Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Footprints Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 2,949 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 2,949 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.6
Footprints Hostel Located at 25A Perak Road, , Singapore.
Footprints Hostel
Singapore
Singapore 208136 25A Perak Road
79% 2949
1.3055599 103.8540153
Footprints Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sty 2017
7.4

La habitación básica súper limpia y co. Aire acondicionado. Si llevas un cansando tenes locker. Los años no estaban muy limpios

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Sty 2017
2.0

Ein ungesprächiger Mitarbeiter gab mir fleckige Bettlaken und Kissenbezug, ich musste die dreckige Matratze selber beziehen und die Bettdecke wird nicht gewaschen. Das Bett wackelt bei jeder Bewegung des Menschen unter oder über dir und man bekommt daher kaum Schlaf. Das Bad war dreckig, es liefen unzählige Käfer in der Dusche und es stank nach Urin. Nehmt lieber ein Hostel an der Bayfront anstatt in Little India, das Hostel beherbergt mehr Inder als Touristen, der Stadtteil ist auch nicht schön

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2017
7.4

No nonsense hostel in Little India. Dichtbij leuke eettentjes en de metro. Personeel was vrij vriendelijk. Onbijt was er simpel maar voor die prijs kan je niet veel verwachten. Badkamers waren bloedheet maar dorms en lobby goed koel. Niet geschikt voor party liefhebbers, totaal geen plek of faciliteiten. Vooral geschikt voor backpackers met een laag budget.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sty 2017
10.0

Tres bonne auberge, située a little India Pres du metro, ideal pour de rendre au centre ville Le personnel est acceuillant, les chambres sont correct, tout est a disposition Tres bon séjour ici

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2017
7.4

Family of five stayed in a 6 person en suite family room. It had two single and to double beds rather than six singles that we anticipated from the photos. Access is direct from the street - convenient but noisier and felt less secure as no deadbolt or manual lock on inside. Beds comfortable. Hostel arranged airport transportation which arrived within 10 minutes of appointed time. Good experience on the whole.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sty 2017
10.0

It's very nice place to stay and very cleanliness maintained and friendly hostel crew

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sty 2017
9.4

Staff were very friendly. Breakfast included was amazing. Room was excellent and very comfortable. Staff were very friendly. They play movies all day every day downstairs. The toilets are spacious and plenty. Amazing place. Definitely stay here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • x10sapient8844
  • Malezja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
31 Gru 2016
7.1

The only good thing about this hostel is the location. It is very near to Rochor MRT station which it's just less than one minutes' walk to reach the hostel. If you want to socialize maybe this hostel is not for you. I can hardly see any people hang out at the common area. 24hour reception which is good too.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
30 Gru 2016
8.0

A good hostel for a few nights!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
29 Gru 2016
7.4

good place to stay. Decent beds, okay breakfast, though I couldn't stand the lobby playing top 40 music all day. I would stay somewhere else next time.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.