Hostelworld.com

Flushing YMCA

Ceny
mapa
Recenzje
6.4
Dobry 502 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 5.3
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 5.0
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 5.9
ZAREZERWUJ
6.4
Dobry 502 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 5.3
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 5.0
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 5.9
Flushing YMCA Located at 138-46 Northern Blvd., Flushing NY, New York.
Flushing YMCA
USA
New York NY 138-46 Northern Blvd., Flushing NY
64% 502
40.7627636 -73.8325881
Flushing YMCA
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Dominikana, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lis 2015
6.9

Room was clean and comfortable, staff was very helpful.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Paź 2015
4.6
Przetłumaczone przez Google

To nie jest schronisko ... Więc nie możemy sądzić się ... Brak śniadania. 2 sam klucz do pokoju i łazienki, zrobić coś, aby odróżnić to galery! Około 45min Mahattan jest loooong metrem do pracy, więc zawsze jest lokalne przystanki na wszystkich przystankach. Jeśli masz szczęście do powrotu można mieć Express: około 25 minut Tylko "pozytywne" jest ceną w stosunku do obudowy na Manhattanie.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Paź 2015
5.1

I booked one night here thinking I would get a private room after a long haul flight. Unfortunately my experience wasn't great. The noise from the street made it impossible to sleep, there were a lot of strange people lurking around and the bathroom facilities were a little dingy with only ice cold water coming from the showers. I can't fault the staff though they were really friendly and helpful.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
26 Wrz 2015
6.3
Przetłumaczone przez Google

Chcę wiedzieć, dlaczego drzwi na klucz, ale nie jest to dobry początek, drzwi do drzwi WC w pokoju, ale także, aby otworzyć drzwi do pokoju, aby zapomnieć o czymś, ale nawet nie gorącej wody, położenie zbyt daleko od stacji metra!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2015
7.1

it is a nice place. it is very economical and staff are nice. area is a bit away from the center but you can easily access by metro line 7. do not forget get your slipperies for bathroom

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2015
7.1

Please supply earplugs :) Very loud from the street

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Lip 2015
6.0

Overall this place is miles away from the city, in the heat of Chinatown in fact so don't be expecting to feel that typical New York or even an American vibe. The girl who checked us in was a sweetheart though!! The room was tiny, smelt bad, seemed as though it was a box room, my cupboards at home are bigger!! Not worth what we paid for. The internet was crappy as well and because it is a YMCA there are always people coming and going, meaning that it doesn't feel very secure.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
27 Cze 2015
4.9
Przetłumaczone przez Google

Personel był pojęcia łazienka potrzebne jest uaktualnienie podobnie jak układ i pokoje wymagają profesjonalnego czyszczenia pluskwa!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2015
6.9

더 많은 콘센트 필요 화장실 물이 잘 안나옴

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Cze 2015
7.4

As with all other YMCAs i thought that this would b another place to crash for a night. But Flushings had all the necessary amenities that made my stay more enjoyable. The staff members were friendly&responsive to my needs. There's a need to ensure that all rooms are non-smoking as my first room stank. Thanks

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.