Hostelworld.com

Fabrika Hostel & Gallery

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 144 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 144 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.6
Fabrika Hostel & Gallery Located at A. Vienuolio g.4, , Vilnius.
Fabrika Hostel & Gallery
Lithuania
Vilnius 01104 A. Vienuolio g.4
85% 144
54.6882210 25.2765798
Fabrika Hostel & Gallery
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
10 Maj 2016
7.7

Rooms are nice with good bunk facilities. There is a kitchen and common area that sits outside the rooms so makes it a bit loud. Friendly staff and central location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
28 Kwi 2016
9.1

I arrived hours before the check in and they gave me a towel and let me take a shower and rest. The staff is really helpful! The location is good, it's possible to walk to all main attractions. The hostel is clean and the kitchen is also good. The only bad thing is that not all beds have lockers or plugs. I would definitely stay again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2016
6.9

Hostel in a walkable distance to the centre, clean, the rooms and entrance door dont have keys, otherwise was alright for a few days.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • thomaskoch296
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
2 Kwi 2016
6.3

Generally there is nothing wrong with the place. Perfect location, right at the heart of the old town. But dorms have a lot of people staying there long term. There are no lockers and no keys to the dorm rooms. The only lock is on the entrance door and that is only a numeric keypad lock. Also common area turns into play area of the workers kids in the evening, which were very loud.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
16 Sty 2016
7.4
Przetłumaczone przez Google

Hostel był czysty i personel były wspaniałe. Niektóre łóżka nie mają szafek, co jest bardzo irytujące, a pokoje nie mają klucze do nich, więc każdy może chodzić w. Był nieco zbyt daleko od starego miasta (15-20 minut spacerem). Pracownicy byli wspaniali i bardzo pomocni! Kuchnia był czysty z dobrym wyposażeniem! Zdecydowanie polecam to dla jego bardzo niską cenę :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Sty 2016
9.4
Przetłumaczone przez Google

Personel bardzo przyjazny i dostępny. Wszystko czyste i wygodne! Polecam.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Armenia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Extually everyings był naprawdę miły, Jest to fajne schronisko chłodnym pracowników.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Gru 2015
9.1

The crew was very friendly and helpful, the elevator which goes only to the hostel is a very good facility - never crowded and stop exactly where you want. However the bathrooms could be cleaner, in particular ventilators were full of dust and there was mould on the wall and the ceilning.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
15 Gru 2015
8.0
Przetłumaczone przez Google

Ładne małe miejsce, personel jest pomocny i przyjazny, prysznice są dobre, nie wystarczy ... wifi jest dobre ..... może zrobić z niektórych szafkach lub tylko sejf na kosztowności ... kuchnia może zrobić z więcej sprzętu i wspólne Pokój może być lepiej zorganizowane. Ogólnie rzecz biorąc jest dobre dla lokalizacji i ceny

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Gru 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Niesamowite miejsce z doskonały personel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.