Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Fauzi Azar Inn

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 413 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 413 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.6
Fauzi Azar Inn Located at POBox 2606, , Nazareth.
Fauzi Azar Inn
Israel
Nazareth 16125 POBox 2606
91% 413
32.7046302 35.2975755
Fauzi Azar Inn
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lip 2016
7.4

Good experience overall. Advertised free fruit and cake 24/7, but former was missing and latter was stale. Staff either sleeping or not on site to enforce quiet after 11PM in common area, which was just outside the dorms. I had to talk to two different but overlapping groups at 12 and 1 AM, talking full voiced/laughing/drinking and waking up occupants of dorms.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Lip 2016
9.4

Great place to stay, staff are very warm and welcoming! Will be staying again!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
23 Cze 2016
8.9

hostel is in a beautiful building with a nice courtyard area, kitchen and fridge are available to guests, breakfast is great. Only downside is there is no AC so it gets hot in summer.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Cze 2016
9.4

Gorgeous hostel with amazing staff. I stayed in room #1, mixed-dorm. The room did not lock (and the door would open on its own at night) and there were no secure lockers to lock up valuables. There were only three fans in the room so it got hot at night. However, I checked my friend's room in the 12-bed mixed and they had a key to their room and places to lock their bags, and they were cool sleeping so it just depends on what room you get. I still highly recommend Fauzi and would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Maj 2016
9.7

Awesome hostel! Very friendly and helpful staff, free cake 24/7, good free walking tour and evening entertainment. Sadly we could only stay one night...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
20 Kwi 2016
10.0

The kindest staff ever! Very helpful. The place is amazing beautiful, really special!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Kwi 2016
10.0

Fauzi Azar Inm ist das schönste Hostel, in dem ich bis jetzt geschlafen habe. Es ist wirklich so hübsch wie auf den Bildern! Das Personal ist freundlich und hilfsbereit, und unglaublich wissend, was die Altstadt und Umgebung angeht. Die Lage könnte nicht besser sein: direkt in der Altstadt von Nazareth gelegen. Die Zimmer sind hoch, schön eingerichtet und durch ihre Größe hat man genug Platz und fühlt sich nicht eingeengt. Oben drauf gibt es noch ein leckeres Feühstück mit einheimischem Brot!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
30 Mar 2016
7.1

Malheureusement mon séjour fut gâché par une erreur idiote provenant du manque de professionnalisme au sein de cette auberge. En quelques mots l auberge se vante d offrir la trajet en navette de nazareth vers TA ou Jerusalem . A condition d avoir reserve au moins 4 nuits. Bref le vendredi matin (Shabbat) content de partir a Jérusalem en 1h30 la reception m annonce au moment de quitter, que la navette est annulée... En gros j ai du débourser 150 Shekels ( 4 heures)vu que j étais pris au dépourvu.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 43 Recenzje
29 Mar 2016
7.1

Great building and seeing for a hostel, but misses out on that all important hostel vibe. Still a lovely place to stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Mar 2016
10.0

Eindeutig der beste Platz um in Nazareth zu bleiben. Schone Location und der kostenlose Kuchen ist einfach der Hammer ;-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.