Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Florida Hostel & Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 897 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 897 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • bje829151420
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
14 Sie 2017
6.9

Plz clean bathroom more It smells bad

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
14 Sie 2017
9.4

Super séjour à l'hôtel Florida, le personnel est très gentil et arrangeant, les chambres, la piscine, le bar sont très agréables, je recommande vivement! L'hôtel est situé un peu loin du centre (15/20mn à pieds), mais le trajet se fait très facilement! Merci au staff, on reviendra!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sie 2017
10.0

This stay was a highlight of our trip. We had been at such a frenzied pace for over a week and the Florida Jotwl was just what we needed. Excellent amenities and very attentive and helpful staff. We thoroughly enjoyed our time there and wished we had planned a few more days. We definitely would recommend it and would go back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2017
9.4

Staff were amazingly helpful and friendly. Room and facilities were nice. Would recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • francoscardino09537
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
9 Sie 2017
9.7

Es excelente en todo, le agregaría que tenga desayuno gratis. Lo demas es muy bueno

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sie 2017
9.4

Very clean Hostel and close to everything, the staff is very nice and friendly, the pool is beautiful and great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2017
10.0

Amazing, friendly staff willing to help with everything a imaginable. Great location just steps from the beach, and an amazing beach bar over looking the beautiful shores of sorrento! 15 minute walk into the city centre. Great hotel events. Pizza night is awesome. Organized trips were a highlight and would definitely recommend doing them! Overall this was the best hostel experience I've had.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sie 2017
5.4

The staff people were very cold and half of our room mates were extremely loud and woke the other half of us up at 430am. They were also always using the washroom so I didn't get the chance to shower that night. The breakfast isn't free either. The only good thing was the AC.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sie 2017
8.6

solo deberia mejorar el servicio de internet pero la calidad y atencion es muy buena

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Sie 2017
9.4

El lugar esta dentro de todo bien ubicado, a unas pocas cuadras caminando del centro pero de fácil llegar. El ambiente y el personal lo mejor del lugar, buenísima atención, definitivamente volvería otra vez.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.