Hostelworld.com

Fattoria di Cavaglioni

  • Via Grossetana 260, San Rocco a Pilli Sovicille, Siena, Włochy
Ceny
mapa
Recenzje
10.0
Znakomity 396 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 10.0
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 10.0
ZAREZERWUJ
10.0
Znakomity 396 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 10.0
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 10.0
Fattoria di Cavaglioni Located at Via Grossetana 260, San Rocco a Pilli Sovicille, Siena.
Fattoria di Cavaglioni
Italy
Siena 53018 Via Grossetana 260, San Rocco a Pilli Sovicille
100% 396
43.2546427 11.2835597
Fattoria di Cavaglioni
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Paź 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Wszystko, co powiem będzie już powiedziane! Bardzo mi się podobało to miejsce; Byłam pod koniec sezonu, więc byłem jedynym w całym domu. Z wyjątkiem dwóch nocy, gdzie został przyjęty do tych narodów przygód. To był niesamowity pobyt. To było dokładnie to, co miałem nadzieję: historyczne, dość, zapierające dech w piersiach widoki Toskanii i użytkowa kuchni! Nie mogę się doczekać, aby wrócić i usłyszeć więcej kondygnacji Annamária jest. Dziękuję bardzo!! Także, ja absolutnie zachwyceni Oscara :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Paź 2015
10.0

Un endroit enchanteur, et très reposant. Notre hôte était charmante et accueillante Pour rejoindre Sienne, c'est tout à fait faisable en transport à condition de bien se renseigner sur les horaires de bus (surtout pour le soir). Il également possible de se promener dans les alentours, la campagne est très belle. Je conseille vivement cet endroit, très reposant et parfait pour un séjour dans la région. J'y retournerai sans hésiter: un choix idéal pour profiter de la ville et de la nature

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Paź 2015
9.1
Przetłumaczone przez Google

Miałem wspaniały pobyt tutaj. Piękne tereny. W San Rocco. Co jest urocze miasteczko wszystko, czego potrzebujesz. Tutejsze panie były bardzo słodka i pomocna. Gdy przyjechałem, był właściwie jedyną osobą pobytu w domu, co było trochę straszne, ale mam nad nim. Duży dom, ale bardzo bezpieczne. Chciałbym tu wrócić.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
27 Wrz 2015
10.0

Such a beautiful family run estate! It is located in a lovely little village close to Sienna and other Tuscan areas of interest. The grounds are beautiful. The best part by far was the lovely woman running the property!! So wonderful and helpful. They also sell their family's wine for a very reasonable price and it is delicious!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • vtyborum
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2015
10.0

I had such a great time! I was worried about the bus but it was OK. You can enjoy here without car. Don't worry! But I have to say, it's kind of confusing when you get there at first. (I mean in San Rocco and also in Siena) But believe me, you're gonna be OK. As you expect, the view was lovely and fantastic even from the window in your room. In fact, you can see the "postcard" in 5 minutes walking. (Turn left!!! the opposite of the bus stop) I highly recommend it! :-) Grazie mille!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Wrz 2015
9.1

Wonderful place set in beautiful scenery and amazing surrounding. The hostel managers are incredibly sweet and helpful. The back yard of the hostel is gorgeous (and has a pool) and the breakfast is great. The building itself is very unique. Definitely recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2015
10.0

This place was amazing! The family was so helpful, warm and friendly. You could even purchase wine from the Vineyards to take up to your room. The view was incredible and we had so much fun exploring the surrounding grounds. The town of San Rocco a pilli was fun to explore and sienna was only a 20 minute bus ride. The family even arranged a wine tour for us. Our only regret was we didn't stay longer and can't wait until we come again! Thanks so much for the great stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Sie 2015
8.0
Przetłumaczone przez Google

Fattoria di Cavaglioni to magiczne miejsce, jesteś w wielkim starym domu z wieloma pokojami i cudownego pobytu kuchni en naprawdę ładny basen. Można tu dostać autobusem, ale nie dajcie się lub się w niedzielę, jeśli nie masz samochodu, ponieważ jest biedny związek wtedy. Ale jest to idealny dzień do pokoju około rowerem (można wypożyczyć tutaj) koryta doliny lub zrelaksować się w basenie z najbardziej niesamowitym widokiem kiedykolwiek. Tam nie wiele miejsce, Szkoda, że ​​nie mieszkam, ale to miejsce i niesamowite stary dwór jest!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • dawiec5270
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
18 Sie 2015
9.7

It was beautiful, stunning stay. You go there knowing its a rural location, you go for the views and the peace. The staff are friendly, the wine was cheap. Everything was delivered as promised. Watch out for mozzies in summer as in all of Italy. Wear repellent.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sie 2015
8.6

Ein wunderschönes Weinanwesen als Hostel in Gebrauch, die Zimmer sind sehr gut, einziger Kritik wäre hierbei die etwas spärliche Dusche. Man ist sehr schnell in Siena und hat gleichzeitig im Garten mit Pool eine einzigartige Aussicht auf die Felder der Toskana. Auch das Personal ist sehr freundlich!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.