Hostelworld.com

Finn McCool's Giant's Causeway Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 528 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 528 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 8.0
Finn McCool's Giant's Causeway Hostel Located at 32 Causeway Road, Bushmills, Bushmills.
Finn McCool's Giant's Causeway Hostel
Northern Ireland
Bushmills BT578SU 32 Causeway Road, Bushmills
85% 528
55.2297939 -6.5157401
Finn McCool's Giant's Causeway Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Kwi 2016
9.1

Ostello piccolino, ma molto bello! A due passi dalle giant's, con un parcheggino interno e una splendida veranda in cui far colazione. L'unica pecca era la camera: gelida, ma con una maglietta in più ho dormito comunque bene. Personale accogliente, giovane e molto disponibile. Lo consiglio!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Kwi 2016
8.3

Très bien située pour aller à la chausse des géants à pieds 500 mètres de l'entrée.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Kwi 2016
8.9

Such a nice hostel, in a quiet place and very close to ginants caseway. They have closed and open terrase with and the view is beautiful. Just perfect for tea/coffe time. We enjoyed our time there, so much that we booked another night :) Place feels just like home.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
9 Kwi 2016
8.3

Facilities like bathroom, resting places in the bacony were great, though room was relatively chilling. Not that It was cold to sleep but not warm enough for me which was little satisfaction. Other than that, it was a nice stay overall including the location and everything.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
8 Kwi 2016
8.9

Very cosy hostel with friendly staff who prepare breakfast for you. Located just at the entrance to giants causeway, but you definitely need a car to get to the hostel. Unfortunately it wasn't clean at all.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
7 Kwi 2016
8.9

Perfekte Lage um Giants Causeway ausserhalb der "Touristen- Zeiten" zu besuchen. Die Mitarbeiter waren freundlich und hilfsbereit. Der Preis ist meiner Meinung nach für die Leistung ein bischen zu hoch.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Kwi 2016
7.1

Great location. Very pleasant & friendly staff. A nice little hostel but in serious need of some maintenance. Duct tape everywhere, and botched repairs to virtually everything! ... showers, doors, leaking roofs etc. The outside areas are a disgrace. rubbish and cigarette ends, tins etc strewn about. It is a very small building with small bedrooms which are cramped. ...too many beds in one room. WIFI was excellent.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
31 Mar 2016
8.6

I enjoyed Finn McCool's, a cosy place and within walking distance of the Giants Causeway, which you can visit free by walking from the hostel and through the tunnel. Great staff and a mad dog. And of coarse there's Bushmills distillery just down the road.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2016
8.9

Location couldn't be better. Staff were so friendly and easy going. Recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Mar 2016
10.0

If you want to see the giant causeway more than once it's perfect, good located, you also have a cutie place cover by windows who let you see the sea while you're eating. Good staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.