Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Fivos

  • 23 Athinas Street, Acropolis, Monastiraki, Ateny, Grecja

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 1,831 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 5.9
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 5.8
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 1,831 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 5.9
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 5.8
Fivos Located at 23 Athinas Street, Acropolis, Monastiraki, Athens.
Fivos
Greece
Athens Athens 10554 23 Athinas Street, Acropolis, Monastiraki
72% 1831
37.9779824 23.7263435
Fivos
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Sie 2016
9.1

A pochi minuti a piedi da piazza Monastiraki,veramente centrale!pulito buona organizzazione. Nelle camerate non ci sono gli armadietti per custodire gli oggetti. Adatto per viaggiatori che si adattano facilmente.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Sie 2016
6.6

Big bed-bug problem. Refused to accept credit cards. Adding simle fans to the rooms and access to a microwave would make a world of difference.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
5.4

I was not happy that we had to pay for our accommodation with cash, we were not allowed to pay by card. I was staying in a 4 bedroom dorm and another room that is able to sleep 3 people, there was only one wall plug in both rooms, we all had to have turns charging our devices. There were no lockers in the dorms, if one of the dorm mates wanted to steal my stuff from under my bed they could have. There was no activity wall to tell us of upcoming events, pub crawls etc.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Sie 2016
8.6

Excellent location!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2016
7.7

Très bonne situation géographique. Mais pas d'ascenseur alors dur, dur quand on voyage avec des enfants et qu'on se retrouve au 5ème étage!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2016
7.7

Pretty basic nice hostel room only major flaw was the the broken airconditioning on a 36 degree night meant we didn't sleep. Also it was a huge hike upto the 5th floor.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Lip 2016
7.4

Hostel simples porèm limpo, boa localização, ótimo atendimento, utilizamos o computador e deixamos nossas bagagens sem nenhuma cobrança.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lip 2016
4.9

This hotel was at a good location, it was a short walk from the Acropolis etc. The staff was friendly.The hotel itself was disgusting.The bed was awful and the springs hurt your body. There were also hairs in the bed that did not belong to us. The AC in the room only worked at night (controlled by staff) and it did not work well. The bathroom was gross and had mold everywhere. The whole room was humid. We decided to go to the airport 4 hours early rather than stay in the hotel. I do not recommed

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lip 2016
6.0

The staff, security and location was amazing. However, the cleanliness and the state of the hostel are not great.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2016
8.6

Fantastic location. No rooftop access even though this was advertised. Basic but clean and within walking distance of the Acropolis. Also, bunk beds and the ladder was broken, so made it difficult to access.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.