Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Filaretai Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 194 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 194 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.7
Filaretai Youth Hostel Located at Filaretu street 17, , Vilnius.
Filaretai Youth Hostel
Lithuania
Vilnius 01207 Filaretu street 17
76% 194
54.6848411 25.3078866
Filaretai Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2016
7.7

Très bon accueil et bon emplacement. Cependant c'est très bruyant: notre chambre donnait dans un couloir entre les douches et la cuisine.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Sie 2016
9.4

All in all great place to stay. No complaints.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
7 Sie 2016
9.1

I was surprised how good this place it for value for money. A bit out of town but nice area and great walk

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
6 Sie 2016
7.7

Prima en goedkoop hostel. Niet overal stopcontacten. Daarnaast ligt het enigzins afgelegen van het station

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2016
8.0

I have not highly score in terms of atmosphere only because I have spent very little time at the place but I'm sure is good as it did sound like it at times. The only thing I wasn't impressed by was that the front door is never locked and that is because there's nothing in place to do so, no key for it or any secure system. Maybe is just me but that didn't feel right. Perfect location as it only takes you a 10m walk to town and that is with at least 2/3 pubs and 4/5 restaurants in between!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Cze 2016
7.1

OK hostel. A Little far from the center but well connected. There were no lockers, and some people in the room were disgustingly stinky, but that was not the hostel's fault.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Cze 2016
5.1

Siendo amables diré que es muy básico. Falta el ambiente que hemos encontrado en otros hostels (aqui los huespedes casi ni se saludan el las zonas comunes) A ello contribuye el hecho de que el personal de recepción resultó muy soso. A destacar que los sevicios/ duchas comunitarios están de forma que si en el momento que sales de la ducha entra alguien por la puerta, cualquiera que pase por el pasillo puede verte. Unas lavadoras en continuo funcionamiento que se escuchan desde las habitación.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
9 Cze 2016
9.7

I enjoyed this Hostel. The reception and staff were very helpful, quiet, and had sensible rules. It was possible to enjoy the peace and quiet and to get a sense of the local area. It was just a little outside town so it was away from the noise and bustle of traffic and easy to access by walking from town or getting a bus from the station. The furniture in the dorms was great for writing a post-card or diary on, and resting, as the dorms were not crowded but gave some space for relaxation.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
4 Cze 2016
8.6

Situé a un bon quart d'heure de marche du centre ville. Accueil excellent, serviable et souriant. Bâtisse un peu ancienne mais bien tenue. Petit parking. présence d'un groupe bruyant pendant mon séjour qui explique mon appréciation.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
2 Cze 2016
7.7

Buon rapporto qualità-prezzo. Ostello ideale per chi cerca pace e tranquillità, se si è interessati a fare amicizie e divertirsi meglio cercare un altro ostello. Personale molto cortese e disponibile, stanza e bagni puliti. Solo un problema: le lenzuola non erano pulitissime. Nel complesso un buon ostello, ideale per budget travellers. Ci ritornerei.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.