Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Fortuna Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 381 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 381 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Lip 2017
8.3

Es un sitio tranquilo y no esta mal situado, poco ambiente pero para nosotros mucho mejor. Es muy grande y tiene zona de billar con sofas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Maj 2017
9.4

Good place to stay for an evening. Close to the train station, which makes easy transportation to and from the airport. Didn't get much time to get a feel for the atmosphere but it seemed pretty quiet

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Maj 2017
8.3

Good money for value

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Białoruś, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2017
9.4

ВЕЛЬMІ ДОБРА

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Maj 2017
6.0

When I stayed it was just Russian speaking workers there and no other backpackers, so no atmosphere. Think I was the only girl staying the 3 nights I was there. Beds are not comfortable and very thin. Not enough toilets, every time I went people knocked on the door... not to far to walk to town so that's nice, but it's still a bit outside.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
3 Maj 2017
7.4

The Hostel is in a good location, even if is not in the center but Vilnius is not too big so it's a good deal, for 7€ per night it's a super deal! Bed was clean and the given bed linen and towel as well. The building is old. There's a good kitchen with a lot of forniture, the staff was nice and 24h available! Bathrooms not overall clean :/ Value for money very good. Was worth it for one night in Vilnius if you want to visit just the city :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Białoruś, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2017
8.0

Heel goed voor overnachting van 1 nacht. Álles ligt in de handbereik. (Busstation, treinstation, supermarkt).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
7 Kwi 2017
8.6

This this is so well situated near the bus and train stations , but still only a short walk to the old town where a lot of the sights are. Staff were friendly and helpful with information. Didn't have the best atmosphere socially when I was there as ended up being lots of families and school groups staying at the same time. Didn't really meet many other travelers during my stay. Good value for money. Rooms were clean and beds were comfy. Nice kitchen facilities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
1 Kwi 2017
9.4

Raccomandato

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
28 Mar 2017
7.7

Nice hostel, clean, very quiet. Good kitchen and bathrooms. Close to old town and train/bus stations

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.