Hostelworld.com

Fabrizzio's Petit

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 1,222 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 1,222 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.4
Fabrizzio's Petit Located at Carrer del Bruc 65 2do 2da, Barcelona, Barcelona.
Fabrizzio's Petit
Spain
Barcelona Catalonia 08009 Carrer del Bruc 65 2do 2da, Barcelona
95% 1222
41.3937450 2.1700787
Fabrizzio's Petit
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
10.0

Loved it. The frequent events really allow you to meet people. I met some amazing people here and will really miss ghe Fabrizzio family.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
21 Maj 2016
9.7

Fantàstic!molt simpàtics

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2016
9.7

Loved this place. Staff are amazing, so friendly and eager to help and make sure you have the best time! Found it slightly confusing to find the place when I got off the metro, but it was actually really simple once I figured it out, only 3 blocks away. Locks on the door to make it safe and everyone has their own locker. Would highly recommend this place, had a lovely time. Massive thank you to all the staff for making my stay in Barcelona a good one!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
9.7

Very good hostel. The staff is amazing. Very attentive and willing to help you. They are flexible with the breakfast and promote activities to socialize. If you have to work you can also find a calm environment. Would recommend it for sure, thank you, guys! Hasta luego!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
11 Maj 2016
9.4

Staff so nice,they will arrange different activities such as sangria night,paella night for the guest,good location .great breakfast with fruit,muffin,bread,cereal. Big room The only backdrop is lack of toilet

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Maj 2016
9.1

Wish i stayed there longer! Free breakfast, wifi was a little choppy but it works, there's a computer you can use, free walking tours everyday, friendly reception, working kitchen, great location (close to metro and airport train), what more could you ask for? Only thing i didn't like was the girl who was cleaning, she seemed to have a bad attitude that did not fit-in with the rest of the staffs friendly personality. Everytime i'd ask her a question she'd roll her eyes at me. **don't be

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Kwi 2016
10.0

Amazing hostel, wonderful and friendly staff, all amenities that you need. It's in an ideal location, within walkable distances from Plaça Catalunya, Sagrada Familia, Passeig de Gràcia with great shopping, etc. I would definitely recommend this hostel for travelers in Barcelona!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
28 Kwi 2016
10.0

Had a great time here, all helpful and friendly staff, great dinners and tours!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
26 Kwi 2016
9.7

Necesité pasar una noche por motivos de trabajo y no pude acertar más. El personal es encatador, me ayudó con cada duda que tuve y me hizo sentir como en casa. Las instalaciones están muy bien y la terraza es un sitio perfecto para desconectar. El desayuno buffet incluido es de los mejores que he probado! Lo único que no me gustó fue que las taquillas estaban en recepción y que eran pequeñas. Está ubicado a 10min andando de Plaza de Cataluña o la Sagrada familia.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2016
10.0

Perfect little hostel. Everyone there felt like a family. Really enjoyable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.