Hostelworld.com

Fluxus Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1,183 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1,183 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.1
Fluxus Hostel Located at Tomsiceva ul. 4, , Ljubljana.
Fluxus Hostel
Slovenia
Ljubljana Slovenia 1000 Tomsiceva ul. 4
86% 1183
46.0520139 14.5028114
Fluxus Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • famanuel
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
19 Kwi 2016
8.6

La ubicación es perfecta, el personal buena onda cuando está (jaja) porque es un Depto con dos habitación una baño y una ducha. La cocina está bien y el ambiente muy bueno

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2016
8.6

We was late to reach the hostel because of the bus delay, but the stuff still leaf us a warm Memo as instruction so that we can enter the hostel. Meanwhile, the friends we met in hostel were extermely nice and we had enjoyed a wonder day altogether in lake Bled.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Obieżyświat
  • 30 Recenzje
2 Kwi 2016
7.4

Good stop for a night, came with individual plug and light which is handy. Pre assigned beds which we also prefer. Good location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
27 Mar 2016
7.7

The price was quite alright and it is a very comfortable place to stay in. The staff was also very friendly and helpful. However the living area was a little small and having only one shower and toilet made it a little inconvenient at times, especially if you came back late.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
17 Mar 2016
7.7

The hostel is small: one private room for two and a big dorm. It was low season, so there was not much going on. In any case, there's not such a thing as a common room, only a kitchen which is not huge. Location is perfect and staff polite.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
4 Lut 2016
10.0

Wonderful place! great staff, homey atmosphere, super centric

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
29 Gru 2015
8.9

Everything was good. Sheets and beds were clean, i could tell they were washed right before. But it was not convenient to have only one toilet outside the room and having two bedrooms connected to each other was not the best thing too. I had to pass the other bedroom to get to my room.. I felt bad waking up other people. Other than that, staffs were friendly and helpful and facilities were good, especially kitchen was very nice and cute. It has more than you need.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Gru 2015
8.3

The shower is too small and it doesn't have enough pressure.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajlandia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
22 Gru 2015
10.0

Lovely places ^..^

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Gru 2015
9.4

We had a great stay in this lovely hostel located in the city centre in Ljubljana 💙

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.