Hostelworld.com

Fivos

  • 23 Athinas Street, Acropolis, Monastiraki, Ateny, Grecja
Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 1,764 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 1,764 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.9
Fivos Located at 23 Athinas Street, Acropolis, Monastiraki, Athens.
Fivos
Greece
Athens Athens 10554 23 Athinas Street, Acropolis, Monastiraki
78% 1764
37.9779824 23.7263435
Fivos
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2016
8.9

Very good place, value for money!! Had an amazing good night sleep and the staff is great!! If i get back to athens, i'll come back to this hostel, thank you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
14 Kwi 2016
9.1

Excelente ubicación. Ideal para estar cerca a pocos minutos de los lugares más importantes!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
3 Kwi 2016
6.0

I got mixed feelings about Fivos. The biggest pros is location - simply perfect, couldn't imagine better. Super connection with metro, Monastiraki square few meters from the hostel, plenty of taverns and restaurants - great. Stuff was ok, helpful when asked. Very basic breakfast but fine. On the other hand very poor cleanliness, no facilities... All in all, for such money you couldn't expect anything better.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
1 Kwi 2016
5.7

Most of the time there was no hot water on shower. Few time there was no water at all. Internet wasn't working in the evenings,and room wasn't very clean when we came inside. They didn't even take each day garbage from bathroom (and you know that in Greece used toilet paper goes in garbage). It was the fifth floor without elevator, and still really noise. However, staff was very kind.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2016
6.9

La ubicación es muy buena pero no me pareció muy limpio. El desayuno no es gran cosa, es un edificio viejo que no tiene ascensor, así que subir y bajar sobre todo con equipaje es incómodo. Las duchas son muy reducidas de espacio.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Mar 2016
2.9

This place was horrible!!! I paid for a single room. They gave me a bed in a dormitory. After many complaints they gave me a single room which was horrible. The room was not clean and there was no hot water. The guy next door who had the same room as me paid 15 euros less per night!!! What is this service???!!! The staff was unfrendly. They did not give any information and gave wrong indications. For breakfast we had only bread and vegitables. Where is the feta???!!!! They are based in Greece!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • langel
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Mar 2016
7.1

El hostal queda muy cerca al centro, relativamente es cerca de todo. Los baños son un poco pequeños y es un poco dejado el aseo en los cuartos, el resto estuvo bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
29 Lut 2016
8.9

Si esta bien para el precio. No es muy bonito, esta cerca de todo lo importante y puedes ir caminando a la acropolis. Es un hotel muy barato no Hostel asi que tienes tu pieza privada y el desayuno es gratis

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lut 2016
8.0
Przetłumaczone przez Google

Zdecydowanie najlepsza lokalizacja i personel. Schronisko jest bardzo proste. Byłem w udostępnionym dziewcząt i łóżka były wygodne sypialnie, ale był tylko jeden korek w całym pomieszczeniu. Bardzo stare i brudne łazienki. Śniadanie nie jest dużo, ale wystarczająco. Personel pomaga we wszystkim, czego potrzebujesz. Możesz zostawić walizkę bez kosztów. Za taką cenę nie jest źle.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2016
5.4

In my floor there were only one toilet and one shower for women and one of each for men. They are not very clean :-( I was in a four bed female room and my bed was awful. I have never sleep in a mattress so bad, and believe me, I have travelled a lot. I could notice all the docks and after two nights my back was sore.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.