Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Feel Hostels Soho Malaga

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 3012 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 3012 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Walia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2017
10.0

Wonderful hostel, staff are all really friendly and helpgul. Only downside is the stairs to the top bunks feel a little insecure. Apart from this it was a great stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi there, thank you very much for your wonderful comment. We will look into the stairs issue, no doubt. Hoping to seeing you again soon.

14 Wrz 2017
9.7

Estupendo buen trato limpio , buena ubicación me sentía como en casa os recomiendo es una pasada ...😍😘

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias por el lindo comentario y la recomendacion a otros viajeros. Un placer recibiros en esta vuestra casa.

  • grupooma
  • Włochy, dwójka, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
14 Wrz 2017
10.0

Muy buen hostel, staff siempre atento, todas las facilidades para hacer tu estancia más placentera. Muy recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias por tu agradable comentario. Un saludo y esperamos verte pronto por nuestro hostal.

  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Wrz 2017
6.6

The Loction right near the train station alameda is out of concurrence! Definitely. But what I didn't like is, that you pay for the possibility of a service, which is not there. The washing machines were out of order, there was no option to close our stuff with a padlock, cause the device was broken in almost every drawer in the room. not cool. And we had no idea how the airconditioning worked. When we really needet it, it was off.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi there, machines break. Then you call a techinician, they come when they can, fix it and then it works again. Nobody pays for a possibility, people pay for facts and the laundry service is a plus. We have pad-locks here for customers to borrow at no extra charge. Also, if you have something of great value, we can always keep it for you. The air con works like any other in the world, did you ask at the 24/7 reception?

  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
13 Wrz 2017
10.0

Good vibes

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much my Aussie friend...!!!

  • raffa41
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Wrz 2017
8.0

Uno de los mejores hostel que eh estado. Excelente atención y ubicación. Muy organizado.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchisimas gracias por tu amable y no falto de razon comentario. Un saludo de todo el equipo de Feel Soho Hostel.

  • Olicera
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Wrz 2017
10.0

Amazing hostel! Extremely friendly staff, clean and great location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi there Aussie friend, thanks a million for your nice, kind comment. Looking forward to seeing you back soon. Peace out...!!!

  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2017
8.9

Really enjoyed this hostel! The terrace was small but still an awesome place to eat dinner and meet people, everyone was super friendly! There were curtains on my dorm bed which I really appreciated, had that extra element of privacy. All the receptionists were friendly and helpful, I definitely had a positive experience at this hostel and would recommend it to anyone staying in Malaga

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi there, thank you very muuuuuuuuch for your nice, kind comment. Hopefully we will see you again here...

  • Anonimowy
  • Grecja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2017
8.9

The guys working there are really awesome !!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi, thank you very, very, very much for your amazing comment. Looking forward to hosting you again.

  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sie 2017
8.6

Una pasada de Hostal, limpio, seguro y muy buen rollo entre la gente y el staff. Si vas a Málaga no lo dudes. Feel Soho es tu sitio. Recomendable 100%. Un saludo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola, muchas gracias por tu comentario. Esperamos verte pronto por aqui con nosotros.

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×