Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 471 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 471 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1
Fabrizzio Guesthouse Located at C/ Felipe III, 6, 4A, , Madrid.
Fabrizzio Guesthouse
Spain
Madrid Madrid 28012 C/ Felipe III, 6, 4A
94% 471
40.4158649 -3.7069523
Fabrizzio Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Maj 2016
8.9

Muy central, buena la comunicación con el dueño, aunque la señora que está siempre en el lugar no sabe inglés y eso puede jugar en contra a algun visitante. Muy limpio y me tocó compartir la habitación con buenas personas. El desayuno es simple, pero la relación precio-calidad está bien. Recomendado 100%.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Kwi 2016
9.4

Definitely felt more like staying at your aunt's house than a hostel. Downsides were no lockers and the showers in the back were a little iffy, but the upsides were an actual home feeling (as opposed to stripped down, sanitized institution feeling), relaxed atmosphere, and view out to Plaza Mayor

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Kwi 2016
8.6

Nice place

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Mar 2016
8.3

老板人不错 房子稍微有点旧

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • rubynewsham
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
21 Mar 2016
9.7

Absolutely loved this hostel - the owner is lovely, friendly atmosphere, the hostel is clean, all-day breakfast, good wifi and even a dog! The location is the best in Madrid with a balcony overlooking Plaza Mayor. Would recommend to anyone, it's been one of my favourites yet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
2 Mar 2016
10.0

위치는 최상급 주인분도 친절하시고 시설도 괜찮은데 주인분께서 영어를 좀못하시고 리셉션에 안계실때가많아서 문의나 부탁을 할땐 좀 기다려야했습니다 그리고 개가 있어서 개를 싫어하시면 이용하지 않는게 좋을것같아요ㅎ

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Gwatemala, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lut 2016
10.0

Su ubicación es muy buena al igual que el precio, el servicio, las instalaciones, el personal muy amable,no me sentí incomodo, cuando llegué fue un poco extraño encontrar oscuro el vestíbulo del edificio para encontrar el ascensor, pero bueno esos edificios que rodean la plaza mayor son viejos y luego se encendieron las luces, además es algo externo al hostal, la verdad el hostal es muy bueno, seguro regresaré, lo recomiendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lut 2016
8.9
Przetłumaczone przez Google

Poza faktem, że gospodyni nie mówi po angielsku, a ja nie mówię po hiszpańsku, nadal przekazywane w porządku. Każdy, kto przebywał w schronisku był super świadomy bycia cicho, ale bardzo miły i przyjazny w tym samym czasie. I absolutnie zadowolony z pobytu.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Lut 2016
8.9

Big guesthouse just above Plaza Mayor. Very welcoming and family atmosphere and nice people from all around the world.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sty 2016
9.7

Amazing place to discover Madrid from, you cannot get any closer to the very centre of Madrid, 1 min walking distance to the main square. Staff are the most relaxed and helpful people you'll meet in Spain. 3 showers, max. capacity of 12 people, solid facilities. Large kitchen, around the clock breakfast and coffee(actual coffee). Only thing missing are the lockers, but its like a big apartment and there's almost always staff present, so don't you won't need them, trust me. Best hostel in Madrid!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.