Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

FIAP Jean Monnet

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 4,903 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 4,903 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.8
FIAP Jean Monnet Located at 30 Rue Cabanis, , Paris.
FIAP Jean Monnet
France
Paris 75014 30 Rue Cabanis
89% 4903
48.8303440 2.3375950
FIAP Jean Monnet
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Sty 2017
7.7

O hostel e legal, mas não há muitas opções para comer por perto. E o bar do hostel já tinha encerrado quando chegamos. Chuveiro maravilhoso! A vibe também!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sty 2017
10.0

Très bon rapport qualité/prix et très bien placé

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sty 2017
8.3

Le bâtiment B n'offre pas du tout les mêmes prestations que le bâtiment principal, pour le même tarif ! L'isolation thermique (comme phonique) est très mauvaise car j'ai eu très froid. Sinon votre personnel est toujours très aimable. J. Martinez

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Egipt, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sty 2017
9.4

This hostel is amazing, it is more secured than I thought.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sty 2017
9.1

Bonjour, Chambre propre. Petit déjeuner complet. Manque la télé. Séjour et chambre agréable. Cependant pr le mm prix je trouve le standing des chambres du bâtiment principal plus sympa. À voir pr la prochaine fois.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sty 2017
8.6

Very clean and safe hostel, which I loved as a solo female traveler. Space in the dorm is tight but managable if you keep your things organized. It's not super close to the sights but very close to the metro so getting around is pretty easy. I would absolutely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • sh8ark
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sty 2017
9.7

4인 도미토리에서 3박했습니다 장점: 지하철역 가깝다. 조식 석식(유료) 제공한다. 시설이 매우 좋다. 청결하다. 파리 중심지와는 조금 떨어져있지만 중심지 남쪽에 위치하고 있어 오히려 여러 관광지를 돌아다니기에는 편리한 측면도 있다. 단점: 동양인들끼리 뭉쳐서 방배정하는 경향이 있다. 활발한 분위기가 아니고 조용한 분위기다. 3줄요약 시설좋고 교통 나쁘지않다. 조용한 분위기이다 외국까지와서 한인민박은 가기싫고 그렇다고 시끄럽고 난잡한 호스텔은 꺼려지는 분들에게 추천!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sty 2017
10.0

Je suis très satisfaite et je ne peux que le recommander.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sty 2017
10.0

Very friendly, comfortable and clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sty 2017
8.0

Super auberge pour les gens qui veulent du calme. Définitivement pas un endroit pour faire la fête ou rencontrer des gens. Personnels parfois bête lors de demandes de certains conseils pour aller manger par exemple et le déjeuner inclus est très pauvre, manque de fruits!!! Sinon, très bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.