Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Footprints Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 2,848 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 2,848 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.4
Footprints Hostel Located at 25A Perak Road, , Singapore.
Footprints Hostel
Singapore
Singapore 208136 25A Perak Road
78% 2848
1.3055599 103.8540153
Footprints Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
6.9

da singapur teuer ist kann man zu dem preis auch nicht viel mehr erwarten. schaut einfach das ihr nicht in das zimmer nr. 307 kommt... es hat sehr sehr übel gestunken. dies kann sich natürlich auch ändern... es scheinte jedoch so, als würden einige im hostel beinahe wohnen und auch essen. demnach der geruch... wir fragten nach einem neuen zimmer was keine probleme bereitete. (als würden sie das problem kennen ;)) das neue zimmer war jedoch für den preis gut.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
16 Sie 2016
7.7

Good hostel. Excellent price-quality

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Sie 2016
6.3

Staff is not friendly. Location is good.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Sie 2016
9.7

Very clean and comfy place, nice atmosphere. We liked that it is only tourists allowed because many times we have felt awkward due to long term locals staying in dorms. Bathrooms lovely - super power shower. The only bad thing was breakie - the coffee was really weak and the cereal stale and horrid, jam is the usual cheap toxic in Asia. Peanut butter the only saviour! Nice outdoor seats with excellent people watching in the morning.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 54 Recenzje
2 Sie 2016
9.1

This hostel has friendly, enthusiastic and helpful staff which makes for an enjoyable stay. Rooms not too cramped, good size security lockers, good wifi coverage, everything clean. Good location in Little India close to MRT. Enjoyed my stay here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Filipiny, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
1 Sie 2016
8.3

Had wonderful time backpacking with my family. Great stay...child friendly hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Litwa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lip 2016
3.7

Not clean,no private atmosphere,too many people in one room and not enough space...But good breakfast

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
26 Lip 2016
8.0

Well situated, in little India. It takes about 40min to walk to the marina. The dorm I was in was clean, the AC worked well, wasn't too cold either, just right. Showers and toilets were clean. Kitchen is just a microwave so it's not possible to cook but there's cheap places around to eat. Atmosphere was OK. Met some nice folks but since the only place to hang out is near the TV it's sometimes a bit awkward when you wanna talk.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lip 2016
8.3

Das Hostel war in der Nähe von Little India. Ich fande es echt sehr gut dort auch wenn es nicht sauber war. Die Mitarbeiter sind ok und helfen einem bei fragen. Insgesamt eine gute Lage und das Preisleistungsverhältnis passt !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lip 2016
8.0

It was a pleasure to have a stay in Footprints. Love the small gesture I get once I book out

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.