Hostelworld.com

FIAP Jean Monnet

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 4,198 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 4,198 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.7
FIAP Jean Monnet Located at 30 Rue Cabanis, , Paris.
FIAP Jean Monnet
France
Paris 75014 30 Rue Cabanis
88% 4198
48.8303440 2.3375950
FIAP Jean Monnet
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2016
8.3

A little far from things, but you can walk or take a metro Internet is not amazing in the rooms but works fine on the first floor Breakfast is okay Rooms are super clean

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2016
9.1

Location was convenient and I felt very safe walking to the M line and bus stops around the hostel. The rooms get very hot at night, but opening the window allows you to hear every conversation on the street. Everything was very clean and tidy. Will definitely return next time I'm in Paris.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2016
10.0

Excellent!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2016
9.4

Personnel très aimable. Locaux agréables. Literie de qualité. Ambiance générale très décontractée. Beaucoup de monde mais on n'est pas gênés. Expérience très positive.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Cze 2016
9.7

Buen lugar, todo limpio, fácil de encontrar, cerca encuentras la estación de metro, es fácil moverse.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
20 Cze 2016
8.0

Everything is good and I stay this place every year but some staffs are not kind.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Cze 2016
9.1

les chambres sont très bien entretenues et tout le personnel est très bien, professionnel Bonne ambiance, personnes en séminaire et voyageurs de tous pays Juste un inconvénient, la chaleur due à la verrière dans la pièce d'accueuil

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Cze 2016
10.0

This is the best hostel I have ever had!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2016
8.3

Si bien es un poco alejado del centro, el transporte en París es excelente, no tuve problemas de ningún tipo y el barrio parece seguro para volver de noche. El lugar parece nuevo, el personal muy amable . El único detalle es el horario del desayuno que era muy temprano y en un rango breve.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2016
6.0

Another person in my 4 person room came in quite late (1:30 am) and once asleep started snoring incredibly loudly, the worst snoring I have ever heard in my entire life. Needless to say, it was impossible to go to sleep. I went down to reception and asked to change rooms, which was permitted, thankfully. Customer service is not up to par like in the States, my request was granted a bit begrudgingly. At any rate, an okay experience. Will not reserve a multi-person room again, however.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.