Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Fluxus Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1325 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1325 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
20 Maj 2017
9.1

Nice little hostel. No elevator so be prepared to carry your bag up 2 flights of stairs. Would stay again. Only gripe is the shower, it's in a small room without windows opening into one of the dorm rooms. It's badly ventilated, and at night if anyone left the door open the dank smell of wet/mould would make the dorm room smell. It was fine the next afternoon once cleaned. Not sure if this was a one off or regular occurrence.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
12 Maj 2017
9.7

Das Fluxushostel ist bisher das beste Hostel unseres Trips! Die Atmosphäre ist super, man trifft tolle Leute, das Personal ist einfach cool und mega freundlich! Die Ausstattung ist top, in der Küche hat man alles (Herd, Toaster, Kühlschrank, etc.), es gibt eine Waschmaschine und die Zimmer sind sehr geräumig. Durch die wenigen Betten sowie den schönen Altbau ist es sehr gemütlich und man fühlt sich einfach wohl. Es war ein toller Aufenthalt, vielen Dank!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Maj 2017
9.7

Great , would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Maj 2017
9.1

For me it has probably the best location in Ljubljana. Staff was very friendly, everything was clean and the beds would get high rating too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Maj 2017
10.0

Schöne Wohnzimmeratmossphäre in einem zentral gelegenem Hostel. Die Mitarbeiter waren sehr zuvorkommend und immer freundlich und generell gibt es eigentlich nichts zu bemängeln. Kann das sympathische Fluxus nur weiterempfehlen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • avnetherton7385
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
8 Maj 2017
5.4

I booked into this hostel at the last minute and then had an awful day where I caught the wrong train and ended up in a completely different country. As such, I was unable to attend my booking, but they were not understanding at all and still charged me full price despite never stepping foot in the hostel or using any facilities etc. I would understand if it were peak season and they would have sold this bed but this was not the case. Atrocious customer service.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
2 Maj 2017
10.0

By far the best hostel I have ever stayed in. Atmosphere was perfect, interactive yet quiet. Location-perfect, a short walk to the train station but everything else is on the doorstep. Host- very helpful and friendly. Hostel is very clean and decorated in an modern cosy way. One down side during busy periods may be that there is only one shower and toilet. However the hostel only accommodates 14 people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
1 Maj 2017
9.1

I had a really enjoyable stay at Fluxux. The staff were really friendly and the beds were super comfy! Very close to the centre. Would recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Kwi 2017
5.1

nonostante chiedano conferma via email dell'arrivo per farsi trovare al momento del check-in,sono arrivati con quasi un'ora di ritardo e nei giorni successivi anche altri clienti hanno aspettato molto. La pulizia della camera privata era scarsa,il bagno in camera sembrava pulito ma nel cestino c'era la spazzatura dei precedenti clienti (assorbenti femminili) e in camera ovunque c'era uno strato bianco di polvere,il comodino era anche macchiato di segni appiccicosi di bicchiere.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
29 Kwi 2017
8.0

Great hostel in a good are, could do with maybe an extra toilet/ shower however overall good stay here

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.