Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Flushing YMCA

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
6.4
Dobry 504 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 5.3
  • Personel 7.0
  • Atmosfera 5.0
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 5.8
ZAREZERWUJ
6.4
Dobry 504 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 5.3
  • Personel 7.0
  • Atmosfera 5.0
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 5.8
Flushing YMCA Located at 138-46 Northern Blvd., Flushing NY, New York.
Flushing YMCA
USA
New York NY 138-46 Northern Blvd., Flushing NY
64% 504
40.7627636 -73.8325881
Flushing YMCA
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Dominikana, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lis 2015
6.9

Room was clean and comfortable, staff was very helpful.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Antarktyda, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lis 2015
8.6

small but comfortable room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Paź 2015
4.6
Przetłumaczone przez Google

To nie jest schronisko ... Więc nie możemy sądzić się ... Brak śniadania. 2 sam klucz do pokoju i łazienki, zrobić coś, aby odróżnić to galery! Około 45min Mahattan jest loooong metrem do pracy, więc zawsze jest lokalne przystanki na wszystkich przystankach. Jeśli masz szczęście do powrotu można mieć Express: około 25 minut Tylko "pozytywne" jest ceną w stosunku do obudowy na Manhattanie.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Paź 2015
5.1

I booked one night here thinking I would get a private room after a long haul flight. Unfortunately my experience wasn't great. The noise from the street made it impossible to sleep, there were a lot of strange people lurking around and the bathroom facilities were a little dingy with only ice cold water coming from the showers. I can't fault the staff though they were really friendly and helpful.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
26 Wrz 2015
6.3
Przetłumaczone przez Google

Chcę wiedzieć, dlaczego drzwi na klucz, ale nie jest to dobry początek, drzwi do drzwi WC w pokoju, ale także, aby otworzyć drzwi do pokoju, aby zapomnieć o czymś, ale nawet nie gorącej wody, położenie zbyt daleko od stacji metra!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2015
7.1

it is a nice place. it is very economical and staff are nice. area is a bit away from the center but you can easily access by metro line 7. do not forget get your slipperies for bathroom

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2015
7.1

Please supply earplugs :) Very loud from the street

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Sie 2015
4.9

I've never been greeted by such an unhelpful receptionist, I was told that my room was no longer available after booking it a month earlier. I was told to go "across the street" and pay $100 for a hotel room. By this time it was really late at night and as a young girl in the middle of New York I was not prepared to do that, seeing as I had booked a place here. Got the room eventually which was clean and acceptable but left as soon as I could in the morning.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.