Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Fabrizzio's Petit

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 1496 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 1496 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Lip 2017
10.0

Fantastic hostel in every sense. They go the extra mile!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Grupy mieszane, 25-30
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
14 Lip 2017
10.0

Gran Hostel, de los mejores que estuve. El desayuno 24 hs es un placer y buena ubicación. Organizan cómidas por las noches, lo cual te simplifica el día. Totalmente recomendable !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Lip 2017
9.4

The map that they have, it's really helpful. The staffs are really nice and friendly. They have open kicthen for 24 hours, beautiful balcony....

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
28 Cze 2017
10.0

I loved my stay here! Great location, staff were amazing, it's clean, the rooms spacious, the kitchen, living area and balcony are lovely and it's so homely! All day free breakfast is also a winner! Would definitely recommend and stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Cze 2017
9.7

Fabrizzo's petite was far and away the best hostel I stayed at. It was small, cozy, and had tons of activities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Cze 2017
9.7

It was great time at Barcelona at this hostel. I missed last bus, so they even did a bit of discount for me, because I missed one night. Great people and lots of food.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Cze 2017
10.0

This hostel is absolutely incredible. They organize events that are fun, serve free food and alcohol almost every night, and keep it extremely well taken care of. Provides a great atomosphere to interact with others.The location is fantastic with a 3 minute walk to the nearest subway entrance that can take you anywhere in the city for cheap, or you're about a 20-30 minute walk from just about everything. Abosutely loved my stay and if I'm ever back in Barcelona I will definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Cze 2017
9.7

Super friendly and helpful staff. Room was a very clean private ensuite with air-conditioning and Netflix(!). Plus free Paella and Sangria! I was pleased that the staff upholds the rule of quiet after 11pm, as our room was connected to the common terrace area. Overall very happy with Fabrizzio's and I would come back again. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Cze 2017
10.0

Recomendado, gente muy querida.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Cze 2017
9.4

Good place to stay, if you are looking for a quite place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.