Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Fabrizzio's Petit

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 1519 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 1519 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Wrz 2017
10.0

Also for me it was one of the best hostels I stayed in! The staff is REALLY really helpful, friendly and welcoming, it's clean and in the city center. There is a lovely living and dining room, a beautiful balcony and a kitchen with 24 hours breakfast (!!). They have free events like free paella or sangria in the night, so you can meet other travellers easily. If you really just need a bed to sleep, there are maybe hostels slightly cheaper, but otherwise it's an excellent place to stay! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Wrz 2017
8.3

직원들은 정말 친절 무료 머핀 크로아상 가끔 저녁에 무료로 음식제공 좋습니다!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Wrz 2017
10.0

Unbelievably awesome hostel!! I would recommend to anyone who wants a friendly, welcoming & comfortable atmosphere. The staff is top! Thank you!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
1 Wrz 2017
10.0

좋은 추억 만들고 갑니당!! :) 다음에 바르셀로나 오면 꼭 다시 머물고 싶은 숙소입니다! 적극추천이용 시설 치안 서비드 분위기 다 완전좋았던 숙소였어요! 호스트언니도 너무멋있고 친절하고!! 다시만나요!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Sie 2017
9.7

This was such a great hostel to stay at!! First off the staff are absolutely wonderful, and they make you feel right at home! The atmosphere was comfortable and invited everyone to do something together every night. Several of us went out together a few days in a row. The bathrooms could have been more, but they were always clean, could use more ventilation. And as if all of this isn't enough...the location it's great the metro is only a short walk away and you can get derectly to the airport!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
21 Sie 2017
10.0

Great place to stay. Staff were amazing and they had free tapas on Tuesday and free sangria on Wednesday!. Great value for the money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Sie 2017
10.0

Everything was perfect!!!!!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • brittanyclapper9863
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2017
10.0

This was my first hostel and a great experience. The staff was amazing and the facilities were very clean. Nice breakfast options. I felt safe and it was a good location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
15 Sie 2017
9.7

Was very happy with my stay here! With the festival on it was slightly out of my budget but the free breakfast and the location was why I chose to stay here. The staff were great and friendly! Location was mid way between the city and the festival. The rooms and bathrooms were clean and size was great! Would happily stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sie 2017
10.0

Had a great time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×