Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Fivos

  • 23 Athinas Street, Acropolis, Monastiraki, Ateny, Grecja

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 1,870 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.2
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 1,870 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.2
Fivos Located at 23 Athinas Street, Acropolis, Monastiraki, Athens.
Fivos
Greece
Athens Athens 10554 23 Athinas Street, Acropolis, Monastiraki
75% 1870
37.9779824 23.7263435
Fivos
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
13 Sty 2017
9.1

Posizione eccellente e personale estremamente gentile sia di giorno che di notte! Colazione abbondante e riscaldamento sempre acceso. Lo consigliamo a tutti!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Honduras, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
31 Gru 2016
8.0

Super cerca de todo y barato, tanto así que pude quedarme en una habitación individual con baño adentro. No hay ascensor así que evita quedarte en el quinto piso. El desayuno esta incluido pero es muy básico. No tienen muy buena calefacción, pero pide mas mantas y ya esta. Es cierto que la zona da miedo al principio pero en realidad si te sabes manejar en este tipo de zonas no hay problema. Tiene una parada de metro a lado y desde allí puedes tomar el metro directo al aeropuerto. Internet bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Honduras, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Gru 2016
9.1

Esta bien el Hostel la ubicación es buena

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Gru 2016
9.4

Nice hotel in the centre of Athens. Close to Monasteraki, Plaka and Acropolis. Friendly staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lis 2016
4.0

The HEATING in the Entire Building is off! I asked the staff they said it's "under construction" Rooms are freezing! Toilet systems Do Not Work! There are signs saying do not flush Toilet Paper use bins provided. Me being British assumed they meant paper towels, women's sanitary towels etc which is understandable right. But no. It's an antiquated building and if you flush toilet paper the system backs up! So you're supposed to do your business and leave the TP in the bin! Nasty

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
18 Lis 2016
6.9

More of a hotel than hostel. Great if just looking for a place to store your things and sleep, not much "hostel" vibes or facilities. People have smoked in rooms if that smell makes you noxious. Not the cleanest place.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lis 2016
8.3

Pros: Excellent location, friendly staff, good size bedroom.... Cons: small shower and very noise all night through the early hours of the morning (windows facing the main street should be noise proof)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lis 2016
9.4

Its very Nice stuff. I stayed in the 4 Bed room, very Loud Noise from the Street but it was very ok for the really cheap price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Paź 2016
7.4

Location is very central and very good if you have to go to the airport. We stayed just one night, everything was ok, not more and not less. Breakfast was also ok. During the night it was very noisy outside.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Paź 2016
6.9

Clean place, only stairs. Two main things I didn't like; I had back pains from the bad matras and you cannot flush toilet paper through the toilet.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.