Hostelworld.com

Explora Hostels

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 175 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 175 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.1
Explora Hostels Located at Calle 12c # 3 -19, , Bogota.
Explora Hostels
Colombia
Bogota Bogota 11001 Calle 12c # 3 -19
83% 175
4.5987022 -74.0705537
Explora Hostels
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Mar 2016
8.9

Muy bien ubicado, buen precio y geniales todas las instalaciones del hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Mar 2016
8.9

Nice hostel to explore the City, Close to the TransMileno Station "Las Aguas" and to the Mountain "Monserrate". Everything was clean, Breakfast cheap (4000) and good. The sorrunding Area is maybe not the best to explore alone during night but otherwise cool. I stayed in the Dorm which has ist Windows directly to the streets, but they are quite calm during night. Staff was marvelous.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Mar 2016
6.3

Buena atención , comodo local pero ubicación peligrosa, la zona del centro lleno de indigentes y drogadictos

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Mar 2016
7.4

The hostel looks nice and safe, very clean. And very comfortable beds. The staff (except of one nice lady) was not nice, not welcoming and not helpful. The breakfast is not included but you can pay and get a nice one. And the light in the bethroom is turning off automatically if it's not catching a movement so you need to go out from the shower and turn it on while you wet, I hate it!!! But there are very hot water all day long - and its was great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dominikana, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
9 Mar 2016
9.1

Great location. Clean. Great staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lut 2016
8.3

Queda cerca del centro de la ciudad y de Monserrate. Me gustó lo dispuestos que están el personal para apoyarte en todo lo que necesites.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
15 Lut 2016
8.0

Was only there for an overnighter before a flight the following day, however the comfy bed, large dorm rooms and spacious, hot showers were just what I needed to prepare for a long flight. Plenty of little restaurants nearby and was close walking distance to several attractions.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
27 Sty 2016
8.0

Si buscas un sitio donde pasar unos dias tranquilos en una zona centrica y donde te traten bien este es tu sitio. Definitivamente un hostel al que volveria

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Sty 2016
6.9

The hostel is in a good location in Bogota and served me well though it lacked much of a social atmosphere and the staff generally seemed like they hated their jobs. When I asked for restaurant recommendations I was simply told "there are 5 down that way" which is not exactly helpful for someone new to the city.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Sty 2016
6.0

This hostel had the potential to be amazing. The rooms are nice, the location is great, the place is exceptionally clean but the staff were just dire. I have never been to a hostel where the staff were so poor & unwelcoming. The lady that checked us in was unhelpful, rude and miserable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.