Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Firehouse Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 738 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 738 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • jamessummerton494725
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2017
9.4

Brilliant hostel in a very central location- cheap for what it is, and the staff have some really good suggestions for places to eat drink and visit. Highly recommend the firehouse to anyone visiting Austin

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mollybabuniak1058
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2017
9.7

Really great hostel, beer on arrival, beds were comfy & the rooms were nice. Good hostel to meet people in especially if you're a lone traveller.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2017
10.0

Awesome hostel! You get a beer on entry, 20% off your bar tab at their lounge, and the location can't be beat!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • gezenneyzen
  • Turcja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
11 Sie 2017
9.7

Just perfect. You don't regret.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sie 2017
8.9

Great hostel with a great location and awesome staff. Many different people on their staff helped me plan my days/nights and find cool stuff to do. The rooms were clean and comfortable. Additionally it was cool to have a bar downstairs that had live music. My only complaint is the lack of common space to meet other travelers. There's only really the kitchen, but that doesn't exactly serve the purpose. Overall a good experience!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2017
6.6

I was awakened by roommates that were super loud and assumed that everyone at a hostel was vacationing. Quiet hours were not enforced.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2017
10.0

This hostel was the best hostel I have ever stayed in by far. The staff were so friendly and helpful, the beds were super comfortable, and all the facilities were very clean. On check-in we received a complimentary beer which was the icing on the cake! Would definitely recommend this hostel, the location was superb and I really can't fault anything about it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lip 2017
10.0

Great location for going out to 6th street. Room was a little cramped, but wasn't too big a deal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lip 2017
10.0

I loved staying at this hostel! The location is really good, the staff friendly and the hostel is clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lip 2017
9.1

Great Hostel, awesome location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.