Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

FIAP Jean Monnet

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 5577 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 5577 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2017
8.9

Muy buen hotel!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2017
10.0

super beau super propre accueil vraiment très sympa

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • til-gerlach584
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2017
9.1

Klasse Aufenthalt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sie 2017
6.3

Kind of felt more school camp/ institution. No warmth or atmosphere and a lot of school groups. My room had an awful noise like a loud fan or refrigerator running all day and night. I complained after 2 nights and they moved me. But they shouldn't be putting people in that room, and fix the problem.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2017
8.9

The Hostal is very good located and the staff is very nice. About the room everything was clean and perfect. Fortunately they offer a breakfast with the most typical things. About security, was excellent in the access door is always a guy reviewing the people entry. If I need to say something negative can be only the internet, the access to internet was bad, but if you go only to sleep doesnt care. I would like to back

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2017
9.1

Pour une premiere fois a Paris on vous a trouvé .en couple avec 2 enfants le temps d'un séjour de 48 h c'était trés bien : emplacement proche de commerce aussi. Personnel a l'écoute et serviable . résidence calme et discrète. que du bonheur !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
9 Sie 2017
9.1

El lugar es muy bueno para llegar a París , el metro del aeropuerto está muy cerca y es fácil de llegar. Es fácil llegar a las principales atracciones y es muy limpio el hostal,

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2017
8.3

Une des meilleures auberges de jeunesse de Paris!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Vous nous flattez Monsieur Vaillant :D merci beaucoup! A bientôt !

  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2017
9.7

Excellent rapport qualité prix, personnel compétent et établissement très propre. A recommander !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2017
9.7

Tout est parfait : accueil, calme, espace, chambre, sécurité, propreté, petit déjeuner, facilités, ambiance. Un tout petit bémol pour le self : qualité un peu juste par rapport au prix demandé.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.