Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Finnegan's Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
5.9
Ocena 370 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.1
  • Bezpieczeństwo 5.2
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 5.9
  • Atmosfera 5.2
  • Czystość 5.6
  • Udogodnienia 4.8
ZAREZERWUJ
5.9
Ocena 370 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.1
  • Bezpieczeństwo 5.2
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 5.9
  • Atmosfera 5.2
  • Czystość 5.6
  • Udogodnienia 4.8
Finnegan's Hostel Located at 17 Denny Street, Kerry, Tralee.
Finnegan's Hostel
Ireland
Tralee 17 Denny Street, Kerry
59% 370
52.2679144 -9.7056591
Finnegan's Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 25 Recenzje
28 Paź 2016
8.6

Great hostel, perfect location and lovely rooms!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Paź 2016
4.0

Wir würden niemals mehr wieder kommen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Wrz 2016
2.9

la recepcionista fue descortés. Nos dieron inicialmente una habitación con una cama rota y posteriormente la cambiaron por una en la que la persiana estaba arrancada y todo estaba sucio. La ropa de cama tenía manchas de dudosa procedencia. La puerta del baño no cerraba... El único punto favorable era la ubicación.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
7 Wrz 2016
7.7

Excellent location in town centre. Good continental breakfast. Nice tea room and restaurant in basement.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Wrz 2016
2.9

Schimmel, Gestank, Betrunkene, kein Schlüssel, keine Steckdosen, wackeliges Bett, muffiger Teppich.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
4 Wrz 2016
7.4

This isn't really a hostel, it's a B&B with one dorm room that has a ton of beds and one bathroom in it. Luckily there were just a few other people in the room, otherwise it would have been crazy. You have to go sideways between the beds because they are not shoulder-width apart. Dorm sleepers can use the kitchen, which is a plus. The place is a little run down but charming and clean. Breakfast in the morning was a nice bonus at only 10 Euros a night. They served coffee and toast. No room Wifi.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sie 2016
6.6

Wir waren eine Gruppe von 4 Mädels und hatten zwei Übernachtungen im Finnegans gebucht. Die zweite war erst eine Woche später. Beide Male funktionierte das Wasser im Badezimmer nicht und das bei einem 10-Bett-Zimmer. Es wurde uns auch keine alternative Möglichkeit zum Duschen angeboten oder dass wir eine andere Toilette nutzen konnten. Das Zimmer, die Betten und das Frühstück (Toast und Kaffee) war für den Preis allerdings völlig in Ordnung.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sie 2016
2.0

We arrived to the hostel al 11 pm, and they told us that there were not available beds, and we had the confirmation of two beds. After 30 minutes trying to get a solution (the lady of Finnegans Hostel didn't seem to find a solution), they send us to other hostel with the same price (they told us that), and when we arrived to the other hostel, the price was higher. So we had to pay more than we had expected.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
22 Sie 2016
7.1

The place of the hostel is in the centre, room was o.k.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Sie 2016
3.1

Ma pire expérience en auberge jusqu'à présent. Arrivé 17h30 avec sac de rando, la patronne pas là on m'a gentiment remercié de revenir dans 30 mn, mais pas proposé de laisser mon sac bien sur. Et puis: la patronne ne savait pas combien je devais payer (c'est son job il me semble); lumière cassée dans la salle de bain; 2 prises dans le dortoir (pour 10 personnes donc); breakfast 9h (tant pis si vous avez un bus avant). Patronne pas avenante du tout. Pas de règlement par CB

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.