Hostelworld.com

Feetup Yellow Nest Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 2,167 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 2,167 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.2
Feetup Yellow Nest Hostel Located at Passatge Regente Mendieta 5, , Barcelona.
Feetup Yellow Nest Hostel
Spain
Barcelona 08028 Passatge Regente Mendieta 5
91% 2167
41.3770500 2.1240198
Feetup Yellow Nest Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • yusufbeyhan2781
  • Turcja, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
23 Kwi 2016
9.1

Good location good price great staff 😉

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2016
9.4

Hola, mi estancia en el hostel yelow fue muy buena. Muy buen staff todos son Excelentes. Especialmente angelina que siempre fue muy amable y me ayudo en todo lo que necesite. Después la instalaciones son excelentes muy limpio, seguro y agradable Un saludo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2016
10.0

can highly recommend this place! I had such a great stay! metro station just around the corner! clean! nice chill-out area! cinema room! full equipped kitchen! Staff is always friendly and helpful. Special thanks goes to kristina - if you are looking for someone to party with, stay close to her :-)). The guy from Greece, I keep forgetting his name (sorry bro) :-D. Fillipo - the hostel champion in pingpong (at least when I am not there) haha :-P. And Angelina, the beautiful voice at the rezeption

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Kwi 2016
9.7

Absolutely wonderful hostel! Very lively common room, plenty of activities to do within the hostel. Cheap bar, excellent kitchen and comfortable beds. All the staff are extremely friendly and you stop seeing them as staff and more as friends but they are always there to help however they can. Angelina in particular made my stay so much better! This hostel has paella night, tapas and sangria night, and a brunch, all very cheap and very delicious! Sowers could be a bit better though...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2016
9.4

Great place to stay. It's a little far from the city center, but the metro is very close. Everything was very clean and the staff was realy helpfull and awesome. Thanks to Yiorgos, Filippo and Angelina!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • eddieheron3247
  • Szkocja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
17 Kwi 2016
9.1

Per my high scores, generally very good. I will say that Barcelona is HUGE, me not realising that location was such a distance, though local METRO station very close if you need it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • bftesfay4903
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
17 Kwi 2016
8.3

Very well run hostel. Very close to the airport by metro. Really close to sights in the center by metro or bus. I would stay at this hostel again. :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Kwi 2016
7.7

La ubicación es muy buena, porque esta cerca del Camp Nou, muchas comodidades, con juegos para pasar el momento, los baños y piezas amplios .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Kwi 2016
8.3

Close to metro which goes to El Prat. Nice chilled out place. I would stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
8 Kwi 2016
9.7

Best hostel in Barcelona! Really clean, awesome terrace and great staff :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.