Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Finnegan's Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
5.7
Ocena 375 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.1
  • Bezpieczeństwo 5.0
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 5.5
  • Atmosfera 5.0
  • Czystość 5.5
  • Udogodnienia 4.7
ZAREZERWUJ
5.7
Ocena 375 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.1
  • Bezpieczeństwo 5.0
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 5.5
  • Atmosfera 5.0
  • Czystość 5.5
  • Udogodnienia 4.7
Finnegan's Hostel Located at 17 Denny Street, Kerry, Tralee.
Finnegan's Hostel
Ireland
Tralee 17 Denny Street, Kerry
57% 375
52.2679144 -9.7056591
Finnegan's Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
28 Gru 2016
5.1

The Place wasn't too bad at all. But we did not liked the behavior of the owner. Unfriendly to some guests and cold. In that time we spend there we dind't felt welcome.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2016
5.1

IT'S CHEAP BUT DON'T STAY HERE!!!! "hostel" is a bed & breakfast which has one over crowded room used as dorm. The owner manger is very rude, abrupt & only cares about money. No storage or secure place for belongings. One ensuite in dorm with glass missing so everyone can hear/smell from bathroom. Creepy drunk man smoking in dorm-when mentioned to manager she told me this was my fault for booking a dorm being a female. She was also ripping off a girl & told her to leave it she didn't like it

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Lis 2016
8.0

Very nice location, enjoyed the free breakfast in their quaint parlor-style restaurant. Beds were pretty comfortable, the room was a little cold.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 27 Recenzje
28 Paź 2016
8.6

Great hostel, perfect location and lovely rooms!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Paź 2016
2.0

tout est à refaire ! n'y mettez pas les pieds en dortoir....

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Paź 2016
4.0

Wir würden niemals mehr wieder kommen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Wrz 2016
2.9

la recepcionista fue descortés. Nos dieron inicialmente una habitación con una cama rota y posteriormente la cambiaron por una en la que la persiana estaba arrancada y todo estaba sucio. La ropa de cama tenía manchas de dudosa procedencia. La puerta del baño no cerraba... El único punto favorable era la ubicación.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
7 Wrz 2016
7.7

Excellent location in town centre. Good continental breakfast. Nice tea room and restaurant in basement.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Wrz 2016
2.9

Schimmel, Gestank, Betrunkene, kein Schlüssel, keine Steckdosen, wackeliges Bett, muffiger Teppich.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
4 Wrz 2016
7.4

This isn't really a hostel, it's a B&B with one dorm room that has a ton of beds and one bathroom in it. Luckily there were just a few other people in the room, otherwise it would have been crazy. You have to go sideways between the beds because they are not shoulder-width apart. Dorm sleepers can use the kitchen, which is a plus. The place is a little run down but charming and clean. Breakfast in the morning was a nice bonus at only 10 Euros a night. They served coffee and toast. No room Wifi.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.