Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Fortuna Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 335 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 335 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 7.5
Fortuna Hostel Located at Pelesos str 61/ Liepkalnio 2, , Vilnius.
Fortuna Hostel
Lithuania
Vilnius Vilnius 02103 Pelesos str 61/ Liepkalnio 2
77% 335
54.6718705 25.2915197
Fortuna Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 27 Recenzje
18 Wrz 2016
7.7

Location is a little grubby, but super close to the old city, and security is excellent. The hostel itself scores nearly perfect in terms of amenities, and the staff do their best. HOWEVER, I did have a massive issue with the fact that they allow anyone to check in, including at least 2 middle aged locals who, in my professional opinion, suffer from severe mental illness and are prone to violence. This is a super serious problem, as I felt extremely vulnerable and in danger throughout the stay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Wrz 2016
8.9

Je recommande, simple et chaleureux

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czechy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Sie 2016
6.9

They've forget to notice, that there is huge noise from cars in the morning.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Sie 2016
8.6

We stayed there a few days. The best thing about it is its location - it is a walking distance from the Bus and Train stations and from the entrance into the Old Town. We stayed in the 7 dorm room. It was clean and quiet and we slept well. The beds were comfortable. The staff was helpful. The bathrooms are floor-level showers (not a problem for us, but be aware). Problem: bathrooms and toilet facilities had no soap and they could be cleaner. They have two kitchens which we did not use much.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
31 Lip 2016
9.4

빌뉴스에서 가성비 최강이에요. 위치도 중앙 기차역에서 10분정도 걸어가면 되고 설명대로 가면 찾기 아주 쉬워요. 조금만 내려가면 구 시가지라서 구경하기도 좋아요. 샤워실이나 화장실도 타 호스텔과는 다르게 매우 많고 그냥 호스텔이 엄청 커요. 단점은 좀 깨끗하지 못하다는 건데 , 이건 너무 많은 사람이 지내서(방이 30개정도..) 어쩔수 없는거 같아요. 빌뉴스에 오신다면 추천! 직원들도 매우 친절하답니다 :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lip 2016
6.0

Price is ok, location is very close to city and bus&train stations. But smell in the hostels and rooms was very bad

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
25 Cze 2016
10.0

One of the best hostels I've ever stayed in. It's all very clean and organised. The rooms are electronically open and you get an individual locker. The common areas are really nice too, and the location is good since it's near the bus station and the city centre. The staff is nice and always helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
24 Cze 2016
4.6

The place was very dirty, especially the bathrooms. They stuck and you almost vomited just being in there. The sheet was too short for the bed and quite old and thin.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
21 Cze 2016
6.0

Ok hostel, cheap and within walking distance from the old town. Cleanliness wasn't great and the staff were quite rude.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
21 Cze 2016
9.1

Old Townの中でこそないですが、駅・Old Town共にアクセスは悪くないです。ロケーション・雰囲気ともに落ち着いていて過ごしやすいです。地下にかなり広い談話スペースがあります。キッチンも広く充実しています。強いていえばシャワーのお湯が弱いです。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.