Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Firehouse Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 588 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 588 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.4
Firehouse Hostel Located at 605 Brazos Street, , Austin.
Firehouse Hostel
USA
Austin Texas 78701 605 Brazos Street
89% 588
30.2681740 -97.7410419
Firehouse Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Lis 2016
9.4

Everything just looked like I expected it to look like from the pictures!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lis 2016
9.1

Great hostel in perfect location! Super friendly and helpful staff at all hours (had a very early morning flight!) All the facilities were great and a delicious breakfast included. Thanks for everything!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
7.1

Noisy during weekends and bathrooms aren't clean

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Lis 2016
9.7

Great to have laundry facilities, awesome pub crawl and large under bed lockers for gear.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
13 Lis 2016
8.3

Good hostel. Nice and clean. Friendly staff. Good central location. Nice breakfast

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lis 2016
10.0

Excellent. The staff were super kind and helpful. The kitchen was terrific and location awesome. If I am ever in Austin again I would stay here

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lis 2016
6.6

The rooms we not great and the place was not clean, but you get what you pay for.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lis 2016
9.7

Great location, friendly and helpful staff, nice kitchen and free breakfasts. Good all round.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
26 Paź 2016
9.4

Great hostel, the bar isn't really a hostel bar but you're located right next to 6th street which had a lot of fun bars. Austin is a fun place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Paź 2016
9.1

Great location! Right around the corner from 6th st which is where the night life is. Was bit pricey for hostel level though I think it was due to the F1 weekend. Staff were super friendly and helpful and the hidden bar is a plus. Breakfast was provided in the morning - basic toast, cereal and oats but made it one less meal to buy. Would definitely stay here again!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.