Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

FIAP Jean Monnet

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 5027 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 5027 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lut 2017
10.0

excellentes prestations .merci

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lut 2017
8.6

Very clean and spacious dorm room. Probably not a place for a homely feel but perfect for one night and close to Gare Austerlitz by metro. Two showers which was great for sharing room. Neighbourhood also seemed safe with kids and residential are around.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lut 2017
8.6

En formation dans l'établissement, j'ai dormi une nuit seule dans une chambre double. Les chambres sont correctes et la salle de douche très propre. Un peu bruyant le soir et le matin mais pas tellement gênant. Le buffet du petit déjeuner est bien rapport qualité/prix (machine à cafe, à jus, viennoiseries, pain frais...). Petit hic la bagagerie est sous clé mais pas de casier ou de numéro correspondant au bagage (plan vigipirate) ce qui peut poser problème lorsqu'on a des objets de valeur.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2017
10.0

séjour très agréable,

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2017
10.0

EXCELLENT !!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2017
9.1

Stayed for one night in a deluxe private room. There was a parking garage nearby, so we didn't have to walk far. Staff was friendly, and they didn't make a problem of us arriving an hour and a half earlier than expected. The room was everything we needed, not too small. We chose to go by metro to go visit everything, the nearest station was 600m away. Although we were a bit dissapointed in the size of the breakfast, it had all the major things (coffee, bread, cereal,...) We will visit again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
9.4

Chambre spacieuse, deux douches pour 4, c'est idéal. Dîner copieux et très bon petite déjeuner. Shampooing et savon auraient été les bienvenus dans la chambre cependant.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lut 2017
9.7

최고최고 다음에 파리가도 여기서 묵을거에요

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lut 2017
10.0

EXCELLENT SEJOUR.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Lut 2017
8.9

전체적으로 깨끗하고 보안도 좋았어요 리셉션 직원분들도 친절했구요 아침식사는 좀.. 부실했지만 전 아침 잘 안먹는편이라 크기 상관은 없었네요 객실은 아주 깨끗하게 유지되서 좋았고 청소하는 분들이 쓰레기통에 있는것 말고는 아무것도 건드리지않아서 좋았어요. 믿음직 ^0^

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.