Hostelworld.com

Flying Pig Beach Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1,524 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1,524 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.3
Flying Pig Beach Hostel Located at Parallel Boulevard 208, 2202H2, Noordwijk, Amsterdam.
Flying Pig Beach Hostel
Netherlands
Amsterdam Parallel Boulevard 208, 2202H2, Noordwijk
85% 1524
52.2459466 4.4329833
Flying Pig Beach Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Cze 2016
10.0

Great staff, great atmosphere, great hostel. Perfect how it's right near the beach too!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Cze 2016
10.0

Very Nice staff, very good atmosphere in the hostel bar and you Are allowed to smoke Weed there

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Cze 2016
9.4

Un muy buen lugar, un poco lejos de amsterdam central , pero con el servicio de transfer que tienen es excelente y fácil de salir y regresar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Cze 2016
8.3

Awesome environment, a great place to meet fellow travelers and the staff is super helpful and fun.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Cze 2016
10.0

Great trip

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Cze 2016
9.4

I loved this hostel. The staff is super chill and friendly, and the beach is only a block or two away from the front door. It would have been hard not to relax.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Cze 2016
10.0

Very personable! Gave you exact directions to hostel and even personally drove me to my train station an hour away!! Loved it

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Cze 2016
9.4

This is a really great hostel for exploring the coast of the Netherlands and meeting new people! Everyone is super friendly and the bar scene is awesome!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Cze 2016
8.0

Vraiment bien positionner pour passer 1 nuit ou 2 et relaxer mais se situe très loin de la ville d'Amsterdam prévoyait 8€ pour un aller retour avec la navette!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • amandathompson9
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
9 Cze 2016
10.0

To the entire staff at flying pig pig beach hostel thank you for such a lovely experience! Everyone single one of you made sure my stay was comfortable and fun! I feel apart of the family and it took a lot of effort for me to finally pack my bags and leave. The place is a party but it's nothing extreme, everyone has a chill attitude and the place remains clean despite all the late nights! One of the best hostels I've ever been to, I'll surely be back soon!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.