Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Fairy Knowe Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 71 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 71 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
14 Mar 2017
5.4

Eten te duur voor wat je krijgt. Plek met veel potentie, maar wordt weinig mee gedaan. Net iets te ver van het dorp af zonder auto. Dorms prima. Keuken vrij vies. Alleen thee & koffie bij het hostel, niet boven bij de dorms. Geen eigen alcoholische dranken op het terrein, beetje suf.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
28 Lut 2017
8.6

Very nice staff! Good and calm atmosphere. Had a lovely kayak trip to the wilderness waterfall, highly recommended!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lut 2017
9.7

We stayed 3 nights and it was wonderful! The location, the staff, the hikes, the atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Sty 2017
9.4

Very picturesque place to stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2017
6.3

The kitchen is disgusting and unacceptable, but the prices for drinks are cheap.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
9 Sty 2017
5.7

Located out of town which is great for hiking. But the location also poses a security problem. My dorm room was broken into and my bag ransacked and a few things stolen. When I alerted the owner/staff they were unsurprised and simply noted that this had happened many times before. Yet no security measures were in place (no lockers in the dorms, doors left open). If you have a private room or a car to lock valuables in it's a nice place, but beware of the poor security.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Sty 2017
8.6

Great staff that are friendly and helpful. Real fun communal bar area and good activities near by that can be booked thru the hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • estebanferrari
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
2 Sty 2017
5.4

2-3 kms from the towm and you dont sell food !!!!! Camping and you dont sell food ! Incredible. Toilets are always dirty. Free coffee and tea was amazing. They dont have transfers to the town. No wi fi in the rooms. Kitchen is very complete.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
12 Gru 2016
9.4

Great hostel. Nice outside area with a Bar and Playground and many more. Friendly stuff and good atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
5 Gru 2016
8.0

This is in a very nice location in Wilderness. The only issue is the bar which stays open till 2am and can get rowdy. It's a distance from most of the accommodation, though. The communal dinner is a nice idea and the meals are cooked by the volunteers. It's pretty clean and comfortable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.