Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Finnegan's Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
5.9
Ocena 366 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.9
  • Bezpieczeństwo 5.2
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 5.9
  • Atmosfera 5.4
  • Czystość 5.7
  • Udogodnienia 4.9
ZAREZERWUJ
5.9
Ocena 366 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.9
  • Bezpieczeństwo 5.2
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 5.9
  • Atmosfera 5.4
  • Czystość 5.7
  • Udogodnienia 4.9
Finnegan's Hostel Located at 17 Denny Street, Kerry, Tralee.
Finnegan's Hostel
Ireland
Tralee 17 Denny Street, Kerry
59% 366
52.2679144 -9.7056591
Finnegan's Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
7 Wrz 2016
7.7

Excellent location in town centre. Good continental breakfast. Nice tea room and restaurant in basement.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Wrz 2016
2.9

Schimmel, Gestank, Betrunkene, kein Schlüssel, keine Steckdosen, wackeliges Bett, muffiger Teppich.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sie 2016
6.6

Wir waren eine Gruppe von 4 Mädels und hatten zwei Übernachtungen im Finnegans gebucht. Die zweite war erst eine Woche später. Beide Male funktionierte das Wasser im Badezimmer nicht und das bei einem 10-Bett-Zimmer. Es wurde uns auch keine alternative Möglichkeit zum Duschen angeboten oder dass wir eine andere Toilette nutzen konnten. Das Zimmer, die Betten und das Frühstück (Toast und Kaffee) war für den Preis allerdings völlig in Ordnung.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sie 2016
2.0

We arrived to the hostel al 11 pm, and they told us that there were not available beds, and we had the confirmation of two beds. After 30 minutes trying to get a solution (the lady of Finnegans Hostel didn't seem to find a solution), they send us to other hostel with the same price (they told us that), and when we arrived to the other hostel, the price was higher. So we had to pay more than we had expected.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
22 Sie 2016
7.1

The place of the hostel is in the centre, room was o.k.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Sie 2016
3.1

Ma pire expérience en auberge jusqu'à présent. Arrivé 17h30 avec sac de rando, la patronne pas là on m'a gentiment remercié de revenir dans 30 mn, mais pas proposé de laisser mon sac bien sur. Et puis: la patronne ne savait pas combien je devais payer (c'est son job il me semble); lumière cassée dans la salle de bain; 2 prises dans le dortoir (pour 10 personnes donc); breakfast 9h (tant pis si vous avez un bus avant). Patronne pas avenante du tout. Pas de règlement par CB

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Sie 2016
6.3

Hello, When we arrived we found out that there was a mix-up with our 5 beds which wasn't really resolved. The location and building itself are ok but the biggest problem is that there are absolutely no power outlets in the rooms! It appears that they were all removed. How are we supposed to charge our phones???? The internet also wasn't working on the 2nd floor where we were staying.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2016
5.1

Very unpleasant experience overall. One staff member (presumably the owner/manager) in particular was very rude. Some of the remarks made by this women (in relation to a lost booking) were more then unprofessional (to say the least). The 10 bed dorm only had 2 plug sockets for the whole room. I've stayed in a lot of hostels over the years but all i can say is that the atmosphere in this hostel is the worst I have come across and I wouldn't stay there ever again.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sie 2016
7.7

Hôtel bien situé en centre-ville, les dortoirs sont équipés d'une salle de bain individuelle qui donne dans le dortoir, pas très pratique quand on est 10 à vouloir l'utiliser en même temps, ou pour les levés nocturnes de certains... Bon petit déjeuner servi dans la salle du salon de thé, très agréable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Sie 2016
9.1

The building is amazing really. If you like old buildings, go there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.