Hostelworld.com

Flying Pig Beach Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1789 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1789 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Lut 2017
6.9

Good hostel!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Lut 2017
10.0

The staff are very helpful people and amazing. I rather stay here then a 5 star hotel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
8 Lut 2017
9.1

The Flying Pig is a lively little hub full of good vibes & carefree attitudes, making it the perfect base to meet friendly travellers. The staff are so lovely & helpful, & made me feel at home straight away, invited me to the events & gave generous explanations to questions I felt were rather silly. Regrettably, I couldn't stay for long because I had to return to Australia. I'm still kicking myself for not placing Noordwijk sooner on my itinerary because I would've loved to extend my stay! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2017
8.6

O hostel é ótimo, as camas são boas e aparentemente tudo limpo. Atendimento também ótimo e café da manhã bom. Para quem quer aproveitar o centro de Amsterdã fica bem longe, cerca de 40 minutos, mas a região do hostel é bem bonita também.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
10.0

I'd rather stay at this place than a 5 star hotel! You get a 5star service and experience for as little as €8! The staff.... now the staff were by far the best part of the hostel everyone is super friendly, only wish I learnt all their names! They make the beach hostel what it is! All the facilities are cleaned frequently and all the dorms are kept really clean! You cannot fault this place one bit! This place may be cheap but by no means does it slack on service or quality!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lut 2017
10.0

If you want a place where everyone talks to everyone and the staff are all genuine cool people. The whole place has a fresh beachy look that gives a very homely feeling. It is run by an incredible manager so there are never any troubles and there are plenty of great events. P.S. Ask for the rules of "warewolves and villagers" and you will have a lot of fun.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lut 2017
10.0

Best hostel we ever stayed at! Staff was ridiculously lovely! They took care of all our needs and kept the hostel tidy. We liked the activities like cooking for the whole hostel or bowling together. People were super silent in the dorms so you could have some time on your own. Atmospher was so good, familiar and loads of fun. We can only recommend this place to everyone who comes to Amsterdam and wants to get out of city center for a while. No matter if you travel alone or in a group.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lut 2017
10.0

Great little hostel and a nice alternative to being in the city. Beach is right across the road. 10/10. Eve, Orla and Kayla are absolutely lovely. (Sorry for misspelt names)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Sty 2017
8.6

Nice place. Much lower than Amsterdam. Worth the price

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Sty 2017
10.0

挺不错的

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.