Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Explora Hostels

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 243 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 243 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Kwi 2017
8.6

Great location and very nice hostel ! Near to everything you would want to see on a quick visit to Bogota . Staff were very helpful too .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Kwi 2017
8.6

Nice place, excellent, friendly and super helpful staff. Rooms can get a little stuffy and can hear everything. Bring ear plugs if you like to sleep in. Overall good experience though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Kwi 2017
10.0

My home in Bogotá, easy transportation and great location, staff is prompt to respond and have you great customer service.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Kwi 2017
10.0

Lovely and helpful staff - we arrived at 7AM and we got to check in immediately. Beds are very comfortable and I had the best sleep I've had in a few months. Location is good and it felt very safe in the area. There are maany hammocks in the common areas :) Also, their hot chocolate and toast for breakfast is pretty sweet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Kwi 2017
8.6

great location, nice warm blanket's on the bed. Amazing sandwich shop next door to the hostel, worth staying there just for that reason alone!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chorwacja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
21 Mar 2017
9.1

The place looks more like an old cistercian monastery then youth hostel but it is lovely. The stuff is really friendly and helpful and there is nice common patio.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Mar 2017
7.4

Die Zimmer sind super Basic, insgesamt so Medium sauber, aber noch in Ordnung. Lage ist super!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Lut 2017
7.1

Hostel was netjes. Prima faciliteiten en in een leuke wijk gelegen mits je bereid bent geen stap buiten de deur te zetten in de avond. Geen bijzonder gezellig hostel, want er was geen bar, maar wel heerlijk slapen en rustig bijkomen na een lange vlucht. Ik zou hier niet terug komen, maar dat is meer omdat ik van ontdekken houdt en dit niet bijzonder vond.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Lut 2017
9.4

Nice hostel, clean bathrooms and great (warm!) showers. Breakfast is ok but not included in the price. Prices for extras (food & beverage, late check out) are pretty high.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Lut 2017
9.1

Quiero señalar la maravillosa atención de la gente de recepción, Daydi, Felipe, Oriana, a pesar de su juventud, son de gran ayuda para el viajero

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.