Hostelworld.com

FIAP Jean Monnet

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 4,096 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 4,096 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.6
FIAP Jean Monnet Located at 30 Rue Cabanis, , Paris.
FIAP Jean Monnet
France
Paris 75014 30 Rue Cabanis
88% 4096
48.8303440 2.3375950
FIAP Jean Monnet
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Maj 2016
7.7

chambre propre tres sommaire ,pas de televiseur dans la chambre ,salle de bain un peu petit pas beaucoup de rangement

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
8.6

We were pleasantly surprised by the room, shower etc. Having a double bed would be even better! A bit of noise from the younger tenants but not for too long.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
6.9

For the value, the room was clean. My room room, #625 was very noisy when the windows were open. The garbage collector came at 0730 every morning and stayed there well over a half hour. My travel companion had an interior room. It was very hot and the window only opened a fraction. The biggest problem, by far, was the lack of connectivity. It was hard to get and maintain a wifi connection. For that alone, I would not recommend the hotel. It's hard to be so far from home and not be able t

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
8.9

Muy buena predisposición, ubicación y servicios.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
7.1

Un peu trop de groupes d'enfants super agités dans les chambres et les espaces communs...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Maj 2016
8.0

Es un buen lugar, es como un hotel pero de piezas compartidas. Lo único malo fue que funciona como un centro de convenciones y los guardias te revisan todo antes de entrar. Incluso uno de ellos me trató muy mal por llevar un sandwich y una leche, ya que estaba prohibido, pero jamás me informaron eso. Sacando eso, el lugar es muy limpio, moderno, aunque la experiencia no tiene nada que ver con un hostal. Está lleno de niños y jóvenes corriendo por los pasillos, en giras de estudio

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
7.7

Great place to stay - easy to get to from Charles de Gaulle, very nice breakfast; overall very decent value for money. Our only complaint would be that our room was in a wifi dead spot, and had to go down to the foyer to use it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
8.3

Bon hôtel mais climatisation difficile à supporter pour des personnes ayant des difficultés respiratoires. La chambre demandée et accordée par téléphone avait été attribuée à une autre personne... Nous n'avons pas été prévenus du changement.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Maj 2016
8.9

Excellent rooms and facilities in general. However, the breakfast (till 8:45) and check out (9:30) are too early. Otherwise, awesome!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi Carolina, thank you very much for your appreciation !! We have established late check-out for our premium rooms and are starting to think about doing the same for our other rooms. The continental breakfast served in the restaurant Francilien is served until 9.00 and and until 10:30 during the weekend ! Or you can also use your ticket to buy a croissant and a hot drink at the bar at anytime!See you soon :)

13 Maj 2016
9.7

Tertemiz çok güzel bir yer, tek sorun check-in saatinin 2 olmasiydi fakat önceden hostele yazilirsa girmek istedigin saat esnek olabilirler diye düşünüyorum.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.