Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 562 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 562 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • martina-rolleri
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
21 Mar 2017
10.0

EXCELENTE! Después de viajar dos meses no pude haber encontrado un hostel con mejor ubicación el todo Europa! mi habitacion tenia vista directa a la plaza mayor!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
20 Mar 2017
6.3

Not sure why this place is rated so high. I am no pessimist but there are so many cons about Fabrizzio. First off there is no way to secure luggage, or even the dorm you are staying in; rooms smell of vomit; washrooms are moldy; floors are filthy; kitchen appliances are not in good shape and beginning to mold; staff is friendly but the owner speaks little to no english. Although the location is very nice, it was a shock when I arrived after seeing previous reviews.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • mano2311
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 27 Recenzje
20 Mar 2017
9.4

마드리드에 다시 온다면 이 숙소에서 머물꺼에요!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Mar 2017
9.7

Right on Plaza Mayor and very clean. Only thing is there are no security lockers so it's on you to make sure your stuff is safe!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lut 2017
8.6

La vista a la Plaza Mayor es muy bella, no podría estar más céntrico.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Lut 2017
10.0

Great!! Best location possible. The place is beautiful, confortable, quiet, clean. Service is super nice, breakfast is included and the staff keeps it available all day long. Incredibly cheap for the very center of Madrid! Just notice that there are no lockers in the rooms, but I didn't mind. You really feel at home. I loved this place and would definitely come back

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Lut 2017
9.4

Excelente experiencia en el hostal, la ubicación inmejorable, dentro de la misma plaza mayor (casi todas las ventanas dan a la propia plaza, lo que permite unas vistas que pocos se pueden dar el lujo de ver) lo que si, al tener 500 años el edificio, no esperes un lugar decorado con la ultima tendencia, pero la verdad es que hospedarse en ese sitio hace una experiencia unica. Gladys muy simpatica y bien predispuesta, el desayuno muy completo. lo eligiria sin dudarlo nuevamente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lut 2017
8.3

Good hostel! Would definitely recommend people to stay here if they are looking to meet other people. Also the kitchen is open so you can cook meals at the hostel!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • mitchm3
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
5 Lut 2017
8.0

Nice, quiet hostel with only a few beds. Feels more like an airbnb. Not a lot of atmosphere, but the place is very quaint and cute. Great location!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Lut 2017
5.1

Lo que esperas de un hostel de 10e la noche. La hab doble da al salón, entre la puerta y el suelo hay unos 5cm lo que hace imposible dormir si hay gente en el salón. El baño está en la otra punta, teniendo que cruzar hasta la cocina para llegar. Solo hay 2 WC, que quedan inutilizados si alguien usa la bañera o se cierra en el espacio de las 2 únicas duchas, que no funcionan correctamente, salen 2 gotas de agua por minuto. Muy viejo y sucio, había un kleenex sucio en la hab. Experiencia mala.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×