Hostelworld.com

Fluxus Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1,195 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1,195 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.9
Fluxus Hostel Located at Tomsiceva ul. 4, , Ljubljana.
Fluxus Hostel
Slovenia
Ljubljana Slovenia 1000 Tomsiceva ul. 4
88% 1195
46.0520139 14.5028114
Fluxus Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
18 Maj 2016
8.3

버스정류장 도보 20~25분정도예요. 호스텔 위치는 시내 근처라 편해요. 직원도 친절하구요. 다만 단점은 엘리베이터가 없고 화장실 1개, 샤워실 1개 를 14명이 써야 한다는거예요. 체크인은 일찍해줘서 너무 편하고 좋았어요!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Maj 2016
9.1

Small but really lovely hostel. The hostel is a converted apartment, so there are two big connected room with 4 bunks in each. The staff were very helpful and kind. We were only assigned a small locking drawer for valuables, although I felt quite comfortable leaving my things in my bag.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
14 Maj 2016
9.7

Buen hostel, habia gente buena onda y conversadora. La chica que trabajaba muy buena onda. Habitaciones amplias y comodas. Habia un sólo baño y una sola ducha. La cocina comoda y completa. Balcón. No tienen recepción todo el dia, habia un cartel q decia q si sonaba el timbre abriera y en un momento cayeron unos que no tenian ni reserva y no sabia como echarlos :) . Excelente ubicación. Volvería!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
12 Maj 2016
10.0

Amazing staff! Aleksandra is the biggest sweet heart I've ever met at any front desk! Very helpful for sure. The only troubling part is 1 shower, and 1 bathroom

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
12 Maj 2016
9.7

화장실이랑 샤워실이 하나라 좀 힘들었지만 위치가 좋고 직원도 친절했어요!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • kasia325
  • Polska, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
7 Maj 2016
6.3

It's a very strange place - a regular apartment converted into a hostel. Only one bathroom with a shower which makes it difficult in the morning, the kitchen was rather dirty, but the beds fine (the dorm room was spacious). Overall an okay experience for one night but I think it's worth shelling out a few more euros to stay elsewhere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
3 Maj 2016
9.1

Like others said, one bathroom and one shower. Never had to wait for the bathroom. The shower could be a problem in the morning if you're on a schedule

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • famanuel
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
19 Kwi 2016
8.6

La ubicación es perfecta, el personal buena onda cuando está (jaja) porque es un Depto con dos habitación una baño y una ducha. La cocina está bien y el ambiente muy bueno

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2016
8.6

We was late to reach the hostel because of the bus delay, but the stuff still leaf us a warm Memo as instruction so that we can enter the hostel. Meanwhile, the friends we met in hostel were extermely nice and we had enjoyed a wonder day altogether in lake Bled.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Obieżyświat
  • 30 Recenzje
2 Kwi 2016
7.4

Good stop for a night, came with individual plug and light which is handy. Pre assigned beds which we also prefer. Good location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.