Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Flying Pig Beach Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1,657 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1,657 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.2
Flying Pig Beach Hostel Located at Parallel Boulevard 208, 2202H2, Noordwijk, Amsterdam.
Flying Pig Beach Hostel
Netherlands
Amsterdam Parallel Boulevard 208, 2202H2, Noordwijk
84% 1657
52.2459466 4.4329833
Flying Pig Beach Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Wrz 2016
9.1

The Flying Pig Beach Hostel was such an awesome place to be for a trip to Amsterdam. The best of both worlds really... the beach directly across the street and only a shuttle bus away from the city. My best friend and I are backpacking and loved our stay here and the staff and atmosphere is nothing less than awesome.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • onzapersistente1677
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 27 Recenzje
19 Wrz 2016
8.3

Tranquilo

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Wrz 2016
8.0

Right by the beach. Such a fun laid back spot. Love being near the ocean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
9.7

The friendliest people ever! I got an awesome room, super clean and with a balcon . It felt like a super nice hotel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2016
9.4

One of the best hostels I have stayed at. Friendly atmosphere,excellent location, quiet rooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2016
10.0

Wir hatten eine tolle Woche in Hostel. Alles total easy. Immer nette Mitbewohner. Wir werden auf alle Fälle wiederkommen um die ungezwunge Atmosphäre zu genießen. Und wo kann man noch auf dem Hotelbalkon rauchen - hier im Plying PIG. Auch das Frühstück war bestens der Kaffee immer frisch. Mit dem hauseigene Bus kommt man für kleines Geld nach Amsterdam und zurück. Hier kann man Strand und Großstadtflair genießen. Beste Grüsse von den Omi´ s aus Würzburg

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2016
7.1

Alles super, nur leider schienen mir die Mitarbeiter etwas unfreundlich und wenig hilfsbereit; durch ungenaue Informationen haben wir zudem den Shuttlebus Richtung Amsterdam verpasst und unser Fehlen im Bus (wir haben uns extra auf einer Liste eintragen lassen und genau vor dem Hostel gewartet wie es uns mitgeteilt worden war, doch der Bus fuhr eine Ecke weiter ab, was wir nicht wussten und sehen konnten...) wurde nicht hinterfragt. Somit mussten wir teuer zurückfahren und waren spät dran..

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2016
9.1

I would recommend it to anyone who's looking for cheap and very cool hostel that is very close to the beach! Loved it! (Especially the staff is really nice)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
8 Wrz 2016
8.0

Hang out by the beach and smoke some herb Awesome thanks

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Wrz 2016
8.0

Super chilled out place! So relaxing it felt like home! Coastal living at its best!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.