Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Fluxus Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1,228 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1,228 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.4
Fluxus Hostel Located at Tomsiceva ul. 4, , Ljubljana.
Fluxus Hostel
Slovenia
Ljubljana Slovenia 1000 Tomsiceva ul. 4
85% 1228
46.0520139 14.5028114
Fluxus Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2016
8.9

Nice hostel, friendly stuff, good spacing between the beds, clean and in super location. I enjoyed my stay there!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Lip 2016
8.3

위치도 좋고 부엌쓸수있고 직원도 친절하고 ! 가격 저렴하니 백패커들에겐 좋은숙소같네요 하지만 화장실,샤워실이 각각 하나씩 밖에 없는게 단점임니다...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Lip 2016
9.4

Nice hostel which feels homely and close to the city center. However, there is only one shower and one toilet for 16 people, that can be problematic at times.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
6 Lip 2016
8.0

everything was good except one toilet and shower room. shower room was dirty:( spacious room and great location!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
6 Lip 2016
8.6

Really nice hostel which feels really homely. However only one shower and one toilet for 16 people can be a bit of issue at times. Very good kitchen facilities and nice and clean. Would definitely recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 27 Recenzje
5 Lip 2016
8.6

Excelente ubicación y staff muy buena onda! Es pequeño, pero un buen lugar para pasar unos dias. recomendado!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Cze 2016
7.7

Very close to the old town- perfect location. Spacious rooms and nice shower (but only 1 shower and toilet).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
24 Cze 2016
8.9

Really great hostel and really enjoyed my stay here, the guy who runs it is awesome. Only issue as other reviews have said is that one shower and loo is difficult between 16!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2016
5.4

그냥 싼 값에 몸을 뉘일 수 있는 데를 찾는 분이 가는게 좋을듯. 프라이버시가 전혀 없는 넓은 방..그리고 이메일을 확인하지 않았다면 들어가지 못했을 호스텔..ㅎ..체크아웃할 때 체크인을 해서 샤워실조차 어딘지 몰랐떤...호스텔..

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Islandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
23 Cze 2016
9.4

Lovely hostel right in downtown. Beds were good and the room was big which was nice. Kitchen is great and being able to do laundry was very welcome. Staff is very lovely and helpful. For me personally I'd rather book a hostel with a bar but it was also nice to be able to get from the noise to a quiet place, and only 2 min away from the life by the river.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.