Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

FIAP Jean Monnet

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 5195 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 5195 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2017
10.0

Chambre au calme avec le chant des oiseaux au petit matin! Literie confortable, chambre refaite à neuf. Bon petit déjeuner. Pas de problème pour revenir

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2017
10.0

Vraiment très contente. Lit confortable. Propre. Douche à l'italienne. Bon pdj

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2017
8.9

J'ai rencontré trois problèmes: 1) le wifi ne marchait pas, 2) il faisait trop chaud dans la chambre et on ne pouvait pas ouvrir la fenetre, 3) les prises électriques ne fonctionnaient, après avoir inseré la carte, que si la lumière était allumée et on ne peut pas rester toute la nuit sans dormir pour charger son téléphone !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2017
10.0

Agréable découverte. La propreté de la chambre est impeccable. La possibilité d'une activité culturelle (exposition au sous-sol) et la convivialité des espaces communs (terrasses, café) donnent envie de revenir

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Kwi 2017
10.0

very nice hostel. clean and new.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2017
10.0

Super séjour le lieu est bien situé pour découvrir la ville. Les enfants âgés de 10,17,18 ans étaient ravis tout comme moi de l'espace de la chambre et des commodités. Accueil sympathique.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2017
9.1

We stayed for 3 nights and had a wonderful experience here. The room and bathroom were clean and comfortable. Security searches everyone who comes in to make sure they are staying in the hostel. The closet subway line was an easy 5-10 minute walk. Overall we hope to come back to Paris and will absolutely come back to this location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2017
8.9

Un point de détail a rendu le séjour (les nuits plus exactement) un peu désagréable : le chauffage était trop fort.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2017
8.9

Très pratique et agréable Une valeur sûre à Paris !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2017
7.4

ホテルはとても綺麗ですし、スタッフの方々もとても優しいので全体的に評価は高いです。 ただWiFiが部屋では繋がらなくてロビーでしか無理なのと、ロビーでも人が多ければ繋がらないので滞在中は朝食の時間のほんの一瞬しかネットに繋がることができなかったのでそこが大変でした。それ以外はほんと良かったです。

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.