Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Fabrizzio's Petit

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 1424 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 1424 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lut 2017
7.7

El hostel muy acogedor y con muy buenas y gratis propuestas para los clientes, Carlos una grandisima persona y grandísimo trabajador, está para ofrecer toda la ayuda y cariño ya seas chica o chico,hay otro personal que está más por la labor de conocer chicas que de trabajar y ofrecer un buen servicio,incluso llegando a echarte a patadas en tu último día,por todo lo demás genial,el desayuno 24 h es clave y gana a los clientes y lo mejor es que vuelvan no que vengan y por gente como Carlos no lo d

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Lut 2017
10.0

Excelente hostel. Fui con mi pareja, pasamos espectacular. Muy buena onda todos. Hacen comidas, ofrecen algunos dias menu barato, algunos días hacen comidas para degustar gratis. Todos los días tienen Tour también gratis. Altamente recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lut 2017
9.7

시설, 사람들, 위치 모두 최고에요ㅜㅜ 다음에 바셀가도 여기서 잘껍니다 ❤

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lut 2017
10.0

This place was amazing, very secure and friendly staff! Beautiful facility and location. Would stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
15 Lut 2017
10.0

Nos encantó. Excelente lugar y ambiente. Muy agradable. La ubicación muy buena. Para regresar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • CatherineMunozC
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
2 Lut 2017
9.7

I was there only for one night and I'll go back there for two more at the end of February. It is a very nice place, the staff is great and the people too. When I was there Phill cooked a nice potatoes pie (vegetarian) with sangria, it was delicious! As a summary, it is a great hostel!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sty 2017
10.0

不知道是不是因为这个app我天朝人民用的比较少的原因,好像没什么中国人过来。总之,旅馆很nice,员工人很好,而且旅店就在市中心,距离沙滩、米拉之家、巴特罗之家也都可以直接步行前往。和宿舍一样的六人间,可以认识到不少志同道合的驴友,下次回巴萨罗那还会再回来的。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
28 Sty 2017
8.3

We had a fun three nights here. The staff are really friendly and helpful. The free all day breaky is great and the paella was delicious. We walked everywhere in the city from the hostel, but there's also a metro stop nearby. There are small lockers at reception for valuable gear, but no lockers in the rooms themselves. Our dorm was next to reception but the hostel was kept quiet after 11pm. The wifi was pretty patchy but I think some people were gaming which may explain it!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
28 Sty 2017
7.7

Lovely helpful staff, comfy beds, great location. All day breakfast is great!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Sty 2017
10.0

The 24 hour breakfast was fantastic. There was always something to do, such as tours and pub crawls and two nights we even had free dinner with the hostel. We stayed in the co-ed dorm style room of 8 and had no problems - the other guests were pleasant when we were there. There were lockers included so I felt safe about leaving important documents at the hostel. The hostel is well connected by walking to important sights as well as through metro. My friend and I really enjoyed this place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.