Hostelworld.com

FIAP Jean Monnet

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 4,028 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 4,028 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.7
FIAP Jean Monnet Located at 30 Rue Cabanis, , Paris.
FIAP Jean Monnet
France
Paris 75014 30 Rue Cabanis
88% 4028
48.8303440 2.3375950
FIAP Jean Monnet
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
8.9

lieu ( rez de chaussée ) très ouvert, chaleureux et relativement calme - pas beaucoup de clients ce jour-là - des chambres refaites propres et agréables très pratique et appréciable sans surcoût : la planche et le fer à repasser. un directeur simple et sympa... un service attentif accueil et en salle petit déjeuner

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Maroko, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2016
8.3

Les réceptionnistes hommes étaient adorables et très professionnels cependant, une jeune dame à la réception était très insolente j'espère que ce ne serait pas le même pour tous les clients; c'est vraiment désagréable !

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Kwi 2016
8.6

Very safe neighborhood, however a bit far from city center/attractions. Very clean. Not really ideal for single travelers who is looking to meet other travelers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Kwi 2016
9.1

it was quiet and a good place to get some sleep, but not the place if you want to socialize. the luggage storage is also currently not in use if you have a flight later in the day and want to leave your things after check out. the staff though are very nice and accommodating and the security definitely is top notch. the wifi is not currently working very well in the rooms so you have to go to the common area to do work, which was difficult since there was a lot of kids there for a school trip

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
10.0

Bon sejour,très bon accueil, personnel à la disposition des clients, bonne qualité des services. Cet hébergement nous avait été conseillé par des amis, et nous ne manqueront pas de le conseiller également autour de nous.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
10.0

C est la 2 eme fois que je sejourne au Fiap. Tres contente pour ces 2 fois. Le personnel est tres accueillant, les chambres sont propres, la cafetaria propose du choix, l espace est agreable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
9.4

Muy limpio, ordenado, la zona segura y muy cercana al metro y estaciones. Volvería a usarlo y lo recomiendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Kwi 2016
10.0

Quartos maravilhosos ,voltarei com certeza. Nota mil.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Luksemburg, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
10.0

Es war alles zur Zufriedenheit, ausser das Essen. Aber für diesen Preis war es OK.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
9.4

Bon séjour personnel très agréable et lieu propre et agréable rien à dire c'était très bien

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.