Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Family Glavinic

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 283 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 283 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.5
Family Glavinic Located at Gromacka 10, Montovjerna, Dubrovnik.
Family Glavinic
Croatia
Dubrovnik 20000 Gromacka 10,, Montovjerna
90% 283
42.6485277 18.0925190
Family Glavinic
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Sie 2016
9.1

We stayed there for two nights. The room was quite nice, clean and quiet :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2016
8.9

A unos 20 minutos a pie del centro. Habitación cómoda y familia muy amable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Sie 2016
9.4

Lovely family. We stayed 2 night here & have no complaints. Comfortable & clean. Very quiet at night so easy to sleep. There is a lovely beach about a 15 minute walk away. The old town about 20 minute walk away. Wifi fine in our room. No full length mirror in our room which was annoying when getting ready. Overall a great place to stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2016
9.4

Hôte très accueillante, appartement très propre, tres spacieux. Super séjour ! Merci !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sie 2016
9.4

We stayed here for two nights and really enjoyed it. When we arrived they offered us some juice, which was nice after an exhausting day of traveling! It was really easy for us to rest there and find privacy, which we appreciate. The location requires a bit of climbing up stairs, so if you're not traveling light, this might not be the place for you.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sie 2016
9.4

We were very happy to stay with Glavnik family, which is very nice and welcoming. Very good price-quality ratio in Dubrovnik. I definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
30 Lip 2016
9.7

Amazing family, really nice stay. Room enough and perfect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
11 Lip 2016
9.4

A nice cheap place in Dubrovnik. There is a nice terrace which the guest can use.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lip 2016
9.1

It was a lovely place, very spacious and had all the amnesties we could need. Wifi didn't reach the room we were in but we were free to use it at the main house whenever we pleased. It was very close between all the good places to explore in Dubrovnik and te value was very good!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lip 2016
8.3

Everything is ok. The rooms are clean. The only thing is that the oven doesn't work really good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.