Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Feetup Garden House Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 2,813 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 2,813 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.4
Feetup Garden House Hostel Located at Calle d' Hedilla 58, , Barcelona.
Feetup Garden House Hostel
Spain
Barcelona Barcelona 08031 Calle d' Hedilla 58
87% 2813
41.4359220 2.1613132
Feetup Garden House Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Gru 2016
8.6

Buen lugar y muy limpio. Las personas muy amables. Un barrio muy seguro y tranquilo pero muy alejado de todo y el metro mas cercano a 10min caminando. Cuentan con lockers pero.debes llevar tu propio candado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Gru 2016
8.9

effectivement auberge calme et chaleureuse personnel tres avenant la proximite du metro la rende tres accessible

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Gru 2016
10.0

I cannot say enough about the excellent staff that work there. Happy helpful and kind I would recommend this hostel It's 20 min by metro from the main train station but worth every second

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lis 2016
10.0

Hope to stay again on my next visit! Spot on, totally how a hostel should be. Quite far from the bustling centre of town, but i prefer that, and it is easily accessible from the (very inexpensive) metro. Also, the roof garden.. 'nuff said :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
21 Paź 2016
9.4

Great staff with nice facilities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Paź 2016
6.9

Good hostel for this price with good security (calm area, door buzzer) and good wi-fi. However, kitchen and bathroom were not so clean. Staff was ok, I stayed and worked in hostels where they were more caring though. Location is not central but you can take the metro to jump into city life in around 20 minutes. Breakfast 2.50€ per day, no great variety of food but you can fill your stomach for the day. Overall, good hostel for meeting people and having a good time.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Wrz 2016
10.0

It is very nice hostel. The quiet environment, a beautiful house and garden make me a great stay. The staff is friendly and help me everyh time that I needed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Wrz 2016
9.1

Best hostel in Barcelona without question

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
7 Wrz 2016
9.1

We loved this hostel- such a laid back environment, spacious clean rooms, and the staff were like a big welcoming family! However if you're after a big party scene this isn't ideal as it's quite far from the clubs.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Wrz 2016
8.0

Friendly atmosphere and great staff! The location isn't great, but the hostel is in a very safe neighborhood. It is close to a metro station and bus stop, but it's far from the city center.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.