Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Explora Hostels

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 232 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 232 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
10 Mar 2017
7.4

Die Zimmer sind super Basic, insgesamt so Medium sauber, aber noch in Ordnung. Lage ist super!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Lut 2017
7.1

Hostel was netjes. Prima faciliteiten en in een leuke wijk gelegen mits je bereid bent geen stap buiten de deur te zetten in de avond. Geen bijzonder gezellig hostel, want er was geen bar, maar wel heerlijk slapen en rustig bijkomen na een lange vlucht. Ik zou hier niet terug komen, maar dat is meer omdat ik van ontdekken houdt en dit niet bijzonder vond.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Lut 2017
9.4

Nice hostel, clean bathrooms and great (warm!) showers. Breakfast is ok but not included in the price. Prices for extras (food & beverage, late check out) are pretty high.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Lut 2017
9.1

Quiero señalar la maravillosa atención de la gente de recepción, Daydi, Felipe, Oriana, a pesar de su juventud, son de gran ayuda para el viajero

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • edubreda
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
15 Lut 2017
9.4

Como boa parte das atrações em Bogotá se localizam na região onde está o hostel, esse é o ponto alto. Limpeza boa do local e funcionários muito atenciosos, inclusive destaco como fenomenal a ajuda que me deram com problema que tive numa reserva de um voo para sair da cidade! Recomendo a todos!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
28 Sty 2017
6.9

Nothing special about this hostel, well located in Candelaria and nice hot shower but thats basically it. In the double room we have been to closing the windows/ door meant to end up without any natural light or air coming in because the wooden shutters, the door to the bathroom doesnt close well. Furthermore they make you pay for everything (towel, key deposit which they didnt return, soap...) and dont do a lot to create a nice atmosphere. Not a terrible place but I didnt feel especially nice.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • monsieurperreault2698
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 33 Recenzje
18 Sty 2017
9.4

Fantastic hostel, but without any means to meet people. If you're lucky your roommates will be the only one you'll speak to. Clean, staff is knowledgable, shower can be as hot as hell. Great value, excellent location, missing a bit of soul.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sty 2017
10.0

El mejor hostel de Bogotá!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 88 Recenzje
5 Sty 2017
8.0

Located in the Candelaria district, this hostel has a good location and access to Bogota's facilities. The place is clean and safe, though not the most lively or fun.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2017
9.4

This is a great, well run hostel in a fantastic location. The rooms are spacious and comfortable, there are large communal areas and plenty of well maintained, clean bathrooms. Wifi coverage is strong throughout the space and little touches such as the stock of useful travel items (plug adapters/toiletries/locks) available for purchase, show that lots of thought has gone into providing a good hostel experience.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.