Hostelworld.com

Fauzi Azar Inn

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 406 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 406 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 8.9
Fauzi Azar Inn Located at POBox 2606, , Nazareth.
Fauzi Azar Inn
Israel
Nazareth 16125 POBox 2606
93% 406
32.7046302 35.2975755
Fauzi Azar Inn
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Maj 2016
9.7

Awesome hostel! Very friendly and helpful staff, free cake 24/7, good free walking tour and evening entertainment. Sadly we could only stay one night...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Kwi 2016
10.0

Fauzi Azar Inm ist das schönste Hostel, in dem ich bis jetzt geschlafen habe. Es ist wirklich so hübsch wie auf den Bildern! Das Personal ist freundlich und hilfsbereit, und unglaublich wissend, was die Altstadt und Umgebung angeht. Die Lage könnte nicht besser sein: direkt in der Altstadt von Nazareth gelegen. Die Zimmer sind hoch, schön eingerichtet und durch ihre Größe hat man genug Platz und fühlt sich nicht eingeengt. Oben drauf gibt es noch ein leckeres Feühstück mit einheimischem Brot!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
30 Mar 2016
7.1

Malheureusement mon séjour fut gâché par une erreur idiote provenant du manque de professionnalisme au sein de cette auberge. En quelques mots l auberge se vante d offrir la trajet en navette de nazareth vers TA ou Jerusalem . A condition d avoir reserve au moins 4 nuits. Bref le vendredi matin (Shabbat) content de partir a Jérusalem en 1h30 la reception m annonce au moment de quitter, que la navette est annulée... En gros j ai du débourser 150 Shekels ( 4 heures)vu que j étais pris au dépourvu.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 40 Recenzje
29 Mar 2016
7.1

Great building and seeing for a hostel, but misses out on that all important hostel vibe. Still a lovely place to stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Mar 2016
10.0

Eindeutig der beste Platz um in Nazareth zu bleiben. Schone Location und der kostenlose Kuchen ist einfach der Hammer ;-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
17 Mar 2016
10.0

One of the best hostels I went to.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
6 Mar 2016
9.1

Fauzi Azar liegt sehr nahe am Basar von Nazareth, der Weissen Moschee, sämtlichen Kirchen und Touristenattraktionen. Also sehr gut im Herzen von Nazareth. Fauzi Azar vermittelt eine sehr angenehme arabische Atmosphäre, das Personal ist sehr hilfsbereit und freundlich. Sehr früh Morgens kann man den Muezzin hören, abends entspannt im "open-air-Bereich" sitzen und sich mit anderen Gästen austauschen. Ich kann dieses Hostel nur weiter empfehlen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Mar 2016
9.7

The hostel definitely has a mature, chill vibe. That said, it is beautiful, well-maintained and perfectly located.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lut 2016
10.0

Fauzi Azar Inn is centrally located in the heart of Nazareth. This city is beautiful and a must see if you are passing by to Haifa or northern Isreal. The free guided tour, which was provided by the Hostel, exceeded my expectations. The staff were young, enthusiastic and eager to make it a pleasant and educational experience for me. This hostel was also beautiful with historical importance! Must stay here again!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sty 2016
9.7
Przetłumaczone przez Google

Szczerze jeden z najlepszych hosteli w jakich byłem. Śniadanie było w komplecie z jajka, warzywa, owoce, różnego rodzaju pita i smarowania. Bardzo imponujące. Całe miejsce było bardzo czyste i zazwyczaj aktualizowane, zachowując swoją historyczną integralność. Jedynymi ulepszenia, które chciałbym zobaczyć fani są bardziej efektywnie cyrkulację ciepła (to nie jest źle teraz, ale może być lepiej), niektóre szafki, a może aktualizować niektórych dostaw kuchnia (nowe garnki, patelnie itp) Znowu , co tam pracuje teraz.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.