Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Footprints Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 3145 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 3145 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Sie 2017
9.1

Excellent location, helpful staff. Rooms and communal areas very clean and breakfast was also included. Easy to walk to central areas and lots of lovely restaurants and shops around the little India area.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2017
8.6

All good. Good hostel in Little india close to the MRT. FOr few days I think it's what you need

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • nio_gr6315
  • Grecja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
9 Sie 2017
8.0

Not the most central location, but I walked to the most places. For the money that you give it's a good choice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Sie 2017
8.6

Helpfull and very nice staff, Good experience in this hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2017
7.1

Für ein paar Tage ok. Tolle Lage. Allerdings ist es nicht sehr sauber und laut. Klimaanlage wird nachts abgestellt

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Emrrrrr
  • Turcja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2017
5.1

*Although there was a small cupboard to keep our properties there was not any door latch for closing the cupboard. It was not logic to find a door latch and buy it by ourself because we do not have time. Time is valuable for us :) *The air conditioning place was quite dangereous that it was very close to one of the above bed. *The room was small for ten people.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Filipiny, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2017
10.0

It was great!!!!! I would love to go back again and again 😍😍😍😍

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi, You and your friend are great!!! We would love to have both of you stay with us again and again : ) Cheers, All of us at Footprints

  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
30 Lip 2017
7.4

Great if you're looking for somewhere cheap to stay in Singapore. Was really clean and easy walking distance to marina bay, little India etc

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • pakdenarso
  • Indonezja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Lip 2017
8.9

Convenience location, great atmosphere, friendly staff. A lot of food nearby. Clean room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
28 Lip 2017
9.7

No se porque este Hostel tiene tan poca puntuación,ojalá la mayoría de la Hostels fuesen como este. Esta en Little India,que esta chulísimo el barrio,no tiene nada que ver con otros Little India en otros países de Asia.Del Hostel a al centro,donde estan todos los rascacielos y los miradores de la bahía hay 2 km y puedes ir andando sin problema a cualquier hora. El desayuno está genial,puedes tomar las tostadas que quieras de Bimbo y hay 4-5 clases de mermelada, también cereales,leche,café y té.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.