Hostelworld.com

Florenc 41

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 588 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 588 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.0
Florenc 41 Located at Sokolovska 41, PRAGUE, , Prague.
Florenc 41
Czech Republic
Prague Czech Republic 18600 Sokolovska 41, PRAGUE
89% 588
50.0924207 14.4435024
Florenc 41
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
11 Cze 2016
9.7

The owner was very nice and very helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Cze 2016
6.6

Lovely big room Host was friendly and helpful Good walk to main bus station, shops, city centre Wifi good Shower head holder broken Had to wash dishes in the bathroom sink

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
30 Maj 2016
9.7

Хороший хостел

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • rogjorn3569
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
11 Maj 2016
8.9

The room is very wide and comfy. The location is perfect if you arrive in Prague by bus. But you can go pretty much everywhere walking in the old town. The shower worked well and everything was clean. The bed is very comfortable and the room was really quiet, good for a nice nap :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Maj 2016
9.1

Super appartement à seulement 10 minutes à pied de la vieille ville. Le propriétaire est des plus chaleureux. Seul bémol dans mon cas ; la douche. Une douche téléphone, dans un bain de 3 pied de long et sans rideau de douche pour un gars de 6'2 comme moi c'est l'enfer. Pire douche que j'ai pris de ma vie.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Maj 2016
9.1

Simple and good. Walking distance to bus and train station, city centre and even supermarkets and cheap restaurants. Although it's an apartment and you're renting a room, that means you get a microwave, fridge, plates and cutlery. Perfect for a budget couple trip. Just be aware that it's on the fifth floor. There is currently no elevator, but going up the stairs once or twice a day is really not a big deal for most people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
6 Maj 2016
8.9

Perfect for what we needed for our stay in Prague. Quiet, clean, cheap and comfortable. Very helpful owner/manager. Tram out front runs into city centre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Maj 2016
6.6

It's not a hostel in a common sense, but old fashioned apartment with rooms to rent. It's not so easy to locate, but if you need a modest bed for fair price it's a good choice. Especially if you have a early morning bus from Florenc Bus Station

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Maj 2016
10.0

The location is not bad and the price is relatively low compared to the hotel in the downtown. Good choice for you.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • sophiebrekle6736
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2016
9.4

Der erste Blick aufs Haus war zunächst nicht so vielversprechend. Aber dann..... wurde es super. Obwohl wir nicht zur verabredeten Zeit da waren sondern mitten in der Nacht, kam auf unser klingeln und nach dem verbinden zu einem Handy sofort der Herbergsvater angefahren, war sehr nett, gab uns den Schlüssel, erklärte und voller Stolz sein Prag und zeigte uns ein ganz charmantes sauberes 50 iger Jahre Zimmer mit Küche und Bad und herrlicher Aussicht. Wir haben uns gut aufgehoben gefühlt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.