Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

FIAP Jean Monnet

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 4,303 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 4,303 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.7
FIAP Jean Monnet Located at 30 Rue Cabanis, , Paris.
FIAP Jean Monnet
France
Paris 75014 30 Rue Cabanis
87% 4303
48.8303440 2.3375950
FIAP Jean Monnet
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Filipiny, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
10.0

Perfect for people who are new in Paris!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
9.4

Excellent location, not to far from the Catacombs, which were the aim of my trip. It was a lovely place, the staff were very helpful. Comfortable beds, great showers and very clean. The only downside I will say is the groups of teenages running around the foyer and communal rooms. They were loud, a little rude and just generally an annoyance. However, this is no reflection on the hostel itself, which was genuinely excellent. At least noone was drunk and loud! Just excited.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
7.1

Personnel très accueillant et compétent. Chambre confortable, petit-déjeuner copieux et de qualité. Nous y avons dîné et, avons trouvé cela moyen. Un point à revoir.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2016
9.7

Super rapport qualité prix. Délivré de la tyrannie télé. Par rapport à un précédent passge un peu ancien, les chambres ont été refaites et sont impeccables. Le caractère international et jeune de la "clientèle" est très agréable et conforme au projet initial du FIAP

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2016
9.1

The rooms were very clean and quiet!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2016
8.9

viaggio in famiglia. Abbiamo fatto tappa di due notti. Pulito e tranquillo. Là metro è molto comoda. Anche la zona, non centralissima, è residenziale. Ma non abbiamo mai fatto rientro in ostello a tarda ora. Consigliato.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ytc1992
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Sie 2016
10.0

파리 다시가도 여기서 잘것같아요

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Lip 2016
9.4

Another great stay at the FIAP. The new refurbishments will make it even better when finished.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • LEEJAEYUL
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lip 2016
10.0

강추!!!! 위치,보안,청결,편안함 다 따지고 들어와도 최고에요. 혹시 다시 파리에서 호스텔에 묵어야한다면 전 무조건 여기요

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lip 2016
8.3

The room at FIAP Jean Monnet was more than I expected - a large bathroom, two tables with chairs, and space around the beds. The beds were comfortable, and the lockers were a good size to store all of our things. The wifi didn't work in the room, and the lobby was typically busy in the late evenings if we wanted to connect. The downside was that our room faced the street and it was not a quiet street overnight; there would be cars racing and the garbage was picked up every morning before 6:30.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.