Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Fivos

  • 23 Athinas Street, Acropolis, Monastiraki, Ateny, Grecja

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 1877 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.5
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 1877 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
4.9

The room had just one window. There was no smoking lobby. We were asked to smoke outside the building . There was only one charging point for the whole room and it was already in use by someone . Shower areas were really small. And in one of the showers there was no hot water. I really like the breakfast though. No charging point besides the bed and they gave me wrong address for Vouliagmeni beach!!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lut 2017
10.0

Je suis vraiment satisfaite d'avoir pu séjourner dans cette pension très sympathique. Le personnel était très chaleureux et à l'écoute de nos attentes, moi et mon fils de 14 ans de passage à Athènes pour un séjour "culturel". Petites chambres humbles et très propres, déjeuner à volonté dans un salon familial, fréquentation de professionnels locaux, et touristes modestes, TV BBC tous les matins, très calme et position idéale à deux pas de la vieille cité. Séjour reposant et riche. À recommander.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Sty 2017
8.0

位置就如描述的一样好,离各景点都很近用走的就行。旅舍本身就差强人意了,房间感觉蛮旧的,卫生条件跟我不经常打扫的家差不多,所以是可以忍受的程度而已。比较奇怪的是一个房间居然只有一个插座,四个人分着用也太窘迫了。当然还是有优点,首先真的很便宜,然后早餐7点就开始供应,种类也挺丰富的,吃完正好出去赶卫城开门第一波游客。所以如果你是不太计较住宿条件,只想要一张床,一个能洗澡的地方,来这里就对了

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
29 Sty 2017
9.4

Excellente auberge je recommande ! Seul bémol : une seule prise dans une chambre de 4 personnes, c'est assez galère quand tout le monde veut recharger ses appareils en fin de journée mais heureusement il y a plusieurs prises dans l'espace cuisine.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Sty 2017
8.9

El lugar a pesar de que lo limpian siempre, tiene problemas de bichos en las camas, aparecieron la primera noche, la segunda aparecieron y avisamos, nos cambiamos de pieza, pero volvieron a aparecer, el personal es super amable, pero este problema es bastante grave, sobre todo cuando vas en familia. Por lo demas, la ubicación es super buena

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
13 Sty 2017
9.1

Posizione eccellente e personale estremamente gentile sia di giorno che di notte! Colazione abbondante e riscaldamento sempre acceso. Lo consigliamo a tutti!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Honduras, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
31 Gru 2016
8.0

Super cerca de todo y barato, tanto así que pude quedarme en una habitación individual con baño adentro. No hay ascensor así que evita quedarte en el quinto piso. El desayuno esta incluido pero es muy básico. No tienen muy buena calefacción, pero pide mas mantas y ya esta. Es cierto que la zona da miedo al principio pero en realidad si te sabes manejar en este tipo de zonas no hay problema. Tiene una parada de metro a lado y desde allí puedes tomar el metro directo al aeropuerto. Internet bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Honduras, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Gru 2016
9.1

Esta bien el Hostel la ubicación es buena

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Gru 2016
9.4

Nice hotel in the centre of Athens. Close to Monasteraki, Plaka and Acropolis. Friendly staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lis 2016
4.0

The HEATING in the Entire Building is off! I asked the staff they said it's "under construction" Rooms are freezing! Toilet systems Do Not Work! There are signs saying do not flush Toilet Paper use bins provided. Me being British assumed they meant paper towels, women's sanitary towels etc which is understandable right. But no. It's an antiquated building and if you flush toilet paper the system backs up! So you're supposed to do your business and leave the TP in the bin! Nasty

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.