Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Fabrizzio's Petit

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 1468 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 1468 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Maj 2017
9.1

Fabrizzo's was quite the breath of fresh air with its relaxed environment and the awesome table on the balcony. The reception guy (former banker) was super helpful and cool! I would definitely stay again. Not to mention its walkable to the airport bus (Aerobus).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Ivi-i
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2017
10.0

Das Hostel war eine gute Wahl! Ruhige Atmosphäre, nette Mitarbeiter, bequeme Betten, Frühstück inklusive 24/7 & eine sehr schöne Terrasse um dieses zu genießen & dann die Stadt zu erkunden. WiFi hat auch super funktioniert. Es hat uns an nichts gefehlt! Können es nur weiterempfehlen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
21 Maj 2017
9.7

Sweet Hostel, Great Stuff, Top located! Definitly recommended 🖒

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2017
9.4

Super freindly staff and really nice hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
12 Maj 2017
10.0

Excellent little hostel, with a great atmosphere. Very easy going staff and a great free paella on the Sunday night.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Maj 2017
10.0

I can't say enough good things about this hostel! It feels like staying at your friends home. Great location! The blankets are comfy and warm, they supply a towel, breakfast is served, the staff is extremely friendly. Absolutely make Fabrizzios a stop if youre in Barcelona!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • clavehostelworD
  • Kolumbia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
9 Maj 2017
9.7

Las personas que trabajan allí son muy amables, su atención es genial, El lugar es muy limpio. Sin embargo recomiendo trabajar en la adecuación de la Recepción, a primera vista no produce buena impresión, llegue a asustarme al llegar. seria importante validar pues en la planta que estuve solo hay 3 baños para tres habitaciones con mas de 4 personas por habitación, no hay donde puedas sentarte para organizar tu maleta o colocarte los zapatos, muy pequeños los cuartos para tanta cama.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ABWheatland
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
7 Maj 2017
10.0

This hostel is excellent! It has everything you need, quiet location, walkable to everything, and the staff are super helpful, we had a hiccup whilst there that wasn't their fault nor their problem and they went above and beyond to fix it for us. We loved our stay, and will be back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Maj 2017
10.0

Great stay! Clean, lovely staff and great breakfast!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Maj 2017
8.9

This was a great place to stay on our trip to Barcelona. Great atmosphere and the staff was very helpful with everything we wanted to do and recommended great restaurants and activities! Rooms were sparse but clean and the hostel has a kitchen, dining room, and balcony available for anyone to use. The location was great on a nice quiet street and easy walking distance to many of the main attractions.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.