Hostelworld.com

Florenc 41

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 575 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 575 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6
Florenc 41 Located at Sokolovska 41, PRAGUE, , Prague.
Florenc 41
Czech Republic
Prague Czech Republic 18600 Sokolovska 41, PRAGUE
91% 575
50.0924207 14.4435024
Florenc 41
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • sophiebrekle6736
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2016
9.4

Der erste Blick aufs Haus war zunächst nicht so vielversprechend. Aber dann..... wurde es super. Obwohl wir nicht zur verabredeten Zeit da waren sondern mitten in der Nacht, kam auf unser klingeln und nach dem verbinden zu einem Handy sofort der Herbergsvater angefahren, war sehr nett, gab uns den Schlüssel, erklärte und voller Stolz sein Prag und zeigte uns ein ganz charmantes sauberes 50 iger Jahre Zimmer mit Küche und Bad und herrlicher Aussicht. Wir haben uns gut aufgehoben gefühlt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Mar 2016
8.6

Just steps away from bus coach park, main station, and metro station. Really nice! We stayed in a double-bed room with shared bathroom. The room was pretty big indeed! Kitchen facilities were well-equipped. However, no mat on the bathroom, so little bit dirty when it's wet. But overall, we have a really nice stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Mar 2016
10.0

PERFECT! There's nothing which could be improved. Our host was very friendly, the room was really wonderful and the location couldn't be better. You feel like in a 5* hotel and the price is amazing. We had our own bathroom, a little kitchen and a blacony. It was very clean and our host told us every important information about prague. It is exactly in the center of the city! Everybody should stay in this hostel, was great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Mar 2016
10.0

The place is great and the owner, Mr, Novak, is very gentle. The location is also good, the metro station (Florenc), supermarkets, restaurants and fast food are nearby, so no need to pay more!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Sty 2016
9.7

Nothing more to express, I just want to say, I will be back!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Sty 2016
10.0

주인할아버지가 지도 보면서 일일이 관광지 설명 다해주심 .. 취사 시설도 있어서 더 좋음 진짜 만족!^^

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sty 2016
10.0

Excellent.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • guimaraesyago
  • Brazylia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
19 Sty 2016
8.0

Great place to stay if you are looking for privacy and a quiet place to stay. The hostel is more like an apartment, which Mr. Novak rents one room for travellers. Also, the location is great and Mr. Novak is really helpfull, we ejoyed very much our stay. The only bad things were the wifi reception in our room and some problems with the water.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.