Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

FIAP Jean Monnet

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 5110 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 5110 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Mar 2017
10.0

Très bon choix d'hébergement pour Paris, situation idéale ,calme , restauration de qualité,personnel compétent et accueillant,cadre agréable. A recommander sans réserve et très abordable .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Mar 2017
9.7

More like a hotel than a hostel but still great

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Mar 2017
7.1

If you travel in a hostel, learn RESPECT for othre backpackers. Thanks

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2017
6.6

Generally nice but no lockers or anything for shared rooms as advertised, WIFI didn't work which is a HUGE no, especially when you're traveling from abroad. The breakfast was just hard bread, dry croissants and kids cereal, not surprised though for the price paid. Good if you're just in and out to sleep (and no laptops or anything) like it was my case.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2017
9.1

I ended up here because I missed a flight and had to spend a night in Paris. I was able to check in, even though it was late at night, and the staff was super kind and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Abdallah_e
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2017
9.1

Chambre très propre, lit très confortable, personnel très accueillant. L'établissement se trouve dans un quartier très calme et sécurisé.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Mar 2017
8.3

Breakfast was good, rooms were clean it was a nice place to stay. But their wifi wasn't working for most of the trip which was a little frustrating.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Mar 2017
5.7

Un hostal u hotel bastante lejos de todo,con un desayuno bastante simple. Algo muy importante para cualquier tipo de viajero es la conexión wifi y este lo tiene pero bastante malo ya que no llega la conexión a los cuartos y tienes que ir a la recepción, pero aún ahí la señal es de mala calidad y tuve la mala experiencia que dos días de mí estancia se les descompuso la conexión wifi incluso en área de recepción. Honestamente no recomiendo el lugar en lo absoluto.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Mar 2017
2.3

Hello. I am doing cycling trip. My age is 42. When I arrive hostel. Security didn't put my bicycle to hotel. They told you have to put out side some where ( it's small folding bike) 15 minutes after they told put the cabin. They told my age more than 30 I can't be 19 euros room. ( Why didn't read contract ) They gived me 60 euros room:-( this price alot of for this hotel. Dinner it wasn't good. But breakfast it was wery bad. No egg no cheese. Situation is not in the 350 characters.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
11 Mar 2017
10.0

overall great experience. one of the best hostel options in paris, especially for the rate. glad i found it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.