Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Explora Hostels

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 264 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 264 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
11 Sie 2017
9.4

This is a nice hostel with a big variation of rooms in the center of Candelaria. I especially liked the friendly and helpful stuff at the reception.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2017
8.9

I think it would behoove the staff to implement a quiet hours time period. I had people at all hours of the night being inconsiderate of those trying to sleep. This goes for the staff as well, music would be blaring almost constantly, please remember, weary travelers have come to get rest and a good night's sleep.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Cze 2017
7.7

For our last night, we booked there. It was definitely better than our previous choice in Bogotá. However, Bogotá does not seem to offer the most comfortable hostels in Colombia (window could only be opened to the floor, a bit smelly room, ...)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • bgowin
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Cze 2017
10.0

Staff helped me with my confusion and were super nice and understanding

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Maj 2017
10.0

Omg its one of the most best hotel in all Medellin,and Sarha rhe receptionist are an angel. Same for the housekeeping. Definitly recommanded.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2017
9.7

A nossa estadia foi ótima em todos os sentidos, em especial a qualidade do colchão. Os únicos comentários são: ter toalha de mão e tapete no banheiro, visto ser quarto privativo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2017
7.1

I just checked out yesterday, after noticing several bite marks on my arms. I went through my bags today and found several bed bugs that I know I did not have before. Needless to say I am not happy. Staff was incredibly kind, breakfast was good. Would go back if it weren't for the bed bugs

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
11 Maj 2017
8.3

Good Hostel but very noisy

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
6 Maj 2017
6.6

Cuando llegue me dijeron que estaba lleno y no tenían lugar. Sin embargo me consiguieron un hostal a 100 metros de este hostel. Califico positivo esa actitud, sin embargo no puedo calificar lo demás porque no me alojé aquí.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
5 Maj 2017
7.1

Average hostel ! - Breakfast not included - Atmosphere - Only few showers - Wifi issues in the dorms There is better places

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.