Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 538 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 538 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5
Fabrizzio Guesthouse Located at C/ Felipe III, 6, 4A, , Madrid.
Fabrizzio Guesthouse
Spain
Madrid Madrid 28012 C/ Felipe III, 6, 4A
90% 538
40.4158649 -3.7069523
Fabrizzio Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • mipus4447
  • Czechy, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
14 Sty 2017
8.9

Stayed in the double room of this hostel. The place has an amazing view on plaza Mayor. Everything was clean. There is a dog living at the place. The owners are really nice people. Breakfast is available all day but it's very limited. Price fine, but they rise it for the weekends. Recommended.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • kimhoon90
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
22 Gru 2016
10.0

주인 아주머니가 정말 친절하세요. 숙소위치는 정말 최고입니다. 크리스마스날 혼자 호스텔에서 보내게 되었는데 주인아주머니가 홈파티에 초대해주셔서 재밋게 보냈네요. 최고의 호스텔입니다!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Gru 2016
10.0

Lugar súper entrañable, al cual pienso repetir en cuanto tenga la oportunidad. Recomendado ya a mis amigos y a todo el que busque alojamiento en Madrid.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Gru 2016
10.0

Gladys es una excelente anfitriona, te hace sentir como en casa. 100% recomendado, ya que su ubicación es excelente, muy céntrico.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Gru 2016
9.4

Wonderful

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lis 2016
10.0

Great place! We loved our stay here. It was clean, the staff was great, and it was located on Plaza Mayor which is wonderful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • flaviofranceschi
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
31 Paź 2016
9.1

Funcionarios muito receptivos e localização excelente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
22 Paź 2016
8.6

El lugar tiene una vista insuperable. Es un hostel tranquilo, para descansar y disfrutar de moverse en la cuidad desde en centro. La atención es muy cálida.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Paź 2016
9.1

Great (helpful, friendly, always available) staff, best location possible in Madrid, only annoyance was the breakfast which consists of toast, jam and chocolate spread. The Wifi was also quite slow. However I'd recommend this place to anyone on a budget in a heartbeat. The noise from the square wasn't much because the main holiday season was already over. Might be an issue during the summer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Gwatemala, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Paź 2016
8.9

Great location and great staff. I would only like to have a safe or lock to keep my things.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.