Hostelworld.com

Fivos

  • 23 Athinas Street, Acropolis, Monastiraki, Ateny, Grecja
Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 1,801 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.4
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 1,801 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.4
Fivos Located at 23 Athinas Street, Acropolis, Monastiraki, Athens.
Fivos
Greece
Athens Athens 10554 23 Athinas Street, Acropolis, Monastiraki
75% 1801
37.9779824 23.7263435
Fivos
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Cze 2016
10.0

Muito bom

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2016
8.9

Tres bon emplacement dans certre historique.Acces direct Metro.Chambre et salle de bains petites et simples.Pas d ascenseur mais 5etages !!!Petit déjeuner correct.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Cze 2016
6.3

Falta limpieza. Colchones muy incomodos y viejos. Personal muy amable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2016
7.4

The best thing was the location - really convenient for central Athens. The staff were helpful too. Room met our needs, but nothing more. Shower curtain in room 44 needs some attention :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2016
8.3

Great place in a perfect localitation!!! Close to everything. :D

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Cze 2016
7.1

You get what you pay for, only stayed one night but no common room. Staff were pretty friendly and answered questions e.g. good places to eat. Shower was tempremental. Also our room was very hot and stuffy with no fan or aircon so we left our window open and got attacked my mosquitoes during the night.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2016
8.0

Staff was really helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Cze 2016
6.6

The room is not the same room that they show in the pictures, it is smaller and they have arcondicionador but they always turn it off in the middle of the night then you wake up completely wet, the wifi wasn't working as well, i would go to another place if come back to athens one day.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Cze 2016
6.3

The hotel has a great location- easy to walk over to Acroplois, Syntagma. The staff was helpful in guiding us on how to get to the beach. We had an ensuite 3-bed room (ALL of these are on the third floor)- this was not explicitly stated on the website which is a shame. I might not have booked it as some of us have knee problems. There was a massive issue with the air conditioner in the room and the hotel doesn't offer a pedestal fan. I would have been fine with NO AC and just a fan.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
5 Cze 2016
4.0

I actually checked-out earlier: I've booked a private ensuite and did get what was requested. The problem was that at night the bathroom became full of cockroaches - lots, lots of them, the smallest ones, making me think that it must be a problem of infestation through the building. I can't say that's something that happens to all rooms. But the overall ambiance of the hotel is not great either: dark, smelling of something old, with visibly old and sometimes cracked wood. The room was also dusty

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.