Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Flying Pig Beach Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 2121 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 2121 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • jadebourgeois6894
  • Kanada, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
22 Wrz 2017
9.7

Had a lot of fun at Flying Pig. The staff is nice, the ambiance is perfect and everything is made to meet other travelers and feel the good vibes. Would definetly go back and recommend it :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2017
6.6

You have to agree to connect your facebook to the server in order to get wifi and thus you only get wifi if you hand out all your personal information to an ominous source. Yet the hostel calls it "free" wifi. It's not free if I have to give somebody all my personal data. This was ridiculous and not okay on any level. Spent the whole time of my stay without wifi. The rest of the hostel was nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wenezuela, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2017
10.0

Amazing staff, really enjoyed my stay. 100% will come back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • chloebowering
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Wrz 2017
6.6

Good place to stay for the party atmos but if you are keen on seeing amsterdam it is 1hr on the provided shuttle bus (4€) each trip. Last shuttle is 10 so cant really experience night life if you are into that. But the hostel itself was nice and staff friendly

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Wrz 2017
9.1

El personal es muy agradable, el hostel es muy ameno, las habitaciones están muy bien, lástima la distancia al centro y el transporte publico es caro. Pero el resto un 10

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2017
8.9

Nice staff, nice bar, good location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Wrz 2017
9.1

Great stay. Hostel as they should be: social and young. The decor is nice in the common room, there is a smoking room if that's your thing. I did not use the shuttle to Amsterdam so I cannot comment on it. Only downside is the provided safe is only good for a few belongings, and is quite small: a half full black Jan's port won't fit. Also, 15e deposit to be able to use it. Will come back if the occasion arises!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Wrz 2017
8.0

Great vibes, awesome people, super friendly staff. If you love weed you'll love it here

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Wrz 2017
9.1

The beach is lovely and only a short bus journey into Leiden Central to get the train into the centre of Amsterdam. The shuttle service is very quick and a lot cheaper though. The staff are so friendly and keen to talk and party with you. The music in the daytime is very chilled in reception and adds to the intriguing decor which fits the character of the backpackers staying there. Very enjoyable stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Wrz 2017
10.0

Absolutely amazing place to stay. Well recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×