Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Feetup Yellow Nest Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 2,287 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 2,287 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0
Feetup Yellow Nest Hostel Located at Passatge Regente Mendieta 5, , Barcelona.
Feetup Yellow Nest Hostel
Spain
Barcelona 08028 Passatge Regente Mendieta 5
88% 2287
41.3770500 2.1240198
Feetup Yellow Nest Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2016
9.7

The hostel is a little further out, but right off of the metro line (which you will be using regardless). On the metro it takes 15 minutes to get to the heart of the city. The staff are incredible, and will make sure your stay is great. If you plan on cooking, or want to spend a night in watching a movie, or want to join in a spontaneous jam session, or just want a place to lay your head at night, this place is a really safe bet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jaimeelizondo3
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Lip 2016
8.6

Mi estancia fue muy agradable la verdad, Felipe muy atento a todo, el brunch muy rico, su servicio de lavandería entre los mejores debido a que ellos hacen todo y así tú no desperdicias 1-2 horas de tu día. Mis únicas dos quejas son que el mini-split de nuestra habitación nunca fue prendido y en las noches nos estábamos muriendo de calor todos los de mi cuarto y que en el baño había agua caliente por 2 minutos en las regaderas y después solo salía fría o a temperatura ambiente.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lip 2016
8.9

Great hostel, The staff are amazing, heaven thanks for your hospitality!! The vibe of the hostel is great The only down point was that there were no sockets to charge your phone beside your bed Tips for future travellers If you want information about the city ask the GIRLS they generally know what they are talking about. I chose this hostel soley on the reviews and I am not disappointed I would definitely stay here again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Lip 2016
10.0

Very good. I enjoyed my stay at the Feetup Yellow Nest Hostel. Clean rooms, lots of activities to get to know the city and meet new people, kind and helpful personnel, especially Christina and Eliso 😘 My compliments.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Joaopauloll
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2016
8.9

Hostel com boas instalações, limpo e ambiente agradável, otimo custo e benefício.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2016
9.1

The staff was very friendly and eager to help in anyway they could especially Jaime. I would stay there again in a heartbeat

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
14 Lip 2016
9.1

Amazing atmosphere, there's always something going on. Staff are really friendly and helpful. Ended up staying an extra few nights and they managed to fit us in. Showers aren't great but I'd still definitely recommend staying here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Mi_n
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2016
9.4

It's so nice staff and nice room! But if you stay in here everydays you have to take bus or subway. Everythings is good!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
14 Lip 2016
9.7

Me enamore del chico de ojos azules jaja okno! Todo súper bien! Solo la localización, pero para caminar, esta chido! ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2016
8.6

lugar increíble con equipada cocina, una sala de juegos y todo lo que necesitas. el personal son maravilloso y atento; el ambiente es divertido.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.