Hostelworld.com

Feetup Yellow Nest Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 2404 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 2404 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
19 Gru 2016
10.0

Exelente lugar! El personal muy atento y simpatico, gracias Niki, Adel, Lorenzo, Heaven, Jamie y Felipe por haberme hecho sentir como en familia! Habitaciones bonitas y muchas zonas comunes, tienen una amplia cocina, comedor, sala de juegos y hasta un cine! :D Bien conectado con el centro de la ciudad gracias al metro y super cerca a la estacion de trenes. Volveria sin lugar a duda!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Gru 2016
9.7

Estancia agradable y recomendable por calidad precio y ambiente. Gente joven viajando y compartiendo experiencia es todo lo que podemos esperar de un hostal. Por la noche algún ruido pero nada molesto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
28 Paź 2016
7.7

Lindo hostel. Retirado del centro, pero cerca del metro y de la cancha del Barcelona. El área común se encuentra en en subsuelo, por lo que no tiene buena ventilación. Una noche los empleados hicieron paella para todos, lindo gesto

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Paź 2016
9.7

A mí me gustó bastante el sitio y la gente es muy amable. Muy destacable la sala común y la limpieza de las habitaciones. El baño también estaba limpio. :) Volveré seguro!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • patriciakarageorgos
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Paź 2016
9.7

Amazing stay at this hostel, was very clean and very organized, staff was extremely helpful and the people here were great :)!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Paź 2016
8.9

I definitely recommend Yellow Nest. The location is great (both near the metro station and Camp Nou). The rooms are large and you don't feel stuffy. The bathrooms are clean. The staff is cheerful and very helpful when it comes to guiding you. Although it lacks behind in a sense of community but I had a great 2 day stay as a solo traveller. Dont think twice.. book them!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Paź 2016
9.1

Yellow Nest was very comfortable. I got all the tourist things I needed like maps and recommendations, but also felt total able of having some lazy days of hanging out to recover from my travels. The staff and fellow travelers were easy to connect and share common areas with. I'd gladly stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Paź 2016
9.4

Fantastic experience at the Yellow Nest Hostel. Huge common area and kitchen, great atmosphere, lovely staff (you rock, Beth!). Very conducive to making fast friends and getting to know everyone while still feeling at home. Location is a bit out of the way, but not inconvenient. 5 minute walk to the metro. Overall great value, great vibes, great stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
11 Paź 2016
9.4

Great hostel.great staff.the terrace is a big plus (if it doesnt rain).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Paź 2016
9.4

I had a nice stay! The cleaning lady cleaned everything up nicely, their kitchen was nice and vast and they had pre-written labels for labeling your food. The staff was very friendly, the rooms were clean, the bed comfy, and they had many events going on, free pub crawls and paella night and so on... (They didn't have Paella night on MY Tuesday though - not enough people :() Laundry is 8 euros, be forewarned. They need a 5 euro key deposit & you can buy a padlock for 3 euros. Would stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.