Hostelworld.com

Fivos

  • 23 Athinas Street, Acropolis, Monastiraki, Ateny, Grecja
Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 1,779 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 1,779 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.6
Fivos Located at 23 Athinas Street, Acropolis, Monastiraki, Athens.
Fivos
Greece
Athens Athens 10554 23 Athinas Street, Acropolis, Monastiraki
76% 1779
37.9779824 23.7263435
Fivos
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Maj 2016
7.1

Hostel in a perfect position near the important tram lines and the interesting tourist sites. The staff was perfectly friendly and very helpful even in the middle of the night. The rooms were ok, but not to mordern anymore and pretty loud from street noise if you left the window open. The dormitorys lacked lockers, but the receptions offers to lock in luggage safely. Breakfast is basic, but gets you started for the day in Athens. All in all, I'd recommend it again!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
7.7

Hostal sin grandes pretensiones pero muy bien ubicado. Desayuno correcto. Limpieza mejorable. Hostal unpretentious but very well located. correct breakfast. improved cleaning.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Maj 2016
7.1

Hotel was very, very noisy due to the constant traffic and commotion of Athinas Street. Breakfast was pretty good, basic but good. Location was perfect. It's a ten minute walk to the Acropolis and a two minute walk to the metro or food.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Maj 2016
6.3

Budget hostel really well located with very friendly staff but lack of personal lockers, noise and too frequently dirty bathroom (despite daily cleaning) lets this place down.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2016
6.0

great location dirty shared bathroom shared dorm has a lot of noise of the 24/7 traffic of the street below, no/bad sound isolation unfortunately there are no individual lockers to safely keep our things in

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2016
7.4

Nice People and location. But not that many join adventure from the hostel organization.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
6 Maj 2016
3.7

Llegamos al hostel y no había ascensor (5 pisos por escaleras!) y nuca lo habían avisado. Apenas entramos a la habitación nos dimos cuenta de que nunca la habían limpiado, pelos en las sábanas y en los pisos (en el baño también), olor a humedad, las frazadas sucias, con pelos y quemaduras de cigarrillos, un asco total. Cuando pido que me cambien las sábanas, me traen las sábanas y las tuve que cambiar yo. Estuvimos 24 hs sin agua. Sólo Alexia nos ayudó a solucionar algo.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2016
8.3

Lo mejor del hotel sin duda alguna es la ubicación. Está cerca de lo más importante de Atenas, todo se puede ir caminando. También en cuanto a limpieza bien. Todos los días organizaban mi cuarto. También el desayuno que ofrecen aunque no es muy variado es bueno. Con eso me refiero a que es fresco. El personal es muy amable y en mi caso me encontré con que la recepcionista hablaba español. Me parece que el precio es acorde a lo que ofrece.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
6 Maj 2016
4.3

La atención de día es muy buena, la recepcionista muy cordial. Pero tuvimos que subir 5 pisos por escalera ya que no cuenta con ascensor (no se especifica en ningun lado), no había agua caliente para bañarse, la limpieza es muy pobre y las comodidades escasas. Lo único bueno es la ubicación.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
3 Maj 2016
8.6

The staff was great! Breakfast was great! And the location was great! The room wasn't fancy but just fine for a base in Athens! I would stay here again :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.