Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Fauzi Azar Inn

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 430 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 430 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.8
Fauzi Azar Inn Located at POBox 2606, , Nazareth.
Fauzi Azar Inn
Israel
Nazareth 16125 POBox 2606
93% 430
32.7046302 35.2975755
Fauzi Azar Inn
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
18 Lis 2016
8.6

I really enjoyed this hostel because it is in a great location, friendly staff, all in a beautiful building. I felt really comfortable. Thanks.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lis 2016
10.0

Great place to stay Great view from balcony.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Lis 2016
10.0

Thank you so much for everything! You did awesome! Cooking Workshop , freetour and the story about the wonderful house have been fantastic!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Paź 2016
9.4

I did love this place. Although it needs a bit of T.L.C its comfortable and very friendly. A good location and a good place for us to start our walk on The Jesus Trail. It all adds to the ancient atmosphere of old Nazareth.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • yeoheing1126
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 39 Recenzje
27 Paź 2016
8.6

The Inn has a lot of character! The history of the building as told by a family member adds to the charm. They should publish if you arrive late you need to make arrangements. Decent breakfast, great Wi-Fi everywhere. Warm shower and close to things to see in town. Definitely a solid choice or alternative. Have events in the evenings like music night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
21 Paź 2016
10.0

Feels like traveling back in time and living in the Nazareth of yore. Great staff. Breakfast was a feast. Very cozy hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Paź 2016
9.4

長期與社區連結合作的友善住宿地點,空間舒服氣氛輕鬆,可惜我住的時間太短。要探索拿撒勒的古城區,一定要參加每天早上免費的步行行程,有許多傳統店舖,美味的食物,咖啡與肉桂茶,等待你的發現!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Wrz 2016
8.0

Gostei do local. Bem localizado, limpo, organizado. Os staffs super atenciosos. É interessante tb destacar que eles oferecem transporte FREE pra alguns locais de Israel. Eu usei de Nazareth pra Tel Aviv, mas havia a possibilidade de ir pra Jerusalem!!!! Conheci muitas pessoas legais que se hospedaram la. Eu recomendo!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
20 Wrz 2016
8.6

I really loved my stay in Fauzi Azar Inn. It's located close by all the hotspots of Nazareth in the middle of the small streets. The hostel has a great atmosphere, the building is really authentic. The staff is really nice and helpfull. Just go there and enjoy your stay!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
12 Wrz 2016
9.7

Best hostel ever of my entire trip in Israel!!!!! The staffs were so helpful and the atmosphere in the hostel was so great!! The breakfast was full of choices and all of them were delicious, and the locals in the town were very friendly as well. I'm 120% sure that I will stay in this hostel again on my next trip to Nazareth!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.