위치도 중앙 기차역에서 10분정도 걸어가면 되고 설명대로 가면 찾기 아주 쉬워요. 조금만 내려가면 구 시가지라서 구경하기도 좋아요. 샤워실이나 화장실도 타 호스텔과는 다르게 매우 많고 그냥 호스텔이 엄청 커요. 단점은 좀 깨끗하지 못하다는 건데 , 이건 너무 많은 사람이 지내서(방이 30개정도..) 어쩔수 없는거 같아요. 빌뉴스에 오신다면 추천! 직원들도 매우 친절하답니다 :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.