Hostelworld.com

FIAP Jean Monnet

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 5015 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 5015 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2017
10.0

EXCELLENT !!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2017
9.1

Stayed for one night in a deluxe private room. There was a parking garage nearby, so we didn't have to walk far. Staff was friendly, and they didn't make a problem of us arriving an hour and a half earlier than expected. The room was everything we needed, not too small. We chose to go by metro to go visit everything, the nearest station was 600m away. Although we were a bit dissapointed in the size of the breakfast, it had all the major things (coffee, bread, cereal,...) We will visit again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
9.4

Chambre spacieuse, deux douches pour 4, c'est idéal. Dîner copieux et très bon petite déjeuner. Shampooing et savon auraient été les bienvenus dans la chambre cependant.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lut 2017
9.7

최고최고 다음에 파리가도 여기서 묵을거에요

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lut 2017
10.0

EXCELLENT SEJOUR.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Lut 2017
8.9

전체적으로 깨끗하고 보안도 좋았어요 리셉션 직원분들도 친절했구요 아침식사는 좀.. 부실했지만 전 아침 잘 안먹는편이라 크기 상관은 없었네요 객실은 아주 깨끗하게 유지되서 좋았고 청소하는 분들이 쓰레기통에 있는것 말고는 아무것도 건드리지않아서 좋았어요. 믿음직 ^0^

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ryotafujinokg4695
  • Japonia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
13 Lut 2017
9.4

今までで一番かもしれないくらい過ごしやすくて綺麗なホステルです。3人部屋に泊まったのですがシャワーと洗面台が2つずつ部屋にあり、トイレも綺麗でした。朝ご飯は毎日同じメニューですがフルーツやクロワッサン、ジュース、ハム、チーズ、コーヒーなど十分なくらいあります。駅はいろんな地下鉄の駅とRERが使えてどこへ行くのにも便利です。またセキュリティチェックも入口で毎回行われ安心感がありました。 Here is the best hostel I've ever visited. So clean and enough equipments for three people in the room (2shower rooms and 2wash stands for three people!) Breakfast is always same menu but enough variety and everything was tasty. Some metro stations and RER stations are available from the hostel. So good:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lut 2017
9.1

Excelente para ser hostal

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lut 2017
8.0

C'est vraiment propre et tranquille 완전 깨끗하고 조용하고 좋아요

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lut 2017
9.4

Realmente la ubicación, el personal y que todo funcione en el lugar, ayuda a que tu estadía cumple todas tus expectativas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.