Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Fabrizzio's Petit

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 1,400 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 1,400 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.4
Fabrizzio's Petit Located at Carrer del Bruc 65 2do 2da, Barcelona, Barcelona.
Fabrizzio's Petit
Spain
Barcelona Catalonia 08009 Carrer del Bruc 65 2do 2da, Barcelona
95% 1400
41.3937450 2.1700787
Fabrizzio's Petit
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Sty 2017
10.0

This place was amazing.the staff went above and beyond to ensure my comfort and safety especially when I came back drunk 1 one night😰 I shared a beautiful private room with a friend. The other guest were pleasant , the staff funny and the atmosphere was super chill. Relaxed and quiet The breakfast and endless coffee is great and so is the daily activities ! Will definitely return.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Sty 2017
8.9

Pasé una sola noche pero se genera un buen clima, bien ubicado. Lo recomiendo. Buena relación precio - calidad.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Sty 2017
10.0

Friendly & helpful staff. Free breakfast all day long. Perfect place to meet people and strike up a conversation. Would definitely come back again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sty 2017
10.0

They had lockers to guard important things , but no lockers for backpacks . 15 minutes , by foot, from the hostel to a lot of famous locations. Staff extremely friendly and prestative. Great athmosphere. The hostel is cleaned everyday. Amazing hostel for the price . Good job to the staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sty 2017
10.0

Es el mejor hostal en que me he quedado de los 20 días que llevo recorriendo. El personal muy amable, las instalaciones ideales y sobre todo me encanto el ambiente familiar que se genera entre pasajeros y personal. Volvería y lo recomendaría sin pensarlo dos veces.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2017
10.0

Es como estar en casa. Tanto por el edificio, la distribucion y el personal. Me senti muy comodo. Si bien no estuve mucho tiempo, todo merece 10. Y algo que depende de cada uno la importancia que le da, yo viaje con la intension de salir a ver que hay, pero en el hostel hay desayuno todo el dia. Y tenes de todo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • pedrobd
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2016
9.7

Excelente!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
25 Gru 2016
9.4

Excelente servicio; el staff es muy bueno, mil agradecimientos a Carlos, Jackie y a Yessica un abrazo a todos; volveré volveré

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
21 Gru 2016
9.7

Loved our stay here. Friendly staff always willing to help you, perfect location so you can just walk to many major attractions. There's free breakfast and optional dinner. Clean bathroom, great vibe and nice guests when we were there. They also care about people who wants to sleep at night as well. Highly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Gru 2016
10.0

Really really nice 👌

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.