Hostelworld.com

Fawlty Towers

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 582 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 582 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.7
Fawlty Towers Located at 216s Musi o Tunya Road, , Livingstone.
Fawlty Towers
Zambia
Livingstone 216s Musi o Tunya Road
89% 582
-17.8542092 25.8552289
Fawlty Towers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
25 Cze 2016
7.7

Good as any here I am sure though a bit lax on cleaning

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
18 Cze 2016
8.9

My number one choice in Livingstone

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2016
4.0

Frenly staff. Lots of activities

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2016
9.1

Welcoming to all ages, relaxing and fun

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Cze 2016
8.6

Fawlty Towers was great for what I was looking for - a good location, affordable, friendly, easy access to activities, cheap wine, and friendly people. The lobby area/bar was very pleasant, a nice pool area, free tea all day, and close to a big supermarket and restaurants. I would recommend Fawlty Towers looking for a friendly and affordable place to stay in Livingstone!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Cze 2016
9.4

Sehr zentral gelegene saubere Unterkunft. Wir buchten eine Safari (3 Tage/2 Nächte). Alles klappte bestens und wir konnten die Safari geniessen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Cze 2016
7.1

We had a lovely stay. The staff was very friendly as was also the atmosphere. Suggestions; The toilets are very old, so even you clean them well, they do not look clean. Doors doesn t close properly, so mosquitoes enter into the rooms. Whenever you could, it would be wonderful to renovate a bit your facilities to make it more beautiful and clean like.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2016
9.1

We had a great stay at Fawlty Towers. My only complaint is regarding the "Breakfast Pancakes" that were advertised on the website before I arrived in Livingstone. It turns out they only make these free pancakes between 3-4 pm when everyone is gone seeing the sites. I thought that was really lame that they advertise free pancakes but make them nearly impossible to enjoy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Maj 2016
10.0

We always stay with you guys ... Great staff, great facilities, great value. Keep it up!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
24 Maj 2016
9.4

Loved it! Great ambience, friendly staff and the room was clean, spacious and comfortable. 10/10 would definitely stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.