Hostelworld.com

Fernloft KL @ Chinatown

Ceny
mapa
Recenzje
6.4
Dobry 1,059 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 6.6
  • Atmosfera 5.5
  • Czystość 4.6
  • Udogodnienia 5.8
ZAREZERWUJ
6.4
Dobry 1,059 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 6.6
  • Atmosfera 5.5
  • Czystość 4.6
  • Udogodnienia 5.8
Fernloft KL @ Chinatown Located at No 60A Jalan Hang Kasturi, , Kuala Lumpur.
Fernloft KL @ Chinatown
Malaysia
Kuala Lumpur 50050 No 60A Jalan Hang Kasturi
64% 1059
3.1437747 101.6957468
Fernloft KL @ Chinatown
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
5.4

We were sadly disappointed by the quality of Fernloft. The sheets were dirty, the staff was unfriendly, and the atmosphere was awkward. Everytime we went to the bathroom there was a guy smoking inside and the staff seemed to prefer for us to not talk to them, which was especially bad because our room was located directly next to the front desk. We were also not too thrilled with China Town in general. You can get a much better room in Bukit Bintang for a similar price.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
10 Kwi 2016
6.9

Got bed bugs in the 24 bed dorm, but they gave me a new bed (same room). Unluckily still bed bugs. Finally got a bed in the 8 bed dorm, which was ok! Thanks to the staff! Mostly local people over 50 y.o. Not a real backpacker atmosphere though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • David-Zhang
  • Chiny, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Mar 2016
5.7

The 24 mixed room is so smelly

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
18 Mar 2016
6.0

Very dirty. Typically Malaysian.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
18 Mar 2016
7.7

The stuff was pretty helpful, we stayed in 24 bed room. Air conditioner, free breakfast, free movies. The location is pretty good, in Chinatown, near the museums, some temples, and you can walk to the Petronas. I heard there is free buses, but I didn't took anyone, 6 MYR taxi to the towers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
1 Mar 2016
6.6

Basic hostel you get what you pay for. Left my iphone charger for a few hours and it went missing no cameras covering the area. Would probably pay the extra and stay somewhere else if could afford too.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Gambia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lut 2016
6.0

Awesome location and friendly staff .

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
21 Lut 2016
8.0

No está mal, si cuidaran los pequeños detalles sería un hostel de 9 o 10. Lo bueno: -Céntrico, en pleno barrio chino cerca de todo. -La seguridad, taquilla grande en la que entra una mochila grande y control de acceso mediante llave electrónica. Lo malo: -Sabanas rotas y con agujeros, el colchón y la almohada son más finos que el papel de fumar. -Semi limpio, no se esfuerzan mucho por limpiar a fondo, un poco por encima y fuera. -El staff no conoce muy bien la ciudad, malas indicacio

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Lut 2016
4.6

Cheap, but you get what you pay for. Stayed in 24 dorm. Old beds, sheets were worn/old. Stained mattress and pillows. The room smelled like something had died in it. Staff were constantly walking in and out of the room spraying some kind of air freshener which did nothing. Bathrooms had leaking pipes and in desperate need of a clean. Location is alright a 5 minute walk from China Town.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • El Salvador, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Lut 2016
3.7

Dirty, no handle bar on bathroom door.. Dirty mattress, dirty carpet ( these people may not know what vacuum is or how to use it ) Dark hallways A shity place over all!!!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.