Hostelworld.com

Feung Nakorn Balcony Rooms and Cafe

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 60 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 60 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.5
Feung Nakorn Balcony Rooms and Cafe Located at 125 Trok Feung Thong, Feung Nakorn Road,Pharnakorn, Bangkok.
Feung Nakorn Balcony Rooms and Cafe
Thailand
Bangkok 10200 125 Trok Feung Thong, Feung Nakorn Road,Pharnakorn
92% 60
13.7491319 100.4978871
Feung Nakorn Balcony Rooms and Cafe
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • zauberkraut1937
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Obieżyświat
  • 31 Recenzje
5 Kwi 2016
9.4

Awesome hostel, if you wanna stay in a chilled atmosphere... Absolutely no party hostel .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lut 2016
9.1

This is a cute hotel in the old area of Bangkok. I stayed in the dorm room option which was clean and had comfortable beds. Staff were fairly helpful but their English could be difficult and the restaurant was slow (both things I found to be true almost everywhere in Thailand though). I didn't love the area surrounding the place as it was far from other backpackers and is quiet. The hotel overall is quite nice though and I'd recommend it to older travelers / families.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lut 2016
8.3

I was in bed 317C for two weeks, and my two complaints are that the electrical outlet beside my bed didn't work, and after telling two separate staff members on different days, nobody came to look at it. I had asked to switch beds since I was going to be there for so long, and they wouldn't let me switch beds. My other complaint is taxi drivers cannot find this hostel, and the best way to get back is asking to be dropped at the Grand Palace and then walking the extra 10 minutes. Overall, great!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Sty 2016
8.0

Good location, good lockers and breakfast brilliant. Close to grand palace. Good place to stay in compare with other places in Bangkok.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Sty 2016
10.0

It's a beautiful, clean hotel. We loved the koi pond and garden. The breakfast is very good. Fantastic location for visiting the old part of Bangkok. We would go back for sure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Gru 2015
9.4

It was really really clean and nice but it was rather like a hotel than a hostel. So do not expect to meet a lot of people there but you will love it if you want to have a quiet time/stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Gru 2015
10.0

I liked the location, the wonderful dorm and most of all the excellent breakfast in the morning. The location is super, directly in the neighbourhood of highlights of Bangkok and yet a quiet oasis with its wonderful inside garden! Loved it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
28 Lis 2015
8.3

We had a very nice stay here for 3 nights. It is in a quiet part of town, which we really liked. Very close to the grand palace and wat pho. The courtyard is really peaceful with a fish pond and the breakfast is very good. I would recommend not booking one of the day trips organised by the hostel. They are very cheap and you can tell why. Overall, a very pleasant stay. Thank you.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lis 2015
9.4
Przetłumaczone przez Google

Bardzo dobra lokalizacja, niedaleko od wszystkiego, Obsługa jest wspaniała, a faceci w recepcji bardzo przyjazny i pomocny przez cały czas. Jedyną rzeczą jest to, że bar i restauracja w pobliżu bardzo wcześnie (21:00), tak aby nie stworzyć atmosferę w hostelu, wszyscy idą do łóżka w tym czasie, ale zdecydowanie, jeśli pójdę do Bangkoku chciałbym tam wrócić. Musiałem sprawdzić na 6:40 rano, a śniadanie było od 7 do 10, ale zrobili śniadanie do zrobienia, bardzo ładne! Wysoce polecany!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.